Нямеччына абыграла Італію і выйшла ў паўфінал Еўра-2016
Навіны спорту
|
2 ліпеня 2016 г.
ад
Feya_Line
|
14 Адказаў
|
916 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зборная Германіі перамагла каманду Італіі ў 1/4 фінала і выйшла ў паўфінал чэмпіянату Еўропы. Асноўны час завершўся нічыёй, у серыі пенальці перамаглі немцы.
Асноўны час матчу завершылася нічыёй 1:1. Сцяг адкрыла зборная Германіі, на 65-й хвіліне забіў Месут Озіл. Італьянцы адыграліся на 78-й хвіліне. Пенальці, прызначаны за гульню рукой нямецкага абаронцы Джэрама Боатэнга, рэалізаваў Леанарда Бонуччы. Дадатковы час таксама завершЫўся нічыёй, і пераможцу вызначалі ў серыі пенальці.
Моцнай аказалася зборная Германіі, якая перамагла ў серыі пенальці з лікам 6:5.
Да гэтага зборнай Германіі ніколі не ўдавалася перамагчы італьянцаў на фінальнай стадыі буйных турніраў. Італьянцы перамагалі чатыры разы, яшчэ чатыры матчы закончыліся нічыёй. Апошні раз Італія перамагла немцаў у 2012 годзе ў паўфінале чэмпіянату Еўропы з лікам 2:1.
У паўфінале немцы сыграюць з пераможцам пары Францыя – Ісландыя, якія разыграюць апошнюю пуцёўку ў паўфінал у нядзелю, 3 ліпеня. У другім паўфінале сыграюць зборныя Партугаліі і Уэльса, якія да гэтага абыгралі Польшчу і Бельгію адпаведна.
таксама што ль запосціць, што-небудзь….. Тыпа ФНЛ ці зону Падволжжа…..Спорт жа…..
гэта ча ты мяне тыпа троліш ? Я чота не разумею проста.
Калі не я, дык Димиджи або Вулова, або Арсен запостілі б.
Зборная Германіі, моцная. Будзем чакаць працягнення чэмпіянату… Ці будуць сюрпрызы АБО… )
заебалі ўжо гэтыя нічыі і пенальці
старых італьянцаў ужо перабегчы не могуць
Нічы і пенальці ўвогуле латарэя… ІМХО.
Як то глядзеў футбол і.. І мяне наведала “геніяльна-крамольная” думка.., пара скасоўваць дадатковы час (2 па 15), 😛 Як гэта было з залацістым і сярэбраным голам.. Усё роўна футбалісты… ужо маральна “гатовыя”. Так “за чым жа цягнуць хвост за ката”. ) Хай за два таймы па 45 пакажуць усё, што ў іх ёсць – прыгожы і выніковы футбол, накіраваны толькі на перамогу… 😁 Ну, а на няма і суда няма.) Пэнальці і ўсё, Ё 🐽
а яшчэ лепш, зрабіць 2 таймы па 15 хвілін. І пенальці. =/
… Усьміхнула… 😁
Ну на гэтым чэмпіянаце зборная Ўэльса проста радуе. Дзе-небудзь чытаў, што ў іх спансар – пякарня бацькі аднаго з гульцоў 😁 Італьянцы выляцелі, так што буду за іх. І не здзівлюся, калі яны гэтае Еўра забяруць сабе 😎
да я глядзеў калі ж так Расія гуляць будзе ніколі напэўна хаа
калі Германія выйдзе ў фінал то гэта прадказальна
заўсёды вар выцягвае каманду калі б не ён
Іспанія таксама непаганая каманда но ў гэтым годзе занадта тупяць