Нулявы профіль Lanalin2903 з адмінкі Рио мінусіць мэтанакіравана профілі форумчан. Накрутка!
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
2 December 2024
ад
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺
|
29 Адказаў
|
939 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітаю гульцоў! Думаю ўсе пастаянныя форумчане ведаюць пра гэты Нулявы профіль Lananin2903, які дзейнічае ад імя і ў інтарэсах Ск@М з Рио і мы ўсе ў курсе, што гэты профіль ужо паўгода толькі і ставіць лайкі ў карысць Рио і дизлайкі ўсім тым, хто піша супраць іх! Сёння выявіў, што гэты профіль забраўся ў маю тэму ў ветку прадстаўніка па абмеркаванні Плейфортуны і задняй датай зноў жа, ад 14 лютага пасты і 28 сакавіка пасты і далей мае, паставіў мне тры дизлайкі зусім без падстаў!! Што гэта як прадузятасць і проста мэтанакіраванае зніжэнне профілю нармальных удзельнікаў форума?! Пытанне да нашай Паважанай адміністрацыі!! Чаму гэтыя дзеянні не перакрываюцца!! У канцы канцоў таксама відавочна, што профіль штучна створаны, не развіваецца, ніякіх пастоў не піша, карысці нашаму форуму не прыносіць і хай нават не ўлічваць тое, што ён на карысць💯🏳️🌈 💩🐷🕳️ Рио працуе, але яшчэ і прыносіць цяпер непрыемнасці іншым сумленным удзельнікам форума, то сумленна публікуе свае пасты, вядуе блогі і сумленна і справядліва набывае станоўчую рэпутацыю свайго профілю і беражэ гэтую рэпутацыю!! Можа ўжо пара звярнуць на гэта ўвагу!! Інакш дзе справядлівасць у працы форума, сама дзейнасць якога і стварэнне якога накіраваныя на аднаўленне Справядлівасці Праўды!?
Дарэчы, гэты профіль не толькі ў інтарэсах менавіта Рио але яшчэ і ПФ цяпер выкарыстоўваецца. Мне паступала інфармацыя дарэчы ад сведачых асоб, што Рио і Плейфортуна завязаны агульнымі інтарэсамі, але я як бы не звяртаў увагі на гэты факт, убачыўшы менавіта выкарыстанне профілю сёння, я задумаўся наконт гэтага і паспрабую атрымаць дадатковую інфармацыю і падзялюся ёю пазней. Ну а каму яшчэ гэты вось профіль замінусіў твар… пішыце ў гэтай тэме і публікуйце скрыншоты. Будзем у курсе і ведаць за гэтую вось, якая 💩🐖🪱🕳️💩🏳️🌈🤮……
Не, ну гэта не нармальная тэма!!!
Спадзяюся адміны змогуць навесці парадак з гэтымі мінусуючымі лайкамі, бо ў кожнага лайка, як і дыслайка, ёсць канкрэтны нік! Як зразумеў, няма ніякіх аргументаў, а толькі МІНУСЫ!(((((
Такіх профіляў на форуме ўвогуле вельмі шмат пачало з’яўляцца. І не толькі ад риобета.
Куча акаўнтаў рэгіструюць і пішуць водгукі. Практычна пад любым папулярным казіно ёсць такія водгукі)
Спадзяюся, адміністрацыя форума на гэта зверне ўвагу і пафіксіць накрутку.
Не ну столькі “наваліць” мінусоў і толькі ў двух тэмах, відавочна прасочваецца нейкі нездаровы інтарэс. Паходу тут толькі … доктар можа вылечыць)
Ды малаверагодна, мне таксама ставяць дызлайкі проста так) 🥲
Добры дзень!
Дзякуем вам за актыўны ўдзел у гэтым расследаванні😄
Профіль быў правераны на дублік! Наша каманда прыняла меры ў дачыненні да інцыдэнту. Профіль заблакіраваны❗❗
А вось значыць хто нядаўна 2 дні ў топ выводзіў акаўнт з рыо. Ты па сутнасці ім пагражаў, што матэрыялы знятыя, астравітанам на паказ прывезеш і закладзеш іх праекты.
