Па 20 рублёў зрыў Мегу на дыване, у прамым эфіры! Як вам? Ужо ўсе павіншавалі стрымера?
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 February 2019
ад
DenLaden
|
15 Адказаў
|
1,701 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Па 20 рублёў зрыў Мегу на канапе, у прамым эфіры! Як вам? Ці ўсе ўжо павіншавалі стрымера? Як лічыце, ці спыніць чалавека гэты поспех? Ці патраціць ці залье па хайролу? Якія думкі, увогуле, калі б вы былі на яго месцы? Як бы вы распарадзіліся грашыма? Усім жадаю такога ж заносу!
P.S. Стрымера знойдзеце самі хто яшчэ не ў тэме, усім дабра!![]()
Пайду, напэўна, таксама створу тэму пра Мегу ў Дыванцы 😁
Так атрымалася гляджу няма тэмы)) вырашыў стварыць)) мяне проста апярэдзілі))
Нічога страшнага, у ўсіх бывае) Можна, вядома, парадавацца, але, на жаль, я не веру.
Я б па традыцыі дзесяць адсоткаў выйгрышу спусціў назад, а астатняе на вывад.
Я думаў ты сам зрыў джэк))а ты пра іншых)не цікава))
А што бянтэжыць? Калі ёсць думкі пра фантыкі, то пф іх не дае!
Ты прама такі ўпэўнены) Я проста прамоўчу пра гэта і ўсё.
Я, вядома ж, веру, што не дае, але не ўсё адкрыта нам, простым смяротным.
Якія мае гады)) чакаемс тэму з маёй мега браток😛
згодны спрачацца няма сэнсу
Гэтага стримера гляджу перыядычна даўно, дэп звычайна 5к плюс бонусы, браў у Арго і Зигзаге, такі відавочна не зальецца – не падобны ён на Вітуса і лудожопа, дзе ёсць азарт лудомана))), таксама будзе гуляць потым па 5-10к дэпазіт і стаўка 20-40р)
А хто герой-то? падкажыце хаця б у якім напрамку шукаць )) Але гэта, канешне, крута – х594 448 !!!
За геройства не плацяць – за геройства расплачваюцца :).
восемёркі добра леглі ў тысячах, а ўвогуле казіношны мафіёза гарэць у пекле , і род ваш я на тры гады я пракляну
Заўсёды складана гаварыць за іншага чалавека, вялікай даверу да стрымераў ніколі не адчуваў, тым больш да іх галавакружных перамог. 😎 Але калі б гэта адбылося са мной, то, магчыма, на гэтым ТОПАВЫМ выйгрышы і закончыў бы сваю гульню. 😉Такі куш падняць можна толькі раз у жыцці, навошта далей выпрабоўваць лёс… Займаўся б бізнесам, але ўжо ў іншай краіне😎.
PS. І яшчэ, “зірваць джэка” ў казіно зусім не азначае атрымаць выйгрыш)))
Як быццам цяжка ў гэта паверыць: з стаўкай у 20 капеек сарваць банк? Плюньце мне ў вочы 😎