Новыя правілы lok Кюрасаа для анлайн-казіно і ці зменяць яны нешта ў індустрыі?!
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
2 December 2024
ад
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺
|
12 Адказаў
|
170 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У 2019 годзе міністру фінансаў Кюрасаа даручылі займацца ліцэнзаваннем і наглядам за сектарам анлайн-гульняў ад імя губернатара Кюрасаа. З сакавіка 2020 года Савет па кантролі за азартнымі гульнямі Кюрасаа (GCB) быў даручаны займацца ліцэнзаваннем і наглядам за сектарам анлайн-гульняў ад імя міністра фінансаў. Працэс затянуўся і працягваецца дагэтуль, але кожны з гульцоў, заходзячы ў анлайн-казіно, цяпер можа назіраць замест значка ліцэнзіі і валідацыі значок GCB. Не буду дэталёва перажоўваць, а толькі паставлю ў ведамасць адразу ўсіх, хто быў не ў курсе і не ведаў, хто зацікаўлены азнаёміцца і будзе тымеr падрыхтаваны.
Урад Кюрасаа ў цяперашні час знаходзіцца ў працэсе рэалізацыі поўнай рэформы і мадэрнізацыі свайго (анлайн) заканадаўства аб азартных гульнях праз новы закон, які будзе называцца Landsverordening op de kansspelen (Lok). У чаканні ўступлення Lok міністр фінансаў Кюрасаа вырашыў аднавіць выдачу ліцэнзій у адпаведнасці з дзеючым законам, Нацыянальным указам аб азартных гульнях на адкрытым паветры (Landsverordening buitengaatse hazardspelen, PB 1993, № 63) (NOOGH). З дапамогай гэтага міністр фінансаў хоча стварыць пераходную структуру, якая будзе спрыяць плаўнаму пераходу ад існуючага да новага закона
Спасылкі менавіта перанясуць на рэсурс, які менавіта адносіцца да гульні і ліцэнзавання кожнага анлайн-казіно па новых законах Кюрасаа, таму думаю наша адміністрацыя дазволіць іх дзеянне і не будзе выдаляць.
gamingcontrolcuracao.org
gamingcontrolcuracao.org/page/license-conditions
Якія будуць меркаванні гульнявыя людзі!? Думаецца мне, што ў лепшы бок адназначна індустрыя ссунецца і пазітыўных момантаў будзе маса, бо беспарадак не толькі ў рунеце, а ўвогуле ў свеце ўсяго сусветнага анлайн-гэмблінга зашкальвае даўно ад бяздзейнасці і патурання ліцэнзуючай структуры непасрэдна з Кюрасаа ў адносінах да сваіх жа ўласных правілаў, анлайн-казіно і букмекерскіх, якія па сутнасці робяць што хочуць у адносінах да гульцоў.
Адназначна ў лепшы бок, чым больш ёсць рычагоў уплыву на аператараў гульнявых ліцэнзій, тым больш празрыстыя і адкрытыя ўмовы для гульцоў. Таму я стаўлю на гэта👍
Калі я правільна разумею, то гэта тычыцца толькі Казіно. Але правайдэры зацікаўлены не менш, чым Казіно ў прайгрышы гульцоў, бо атрымліваюць працэнт за выкарыстанне сваіх слотаў. Гэта значыць правайдэр можа спакойна паказваць RTP 96%, а па факце будзе 84%. Гэта GCB правяраць будзе?
Ах… Ах… Ах як бы хацелася, каб гэта сапраўды было! А не засталося толькі на паперы, у выглядзе лозунгаў і піару)
Таварыш адзін з свету арбітражу казаў мне яшчэ паўгода таму пра крах працэсінгу на дропах да канца года і пра кансалідаванага рэгулятара гульнявых ліцэнзій Curacao 🇨🇼, таму лічу, што ўсё вельмі нават рэальна, даўно прасіліся, бо распаўсюдзілася купа субліцэнзій і суб‑субліцэнзій, асабліва мне падабаецца рыторыка такіх казіно “гульцы самі вінаватыя, што ім не шанцуе😅🤓”
Не хочаш прайграць, не гуляй) нехта з вялікіх сказаў, не памятаю😅
Тут жа сэнс у чым, калі ты не можаш сябе кантраляваць падчас гульні – не гуляй, Згодзен! Не можаш сабе дазволіць прайграць пэўную суму, не гуляй, Згодзен! Але ж жыццё – гэта гульня і хочацца, каб цябе не разводзілі, як пры гульні ў “наперсці”, дзе шанцаў НУЛЬ, калі ты не “свой”)
У гэтым і сутнасць, у цяперашні момант у большасці казіно РФ гульня ў наперсткі, а пачынаеш задаваць пытанні ў падтрымку – цябе футболяць і кажуць у нас ліцэнзія)))
Да іх ліцуха- гэта поўны “развод”, для прыязджых). Помню, калі выяжджаў за мяжу, мне прапанавалі страхоўку нядорага). А калі спытаў, ці ёсць у вас акрэдытацыя ў той краіне, куды мне трэба, вялі сябе так жа, як наша падтрымка ў казіно)… Потым высветліў, што іх страхоўка дзейнічае толькі ў памяшканні гэтай страхавой “кампаніі”, а за парогам ужо УСЁ )
БК BC.Game на фоне праблем з “ліцухай” ад Кюрасаа быў зачынены сайт у краіне “брэтаў”)
Букмекерская кантора BC.Game закрыла свой сайт у Вялікабрытаніі для рэгістрацыі новых карыстальнікаў яшчэ 14 лістапада.
