Optibet: кідок на 200 еўра
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
2 January 2017
ад
macur666
|
55 Адказаў
|
2,930 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кантора кінула на 200 еўра. На нг кінулі сюды бездэп 100 фрыспінаў, вейджар на выйгрыш х50, дало 12 еўра, з іх разагнаўся вельмі нядрэнна, адмываў бонус усю паўноч, нават нг не сустрэў толкам. Па правілах з бездэпа можна выводзіць 200 еўра, іх паставіў на вывад, астатнюю суму зліў. Сбегаў у навагоднюю ноч да банкамата, каб унесці першы дэп для выплаты. Выплату цягнулі, але нг прабачальна. Сёння ўвайшоў у рахунак і ён заблакаваны. У чаце адказалі: “на дадзены момант наша Кампанія расследуе памылкова прапанаваны бонус і як толькі разгляд гэтай праблемы будзе завершаны, з Вамі звяжуцца прадстаўнікі Кампаніі”. Ну гэта поўны бред, адназначна кідак. Але і мы не з пальца зроблены)
🤔 Хм.. дзе логіка то? Бонус яны самі далі… няхай і “памылкова” але гэта якраз таки праблема таго, хто бонус даваў…. пускай звальняюць адміна на чорта, раз ён тупіць і раздае бонусы направа і налева…. А ўвогуле.. асабіста я б не стаў дэпіць у гэтую контору….
хз як вы яго атрымалі гэты бонус 100 фс, саппорт мне адказваў, што такіх акцый у іх няма і ў поміне, адпраўляў ім скрыншоты, што атрымліваюць карыстальнікі на іхнім сайце такія боны – прамовчалі.
тут і я згодзен што прыстойная, якая і выплачвае без праблем, што ў галаву ім зайшло хз
😁 ЛЕПШЕ БЫ ПІЎ ГАРЭЛКУ
😁 ну я заўважыў што нядрэнная… спачатку боны раздае.. потым блочыць… Нядрэнна…
Сапраўды, калі б не нг, было б не так абідна, а так прабег, да таго ж, у маім гарадку і так амаль няма банкаматаў, ды яшчэ і ў навагоднюю ноч знайсці працоўны апынулася няпроста. Да і водгукі пра кантору чытаў, ніхто нічога дрэннага не піша.
У мяне зараз 100 еўра на балансе ў гэтай канторы вісіць, якраз з гэтых 100 спінаў! Карацей толку няма нават спрабаваць іх выводзіць 😁
😁 добра што я зліў іх хутка 😮
не факт, паглядзім, што будзе далей. Гэта іх памылка. Мне здаецца, усё гэта было зроблена для замазкі бухіх рускіх і не чакалі, што хто-небудзь адмое. Стаў на вывад і чакай.
Не, я пачакаю, чым у цябе ўсё скончыцца 😁 Адпішы потым пра вынік, калі ласка
а вось гэта дарма можа пачакаць трэба наплыў напэўна на вывады з фры
Я яшчэ як адпішу))
Жалобу афармляйце, суддзя разруліць сто пудоў!
Рэбята, ўсіх з НГ. Думаю, што з гэтым пытаннем трэба звярнуцца да нашага суддзі. Макур ствары скаргу, калі што сам пацверджу, што бонус выдаваўся і я атрымліваў.
Я ўжо даўно стварыў…увогуле ўсюды дзе толькі можна, нават на Мальту напісаў.
🙂 да тут палова сайта пацвярджае што бонус выдаваўся
Калі не выплацяць выйгрыш гульцу . значыць ім адна дарога. Так на кал іх))))
У любым выпадку косяк на баку канторы.А калі так то не злівайце выйгрышы,выплацяць як міленечкія,бо не варта рассылаць такія бонусы.(шкада мне мала насыпала з фрыспінаў,усёго 7 еўра)
Таму ўсіх заклікаю да цярпення і не флудзіць. Макур выканаў патрабаванні бонуса і нікога не хвалюе іх памылка. Так што чакаемс разрешэння дадзенага пытання на карысць гульца. Ўсім цярпення і поспехаў і буйных выйгрышаў у новым годзе.
да мне таксама капейкі насыпала па сутнасці, а далей па дробязях пайшло, магчыма дапамагло ўсё выпітае і выкурынае)
па сутнасці павінны нагнуць манагера, хто памылкова раздаў гэтыя спіны і выплаціць выйгрыш, рэпутацыю за 200 еўрасоў навряд ці будуць псуваць сабе, гэта не вулканы.
мы клапоцімся пра сваю рэпутацыю і таму вырашаем пытанне04:49 PM
Ну я гэты бонус на замежным сайце знайшоў. Так што яны, падаецца, гэтыя спіны на ўсе акаунты раздалі.
У прынцыпе можа быць і памылкова далі) бо на афіцыйным сайце нічога не было) ну людзі трацілі час і адбівалі вагер) павінны выплаціць, бо гэта памылка стафа – з іх з/п няхай утрымліваюць) я за касяк у сваёй кампаніі роблю так 😁 з адмінаў з/п утрымліваю))0