Па ўказанні адміністрацыі крадуць грошы
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
5 снежня 2022 г.
ад
PavelFredooc
|
18 Адказаў
|
596 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🔗
Пару гадоў назад быў выпадак, зрабіў віртуальную Ківі-карту, депнуў з яе ў дэлюкс, падобна як ад чэмпіёна ну або клон, прайграў і забыў. Карту гэтую выкарыстоўваў толькі ў дэлюкс, Ківі асабліва не карыстаўся і грошай там не было т.е. карту ўвогуле нідзе не свяціў і не прывязваў. Так вось захожу як-то ў Ківі і нехта выставляў рахункі ў Яндэкс Таксі, пракат самакатаў і кучу рознай лухты – і гэта пасля депа ў дэлюкс супадзенне? Не думаю))
смскі на тэлефон з кодам пацверджання нават не прыходзілі?
Нічога не прыходзіла, проста ў гісторыі спробы аплаты, вось нават скрыны зрабіў з гісторыі)
кароч, адзіны спосаб – рабіць для ўсіх аккаўнтаў розныя паролі, ну і двухфакторка
хаця напэўна, калі вельмі захочуць, то і гэта ўзламаюць, глянь, бо нават пентагоны ламаюць ж…
Дарэчы такое ў мяне было як-то в комовском олимпе, таксама такім чынам хацелі пазбавіць сродкаў. але я там хутка ім на пошце адказаў што гэта не мой кашалёк.
гэта тэма ідзе яшчэ з Va-bank і co/ казіно. дэпа́лі з прыбалтыкі(нумары) і выводзілі грошы. без адмінаў ,гэта трэба столькі аккаў накрыць яшчэ знайсці грошай дзе яны ёсць. калі будзе пытанне пры чым тут Va-bank?? раскажыце мне ў чым адрозненне Va-bank і Чэмпіёна??
Ды аж цікава становіцца, што ж адкажа адміністрацыя Чэмпіёна…
PS. Што грошы крадуць з казіно – гэта даўняя тэма і ў Риобет такое было гадоў дзевяць таму. Але там мой таварыш па цэху (рулевы) своечасова спохапіўся і заблакіраваў вывад праз самае казіно. А сума была нямалая – каля 300К. і да таго ж пакупніцкая здольнасць рубля была зусім іншай. Пашанцавала яму, што тады не было імгненых вывадаў.
адказ стандартны))) гульец перадаў акк іншаму. СЛУЖБА БЯЗПЕКІ нічога падазронага не зафіксавала))
Яны сапраўды так і казалі, разводзілі рукамі і ўвесь час намякалі, што гэта ён перадаў іншаму чалавеку свой пароль… Гэта ж трэба быць настолькі цынічнымі, каб такое сказаць, калі на рахунку 300К, якія выйграў з 300ру бонусных. Добра, што тады выводзілі па 10К і то не кожны дзень)
Так гэта крымінальная справа. Трэба было ў паліцыю звяртацца.
Ну грошы выглядаюць быццам не скралі, але спрабавалі, а няма цела – няма справы) Дарэчы, калі б і скралі, думаю, ніхто асабліва не шукаў бы, у ківі ўвогуле напляваць на такое, судзячы па перапісцы з падтрымкай. Банкі тыпу Сбера або Тинькоф хаця б рэагуюць у такіх выпадках. Дарэчы, пасля таго выпадку ўвогуле стараюся ківі не карыстацца, цалкам падыходзіць п2п або крыпта, ну або піастра ў крайнім выпадку.
Ну не ведаю, гуляю часта ў Чэмпіёне, вывады былі на піястру, на карту Ківі, на карту Юмані і на крыпту. Ніколі нічога падобнага не было і выплаты былі большыя і г.д. Можа мяне што-то абараніла ад такога!?
Некаторы час мікрапазыкі так рабілі… спрабавалі з ківі бабло ўзяць.Таксама рахункі выставляліся,але грошай там не было…
Думаю менеджары казіка падрэзалі грошы , цяпер тут ніфіга не дакажаш , сітуацыя непрыемная ппц (
Вось сука прама бамбіць , паспрабуй у іх выйграць у казіно , ўчасна спыніцца і паставіць на вывад , чакаць вывад і ўсё роўна цябе блін кінулі абідна канешне ппц
Хіба толькі праз “казікі” сыходзяць грошы, яны сыходзяць і праз КІВІ і праз ВМ… У мяне самога калі яшчэ хадзілі рублёвыя кашалькі сотка з невялікім знікла на нейкую лухту, пісаў у падтрымку… тлумачыў, што ніякіх званкоў не было… Але так усё і затыхла, але з таго часу сітуацыя ўсталялася…
У иксах і джое такая практыка была калісьці