Нямец едзе на ЧС-2018 на трактары
Пагаворым пра жыццё
|
9 чэрвеня 2018 г.
ад
gros777
|
22 Адказу
|
674 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нямец едзе на ЧМ-2018 на трактары
У Расію на чэмпіянат свету па футболе едзе пажылы нямец. Мужчына выбраў вельмі незвычайны від транспарту – трактар. Ён падарожнічае з сабакам і цягне дом на колах, стылізаваны пад піўную бочку. Нядаўна яго заўважылі на беларускім памежным пункце пропуску «Берэставіца». Мужчына вельмі пазітыўны, ахвотна ідзе на кантакт і фатаграфуецца з усімі жадаючымі. Хуткасць руху ягонага транспарту ўсяго 30 км/г, але ён не губляе аптымізму і кажа, што будзе ў Маскве праз 10 дзён.
Норм галоўнае што з сабакам!
Як В.В. сказаў “Велком ту Раша” Мы ўсім рады, нават немцам. Сабака дакладна вернецца назад на трактары дадому, вось што не магу сказаць пра немца, пасля сумеснага дружалюбнага гасціннага застолля, выжые ці немец, хз. Што рускаму здорава, то немцу смерць :).
можа, да канца ЧМ дабярэцца)
😁А што.. норм мужычок.. парадаваў. І падыход-то які😁 Не ўсё ў гэтым свеце так дрэнна)
Прыкольна😏 Увогуле энтузіястаў хапае, канечне, усталёўваюць турбо кіты на трактары і лятаюць пад 140 км/г))
😁😁😁
Так напісана ж, 30 км😎
Мне здаецца, гэта проста шыкоўна)))) Добра, што не ў Владзівасток ён сабраўся))))))))😎!!!! Так, немцы фаварыты, сабакі)))))) Ладна, няхай расійскі шнапс п’е)))) А транспарт выдатны ён выбраў ))) дакладна дабярэцца, нават калі дарогу згубіць, дабярэцца па напрамках))) Як у Расіі прынята))!
Заўтра буду трымаць кулакі за Расію!!! Хлопцы, з надыходзячым ЧМ! Гэта такое вялікае свята!
так, ужо ўбачыў))) вось на чым дзеду трэба было ехаць😁
Хахаха, шыкоўны трактар, угу. толькі можа сабачку выдуць)))))))🤩Гаспадзі, ну і трактар!!!!! МНе б такі!!!!! Мяне б прапускалі на дарозе, а не падрэзалі!!!!
😊
ну і скупцы, вырашыў на гасцініцы сэканоміць)
гэта ж бременскія музыканты 50 гадоў пазней,пацан ужо стары стаў і толькі пёс дажыў да нашых дзён😁
🤩 Памятае нямец 😌
Нямец красавец, я яму завідую. Можа дазволіць сабе рабіць тое, што яму ў галаву прыйшло. Хіба гэта не шчасце – што мы ўсе жывём адзін раз і перажыць не атрымаецца….
Ведае, што па нашых дарогах лепш на трактары ездзіць
😣
мяне аднаго бянтэжыць расход паліва на гэтае ТС? а дызель нават даражэй бензіну. Пагугліў што МТЗ-80 на гадзіну есць 15л
“Выкарыстанне паліва залежыць ад якасці дарог і грузападымальнасці трактарнага прычапа. Пры перавозках звычайна траціцца 8,5-13 л/г. Пры арашэнні і іншых сельскагаспадарчых работах магчымы расход 10-19 л/г”
Так пытанне знатокам!! колькі яму абыйдзецца гэтае падарожжа? Даедзе ці сабака назад? І ці ёсць сэнс калыміць па дарозе арыўкай зямлі?)))
🤩
але цяпер зорка экрана)))
😎 Нямец бяжыць з Германіі🥳