Відаць яны спалохаліся цябе і згуртаваліся ў гэты момант, з іншага боку калі б яны сапраўды нешта хацелі, то ў іх жа ёсць твой адрас і кантакты, якія ты выкарыстоўваў пры рэгістрацыі ў казіно.
Туды яго! Вядома, гэта крута, што казіно мае на форуме такіх “Казачкоў”, але не крута, калі пачынаюцца такія закидоны.
Аргументацыя пры паніжэнні рэпутацыі з разглядам мадэратарамі тэмаў, як рашэнне для спынення падобнага, імха.
А ўвогуле “карма” яна як печань, з маладосці трэба берагчы🤓
Адмінам респект за ўвагу🤝
Вам накінулі дыслайкаў (я не кінуў) пару дзён таму, калі вы ва ўсіх тэмах каментарамі адзначыліся ў адну фразу. Прычым большасць каментараў увогуле не па справе. Яўна поінты збіралі для крамы.😉
Наша адміністрацыя правяла праверку і пацвердзіла нашы здагадкі.
Дык і ў кіно хадзіць не трэба, глядзі якія страсці🍿
Злачынца схапілі і адх√ячылі🙃
Дабро і праўда перамаглі🤓
Так я ж іх шэсць гадоў чакаю, Андрэй!! І ў сябе дома і ў офісе на працы, ужо запрашаў дзясяткі разоў у госці! Скідку ўсяму калектыву аформіў на спектр паслуг майго агенцтва, ад 25% для рядовага складу і 30% менеджменту! Так ніхто і не прыехаў, не напісаў мне і не патэлефанаваў!!! АЛЕ я ўсё роўна заўсёды іх чакаю ў госці і буду працягваць чакаць! Відавочна пакуль яны нічога не хочуць, відаць😁😎😆 Але мы іх заўсёды чакаем.
І так!! Я нікому не пагражаў, а канстатаваў факт!!! Відэаматэрыялы ў мяне ёсць на кожны праект, казіно і скам-месца, дзе я калі-небудзь знаходзіўся, дзе панімаў і катаў – і гэта так!!!
Галоўнае!! Радасна, што адміністрацыя нашага форума правяла расследаванне і пацвердзіла нашы здзякi і меркаванні і аднавіла Справядлівасць! Гэта галоўнае!!!!!
Я памятаю чытаў даўно, калі толькі прыдумалі чарджбэкі на карты і пачалі іх выкарыстоўваць, там адзін лудык быў – ён за год насандаліў каля 2 лямаў, у аддзяленні банка з яго слоў ён там прыўзнажыў усё з 3 трох скрыняў, бабкі за паўгада нібы вярнулі яму на картку.
Так ён пасля пісаў, што нібы яму з казіно тэлефанавалі і пагражалі потым, па голасе джыгiты былі і хацелі з яго тых бабак стрэсці, але зноў жа з яго слоў, справа далей тэлефонных званкоў не пайшла.
Так вось і я тут падумаў, вяртаешся вечарам дадому, а цябе каля пад’езда сустракаюць пару чалавек з барадой і ў аднаго шапка пфа, у іншага шапка рио)
З нецярпеннем чакаю хлопцаў з барадамі і з вусамі таксама!! Са мной заўсёды пару такіх жа сяброў блізкіх, хто барады носіць, таму я заўсёды гатовы да зносін на розныя тэмы!! Дарэчы, я і сам пастаянна бароду ношу🤣😎💯 таму ў бародзе я разбіраюся.