У дадзены момант брытанскі сайт BC.Game недаступны для ставак. Рэшткі на гульнявых рахунках будуць вернуты карыстальнікам на тое плацёжнае сродак, якое раней выкарыстоўвалася для дэпазіту.
Зачыненне брытанскага сайта букмекера супала з праблемамі з ліцэнзіяй, якія маюцца ў BC.Game на Кюрасаа. Нагадаем, усё пачалося з з’яўлення навіны пра тое, што суд Кюрасаа прызнаў банкротамі юрыдычныя асобы, што стаяць за ігральным брэндам. І такое рашэнне стала вынікам невыплаты выйгрышаў некалькім гульцам.
У наступстве прадстаўнікі BC.Game заяўлялі, што ў кампаніі няма ніякіх праблем з фінансамі, і сітуацыя ў бліжэйшы час нармалізуецца. Аднак літаральна праз некалькі дзён пасля гэтага стала вядома пра новую праблему для букмекера. Паводле паведамленняў розных СМІ, рэгулятар Кюрасаа запусціў працэс анулявання гемблінг-ліцэнзіі аператара. Адзначым, што пакуль дакладна невядома, якое рашэнне ў выніку прыняў рэгулятар Кюрасаа. Таксама прагназавалася, што ў Вялікабрытаніі ў букмекера праблем быць не павінна, паколькі BC.Game працуе на тэрыторыі Злучанага Каралеўства па ліцэнзійнай дамове з кампаніяй TGP Europe, якая функцыянуе па сістэме White Label. Але і гэтыя прагнозы аказаліся няправільнымі.
Дадамо, што БК BC.Game працягвае заставацца асноўным партнёрам англійскага клуба «Лестер». І пакуль не зразумела, як існуючыя праблемы гемблінг-кампаніі адаб’юцца на гэтым партнёрстве.
Мне яны ,як рускаму гульцу і астатнім нашым рускім у парадку як я разумею санкцый супраць нас🤣🤣🤣таксама заблакавалі мой акаўнт,які я дарэчы развіў да ўзроўню vip 12.Добра,грошай не трымаў там,ўвогуле без падстаў узялі і Заблочылі!!!Таксама іх прадстаўнік не з’яўляўся ў нас месяцамі і нічога не вырашае,увогуле туды ім і дарога!!!BC гэта СКАМ!!!!Добра,што ты падняў тэму і паведаміў нам гэтую навіну!!Цяпер усё ўстанавілася на свае месцы!!Дарэчы,іх рэклама ў асноўным у даркнэце публікуецца!!Робім высновы!!!
Дарэчы,яны ж яшчэ і спонсарам каманды Аргентына відаць былі, хто ў курсе і я скажу што менавіта сайт рухавік і ўвогуле меню ў іх былі самыя крутыя і зачотныя і на сённяшні дзень таксама,думаю таму і ўзялі!Ды яшчэ тым,што вывады да 30 к імгненныя былі на любую платёжку і што можна арбітраж унутры казіно праводзіць на ўсе крыптаманеты !!У выніку яны мноства людзей Заблочылі за гэтыя ж пераводы ўнутры казіно паміж рознымі крыптаманетамі і абвінавацілі гульцоў у тым,🤣🤣🤣толькі падумайце!!!!!што гульцы маюць вывадаў больш чым дэпазітаў!!Проста Жах!!!!
Будзем і далей уважліва назіраць, за рэальнымі зменамі ў плане зваротнай сувязі з гульцамі гэтай “змятай і аплямленай” ліцухай ад Кюрасао 😎
Што толькі пра іх не кажуць)
Нават прабягала навіна, што яны банкруты.