Нырнула ў праруб і знікла
Пагаворым пра жыццё
|
22 студзеня 2022 г.
ад
PavelFredooc
|
5 Адказаў
|
300 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хрышчонае купанне ў прарубі на рацэ Орэдеж пад Гатчынай скончылася гібеллю 40-гадовай жанчыны на вачах у двух яе дзяцей: падводная плынь была настолькі моцнай, што пад лёдам маці знесла ў невядомым напрамку. Раніцай на месца прыбылі водалазы, яны тройчы нырнулі ў раку, але цела так і не знайшлі. Так як праруба не была абсталяваная, мясцовыя жыхары мяркуюць, што жанчыну знесла плынню.
+18
https://leonardo.osnova.io/37308986-0c6b-55a4-86ab-45c5bf956af6/
Падобна на фільм «Тэлепорт». варта праверыць дзіўныя рабаванні банкаў…
З якаром трэба на купанне хадзіць…
Адна….звычайна арганізоўваецца купанне на Хрышчэнне.
Ты навошта такія страсьці размяшчаеш… Мне аж дрэнна стала, дзяцей шкада..
Такая ж херня… Аж цяпер адыйсці не магу…
Каб унесці пазітыў у гэтую трохі змрочную тэму на Хрышчэнне, раскажу наступную гісторыю. Калі я абліваўся халоднай вадой і купаўся ў прарубах, быў у мяне таварыш, добры сябар Волага Коханаў, ён быў вельмі адкрыты, вясёлы і закалены прыродай чалавек. І вось яксьці ў нядзелю на Богояўленск да нас прыязджалі людзі з мясцовага ТВ, каб зняць сюжэт пра зімовае загартоўванне. У той час гэта была рэдкасць…
Людзі ныралі ў праруб на рэчцы, камера “правадзіла” пагружэнне людзей у праруб і радаснае выныране… Усё было як бы аднагучна, цёпла і радасна… І тады, каб унесці інтрыгу, Волага нырнуў у праруб, ну і ўсе кінаробі як звычайна чакаюць яго, не выключаючы камеру, чакаюць, значыць чакаюць…, доўга чакалі… Пакуль рэальна не пачалі “нервнічаць” і вось тады прыйшлося легчы на лёд і крыкнуць: Волага, не шалюй, выплывай, давай! А калі яго ўбачылі ў поўным здароўі, давялося прагрэць добрым словам гэтых хворых кінаробаў… Шкада, канешне, што з таго часу яны да нас больш не прыязджалі.) Вось такое здарылася)