Новыя гульні ад кампаніі Microgaming
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
26 January 2015
ад
Deniss
|
65 Адказаў
|
4,758 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У лютым, для ўсіх сваіх фанатаў, кампанія Microgaming запусціць 2 новых слота Golden Era і Cricket Star.
У асноўным аўтаматы онлайн усе працуюць па адным прынцыпе, сядзі сабе і націскай правільную кнопку і калі вы фартовы чалавек то магчыма вам пашанцуе. Трэба будзе паглядзець што сабой прадстаўляюць гэтыя новыя слоты, а затым вырашым што з імі рабіць, магчыма спадабаюцца і тады будзем ачкі накручваць.
Ты, канешне, правы, але мне мікрагеймінг больш па душы)))
Мне микрогейминг падабаецца больш, чым некаторыя іншыя кампаніі!
Першы раз чую пра мікрагеймінга,блін чаго толькі не прыдумаюць.
Вельмі цікава, а пра анлайн казіно тады колькі разоў чуў?))
Яшчэ 2 новыя слоты выйдуць у сакавіку Lucky Leprechaun Game і Golden Princess Game
Калі ж выйдзе новы шэдэўр,па тыпу Immortal Romance/Game of Thrones/Jurassic Park..Усе гэтыя новыя слоты поўная аднастайная фігня.
Яны нібыта яшчэ раней падпісалі ліцэнзійны дагавор і не адзін і цішыня – толькі Парк Юрскага перыяду і Тэрмінатар выпусцілі і ўсё… Дык і з НетЕнтом такая ж тэма – Чужыя і цішыня…
У мікра шэдэўры звычайна зімой выходзяць.Будзем чакаць. 🙂
Microgaming прадстаўляе слот Rugby World Cup !!! 🙂
Слот тыпу хакея і футбола з вайлдамі ! Аднатыповыя слоты.
З апошніх мне толькі Game of thrones спадабаўся па графіцы і бонусах
243 лініі яшчэ нічога, можна гуляць (мне не даваў як след) ну а 15 ліній увогуле шлак(
Хутка:
Другая Ariana 🙂
Хлопцы А навошта ў гульнях калі выпадае па лініі к прыкладу дзевяткі або сімвалы , піша што дасягненне разблакіравана , што гэта азначае ?
тэставаў) крутая)
Мне таксама спадабалася
Рэкамендую ўсім паспрабаваць гульнявой аўтамат : rabbit in the hat
У лакі Лепрекон на ДурДоме( Домпокера) Праіграў усе бабкі. Жахлівы аўтамат.
ты паспрабуй спыняць, мне дапамагае, было такое што шляпу на 45$ адкрыў выпадкова)
нет разницы квикспинов ты играешь или нет. Барабаны як павінны спыніцца, так і спыняцца.
Мне дапамагала….
А які, па-тваему, самы добры слот, можа я не ў курсе?
У чым гэта дапамагала? Ніякай розніцы няма. Табе і так, і так дало б тую шляпу.
А які, па тваім меркаванні, самы добры слот, можа, я не ў курсе?