І так, Андрэй! Не варта мне завуалявана на нешта такое намякаць і з намёкам на такое 😁 гаварыць. Я ўсё гэта прайшоў даўно і не лячуся гэтым. Тое, што бачыў я, ты ніколі ўжо не ўбачыш ніколі і нідзе, павер мне, кажу як ёсць, мяне нічым не здзівіш і не запалохаеш! І я заўсёды гатовы да зносін і сустрэчы з любым персанажам у любы час!! Свае магчымасці я ведаю, дарэчы 🐖🐖🐖 з Рио таксама ведаюць пра мяне і ўвогуле хто трэба, таму перастань тут, калі ласка, мне намякаць на падобныя рэчы! Менавіта зараз ты наўмысна мне тут кажаш пра тое, што мяне дзе-небудзь там хто-небудзь з барадамі будзе чакаць…🤣🤣🤣 я правільна цябе разумею. Так – не пытанне. Заўсёды гатовы і заўсёды чакаю! Гэтыя хлопцы працуюць са мной і я каго ведаю і з кім трэба – усё порэшаю заўсёды, не ўпершыню за дзесяткі гадоў🤣 Ты таксама можаш напісаць і патэлефанаваць мне і я заўсёды гатовы і з табой пагутарыць на розныя тэмы і проста паразмаўляць. Проста пра жыццё або па сутнасці, чай, кава пасядзем пап’ём, знойду трохі часу. Час знойду на ўсіх!! Усе і кожнага чакаю, заўсёды! Пішыце мне ў асабістыя, хто там з барадамі і вусамі або паголены ходзіць і да мяне асабіста прэтэнзіі мае і каму ёсць што мне прад’явіць па сутнасці – не пытанне, усім дам свае тэлефоны, тэлефануйце, заб’ем стрэлку, перасекемся, сустрэнімся, пагутарым, кавы пап’ём з кім-небудзь, з кім-небудзь у спартзал схадзем, папрактыкуемся, увогуле без праблем. Заўсёды гатовы да зносін. На ўсіх знойду час і сілы!
Ну ты як заўсёды Павел, паміж радкоў прачытаў, а не ўсю карціну. Я то наадварот табе кажу, што смешна ўсё гэта, і справа далей зачэпкі не пайшла, сам разумееш пра што гэта кажа, хоць і прайшло гадоў 5.
Не памятаю дарэчы што за праект быў, магчымасьць пф.
Не, Андрэй, дружа! Ты з кожным разам і кожным сваім постам усё больш і больш ускладняеш чаму – то сітуацыю і нагнятаеш абстаноўку! Я разумею, што ты так прывык свае думкі выказваць, але гэтага жанру падачы інфармацыі ад цябе, на жаль, не ўсім дано астатнім зразумець! Тут яшчэ патрэбен вялікі досвед зносін з людзьмі, а сучасныя хлопцы пераважна не ў спортзале і на вуліцы час праводзяць, як гэта павінна быць, а на канапе і ў сетцы, ІТ у ПК і ў гаджэце
Ну а прадстаўнікоў Рио я ну проста бээээзумна чакаю заўсёды!! Нават калі яны дэлегацыяй прылічаць да нас у Маскву, мы іх сустрэнем годна, як вельмі дарагіх сяброў.
Дарэчы)) як ты сказаў, яны ведаюць усе мае дадзеныя, тэлеф, ПІБ, адрас, чым займаюся і іншае… думаеш, яны не ў курсе даўно пра мае “нявялікія” магчымасці і не маюць дадзеных з іц пра мяне і хто я і што сабой уяўляю па даных іц з МУС і сілавых структур?! Сумняваюсь!🤣😎💯
Выбачаюся, што ўкрадаюся ў ваш дыялог. Павел, ты пра Рио ўсё ведаеш і часта іх у госці запрашаеш. А дзе яны базуюцца? Я маю на ўвазе не афіцыйны, зарэгістраваны іх адрас, а фактычны. Мне проста для пашырэння кругагляду.
Там яны цяганілі адзін аднаго Fomin Прадстаўнік Рио і Lanalin, я пісаў у тэме Рио пра гэта. Маё паведамленьне выдалілі(там былі абразы, хоць Fomin усё роўна ротанг)
Таму яны, відаць, спалохаліся і аб’ядналіся супраць цябе, пф з Ріо, з-за таго, што ты сваю праўду пішаш пра іх.
У ПІЦЕРЫ.Раней яны ўвогуле не хаваліся і нават шыльда была на офісе)))) ўнууу гэта ў г.г 15.16.17,зараз нават не цікава цікавіцца.Я іх запрашаў да нас у госці,не прыязджаюць,а самому ехаць у Піцер з-за гэтага🕳️💩💩🏳️🌈🏳️🌈💩ты сам разумееш,не сур’ёзна, дарэчы.К слову🤣🤣🤣там пару менеджараў віп пантавалася раней і тэлефоны былі зарэганы для выгляд у Рэспубліцы Чачэнскай.🤣😎💯Я на тэлефоны прама тэлефанаваў і мае таварышы хто з вайнахаў, так ніхто так і не адказаў🤣нам!Нават крыху абідна стала…..трошкі.
