Новыя блакіроўкі РУ банкаў, справаздачы і факты
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
4 June 2025
ад
dvk12
|
494 Адказу
|
8,717 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Цікава, за пераводы паміж сваімі рахункамі таксама могуць заблакаваць? Напрыклад з юмани на банкаўскую карту
Прыдумаў спосаб пазбегнуць блакіроўкі раней часу, я назваў яго Экспрэс. Усё трэба рабіць хутка: перавялі з абменніка, дапусцім, на карту. І цяпер гэтак жа хутка трэба пералічыць з яе на надзейную карту іншага банка самому сабе. У вас будзе высокі шанец захаваць сродкі ў надзейным месцы. Пераклады самому сабе не блакуюць. Нават калі заблакуюць, не будзе галаўнога болю з вывадам са заблякаванай карты.
Дасталі блакаваць
Озон заблакавалі сёння
@rayo Раскажы, які абарот быў, што рабіў у асноўным? Робіў пакупкі ці толькі депал у казік?
@win888 Так табе нават калі заблакуюць, у любым выпадку сродкі выдадуць, а тое, што ты напісаў, гэта тыповае паводзіны ашуканца, хутка перавесці нават калі рахункі твае, усё роўна гэта будзе лічыцца як даход, так што пару разоў атрымаецца, потым адляціць так жа як і заўсёды.
@q3arena1991 я думаю што так, напрыклад чамусьці банк ОТП многімі топавымі банками лічыцца як ашуканскі, нават не ведаю чаму але са сбера не дае адправіць нікому на ОТП.
@dvk12 Райф увогуле гнідны банк, ну, па маім вопыце ўзаемадзеяння.
@chopragg Ну, напрыклад, што канкрэтна табе не спадабалася? Мне гэты банк спадабаўся, нават больш, чым сбер або тіньк, свае функцыі як банк ён выконваў.
@dvk12 ОТП Банк – гэта даччыная кампанія Сбербанка, толькі такая, ніжэй па ўзроўні.
А як жа варыянт абмену валюты праз Р2Р. Здаецца, тут не чулі, каб каго-небудзь заблякавалі з-за гэтага. Па факце Вы атрымліваеце толькі адзін пераклад.
@win888
Ну а што перашкаджае там апынуцца ў трохкутніку, дапусцім? Нічога не перашкаджае. Ну можна спрабаваць сябе абараніць стандартнымі метадамі, але ўсё роўна
@win888
p2p на тым жа Байбіце 70% перакладаюць з ферм + чужыя карты і мала ў каго 1 пераклад. Увогуле там можна знайсці людзей, якія пастаянна перакладаюць 1 пераклад, але большасць з ферм
@ginger777 так, у ідэале трэба працаваць з адным чалавекам, 2 ужо выклічуць падазрэнні ў банка
@ginger777 страшней за ФЗ 161 гэта блакіроўка ўсіх рахункаў ва ўсіх банках
@dvk12 да ўж дожылі – банкі лезуць нахабна ў нашы кашалькі
@nicolas0821 так, у ідэале знайсці аднаго надзейнага прадаўца з докамі, калі што пры праверцы
Думаю, зараз самы час лягчы на дно і чакаць, пакуль банкі перабаняць і набяруць норму для ЦБ.
@nicolas0821 фермеры на P2P небяспечней чым абменнікі
100% трэба альбо шукаць які-небудзь костыль, альбо перацярпець пакуль людзі самі не знайдуць
Сёння прыдумаў ужо другі спосаб абыходу блакіровак пры падазроных перакладах для банка. Першы я назваў “Экспрэс”, а другі спосаб я назаву “Шпагат”.
@win888 Чакаем твае мемуары, як да мяне дадому прыйшлі, калі я праводзіў аперацыю “шпагат” і уваліліся аператыўнікі.
@dvk12
Вяртанне Борна. Аперацыя шпагат.
Ітак пачнём, напэўна, спрабуйце аспрачаць мяне)
@win888
У офісе Цэнтрабанка пасля “шпагата”.
https://www.youtube.com/watch?v=INXVOgnqZh8
@win888 Ну хацелася б, канешне, растлумачэнняў, што гэта за метад, спадзяюся, ты зараз не напішаеш у стылі сядайце на шпагат пасярэдзіне пакоя і робіце пераклад.