Олдскул ці забыты слот Spy Tricks
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
18 April 2018
ад
maxmox
|
14 Адказаў
|
1,044 Прагляду
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто памятае ў оффлайне гэты мега круты слот Шпiён, калі не памыляюся ад вытворцы – BELATRA! Класічны 9-ці лінейны слот, які мог паставіць ізі х1000 прычым як па лініі, так і ў бонуснай гульні! Калі вы лавілі бонусную гульню ў выглядзе 3-ёх сейфаў, вам на выбар давалася пяць ходаў ад 1-га да 5-ці, кожны ход – гэта пракрутка шайбы(крутылкі) на сейфе дзе выпадае множанне на стаўку, выбраць можна было толькі адзін варыянт, таму гульня доўжылася альбо да выбару максімальнага множання(што вам выпадала) альбо пакуль не з’яўляўся такі сімвал – 💀, што азначаў канец бонуснага раўнда. Таксама можна было злавіць бонус у бонусе, напрыклад калі пры чарговым ходзе ў вокныку выпадаў не множнік на стаўку, а сілуэт шпіёна, гэта азначала пераход у джэкпот-гульню, дзе на выбар даваліся 5 шпіёнаў і пры выбары аднаго з іх можна было выйграць ад х200 да х1000 множання на стаўку! Гэты слот быў адным з любімых ў оффлайне і хоць і не часта, але часам радаваў лютымі множаннямі па х600-х800
так, памятаю гэты прикольны слот, толькі ў анлайне я яго не сустракаў
я нават больш скажу, яго ўжо і ў афлайне няма, у мінулым годзе ўвесь Азов Сіці абышоў у яго пошуках, і не знайшоў. Цікава пачуць меркаванне братоў беларусаў, застаўся ці гэты слот у іх у афлайне!?
Ёсць Belatra у анлайне !!! Абмежаваная колькасць слотaў. Але казіно зараз ужо не назаву. Але ў парэ граў дакладна !
Уважней😏 я канкрэтна пра гэты слот казаў, а не пра Белатру ўвогуле! Белатра амаль ва ўсёй лінейцы ад софтсвісса ёсць🙂
Так. Сорян. Не заўважыў. Што датычыцца ўсёй лінейкі SoftSwiss, не ведаў, калі шчыра. Дзякуй за гэта. Ёсць пару слотаў, што запалі ў душу ад іх ))
Ну алькатрас, лягушкі, Piggy Bank і чарці – гэта класіка🙂
гэтыя слоты цалкам перароблены ў анлайне, як яны з’явіліся я пісаў у Белатру, вось што адказалі
Spy Tricks ёсць у сістэме для клубаў global slots, цяпер не ведаю, ці яна ёсць!
Ну яны займаюцца штампоўкай фэйкавых скрыптоў пад ключ, так што мабыць дзе і ёсць)
У VK можна бясплатна пагуляць, уверсе ў пошук уводзім Spy Tricks – там групу ўбачыце
дзякуй за інфу, панастальгаваў))) цяпер я на 101% упэўнены, што гэта слот ад Белатры, толькі вось чаму яны яго не ўкараняюць у онлайн-гемблінг я не разумею!!!
на сайце Белатра няма інфармацыі пра гэты слот http://belatragames.ru/catalogue/games
увогуле дзіўна, стылістыка, гукавае суправаджэнне, малюнак барабанаў, усё выканана ў белатраўскім стылі… ды і ў пошукавіку ён як белатраўскі адлюстроўваецца 😶