Да ПФ прэтэнзій у мяне няма зараз, хоць яны і скамяць часам, яны дакладна выводзяць грошы і часам якія-ніякія бонусы даруюць і галоўнае, яны ўсё ж магутны менавіта гульнявы праект і з гэтым ніяк не паспорыш. А што да кідалова ў мой адрас па падмена відэа, то мы з імі на востраве Кюрасаа вырашыўім, калі санкцыі знімуць, відэа ў мяне ёсць на 100%, ды і з’ездзіць адпачыць на востраў не лішнім будзе заадно ў будучыні, тым больш што імі кіруюць сур’ёзныя людзі з кіпэрскім афшорам і ў іх заўсёды серйозныя бабкі і думаю ў будучыні я па судзе сваё атрымаю, тым больш яны зараз атрымаюць новую ліцэнзію па новых правілах і будуць вымушаныя працаваць вельмі сур’ёзна. Нягледзячы на тое, што я там у вялізным мінусе за шэсць гадоў знаходжуся, у гэты момант прэтэнзій да іх не маю, таму што чыста ў лайв гуляю ў іх на 98%, тое, што слоты там мёртвыя і ніколі не загуляюць у прынцыпе я ўжо зразумеў, таму і не спадзяюся на нешта.
А праўду я заўсёды кажу і буду казаць, бо жыву па Яе – заўсёды ніякія грошы і ніякія аргументы супраць таго, дзе ёсць несправядлівасць, я не прымаю. За кідалова, беспраўе і абман і іншае трэба пакараць!
Праўда для рускага чалавека святая!! Як і Сумленне і Чэсць!
Ну так яны ведаюць, чым займаешся… Што ты іх чакаеш на кладзішчы, вось і не едуць, ад граху падалей) Там жа народ просты, трохі што – адразу прикопаюць ці праз крэматорый прапусцяць)
Thee4 😎🤣не разумею, пра што ты, я такога ў форуме ніколі не казаў і не пісаў, дзе каго чакаю і г.д.🤔😎💯. Я толькі прапаноўваў сустрэцца і папіць гарбаты, кавы і ўвогуле пагутарыць пра беспарадкі і сітуацыю ў іх дзейнасці.
Але ты проста тэлепат і прама агучыў🫡мой сон, дзе я такое бачыў!
УВАГА ,добра вельмі,калі не трэба нічога казаць і твой сябар скажа за цябе тое,што ты,напрыклад, думаеш))!😎💯ці пра што марыш!Ці што ў сне бачыў!
А народ у нас,Так! Вельмі просты тут!
У нас нават людзі не занослівыя і смартфонамі не карыстаюцца,кнопачны тэлефон у ўсіх,званок – і тое добра,бо тэлефон жа павінен званіць. Пра розныя Тэслы,на якіх 🐖🐖🐖 з Рыа ездзяць, нават не чулі,хлопцы ездзяць пераважна на недарагіх рускіх машынах,куды ім ужо гадоў 15-20,і галоўнае,што яны едуць,джып называецца або нават нейкая «дзевятка» ці Ніва
Галоўнае,трэба жыць па Праўдзе і Сумленню,каб не сорамна было і не было ў чым сябе ўвінавачваць!Каб Сумленне не ныла і не кранацi Душу і сэрца,а грошы – гэта нічога ж
😎
Не, ну так мы з 90-х… Там часам так і рабілі(“забілі стрэлку” у ціхім месцы…), ну каб двойчы не “ўставаць”).
Па справе гэтай тэмы))) прашу адміністрацыю праекта- звярнуць увагу на мой профіль!!! А канкрэтна пра дыслайк,пастаўлены вышэйзгаданымі профілямі і прадстаўніком казіно Рыа Бет! Я пісаў гэта і раней,на кожны мой пост прадстаўнік казіно,і яго прыхвосці ставілі мне дыслайк! Праца прадстаўніка казіно… У чым заключаецца..? Стаўляць дыслайк?