Новыя блакіроўкі РУ банкаў, справаздачы і факты
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
4 June 2025
ад
dvk12
|
494 Адказу
|
8,720 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прыклад 1) я іду ў Тинькофф адкрываю рахунак афармляю дэбетавую картку ну і галоўнае яшчэ крэдытную і што важна з магчымасцю як любяць многія банкі даваць крэдыт без працэнтаў на 50 дзён 2) бяру крэдыт на 50000 і здымаю іх з рахунку дапусцім у банкамaце 3) цяпер я гатовы на сумніўныя пераклады ўжо якія я праводжу на дэбетавую картку дапусцім з абменніка па 10000 рублёў. Іх як у першым спосабе “Экспресс” я перакладаю на іншы рахунак сабе хутка ў іншы банк. Сразу тлумачу я ізначальна гатовы да ФЗ-115. Але хачу не быць ахвярай, а наадварот сам банк трымаць на кароткім паводку) Адказваю на пытанне чаму шпагат называецца. Таму што ЦБ каманда на ўсе банкі фас на падазроныя пераклады. Калі б не браў я крэдыт то яны б адразу адной нагой наступілі мне на шыю і прыціснулі мой рахунак па ФЗ-115, але ёсць другая нага на гэты выпадак ёю банк наступае сам сабе таксама на шыю. Ўвогуле ў кліента крэдыт на 50000. Ён думае вось выплаціць калі тады прыціснім яго. Вось Вам і “Шпагат” У нас у запасе 50 дзён. За 5 дзён да канца пагашаем крэдыт і тут жа бярэм новы на 50000 таксама! І працягваем працаваць з перакладамі пад прэкрыццем крэдыту.
так, магчыма, я ў чымсьці не прав, але трэба ж шукаць шляхі абыходу блакіровак – не можа быць, каб іх не было. Сам я гэты спосаб прымяняць не буду, можа хто-небудзь ахвотны паспрабуе на сабе)
@win888 Ты малайчына, але крэдытны рахунак у банку з’яўляецца як і асноўны, табе забараняць рабіць пераклады і прымаць сродкі, а твой крэдыт таксама будзе вісець на табе і патрабаваць пагашэння ў ўстаноўленым парадку, рахунак будзе працаваць праз банкамaт або ў асабістай прысутнасці праз касу банка.
@win888
Вось таксама адзін хацеў сесці на шпагат з крэдытам, а патрапіў на бутэльку.
@misha55 я сам паспеў вывесці асноўную суму з крыпты потым па дурноце атрымаў бан на Сберы. Калісьці ЦБ супакоіцца і набярэ кліентаў па ФЗ- 115 можа на гэта пайсці год ці 2. Усё роўна ёсць спосабы асцярожнага перакладу з крыпты дык з рызыкай блакіроўкі але ўсё ж. Можа гэта крыптавалютная карта або магчымасць вываду з крыпты на валютную карту замежнага банка СНД, а потым пераклад сабе ж у банк РФ у валюце. Спосабаў шмат але канечне не ўсе бяспечныя. Пад лежачы камень вада не цячэ. Цяпер пакуль не знойду спосаб выводзіць з крыпты не буду. Дарэчы на форуме можна ўжо адкрываць абменнік толькі не з Пиастрикса а з крыпты. Але ўвы рызыка быць ашуканым пры абмене тут роўны 99.9 працэнта.
@win888 набор па 115,161 гэта пастаянны працэс, маніторынг аперацый заўсёды адбываецца, проста як толькі які-небудзь новы закон выходзіць па аперацыях, банкі пачынаюць баніць, хто на карандашык, на каго вочы закрылі мінулыя разы. Самы эфектыўны спосаб, трымаць бабкі на крыпце і выводзіць у нагляд, а потым ужо нагляд складаць самому ў банкаматы.
@dvk12 так вось і трэба знайсці бяспечны спосаб вывесці з крыпты грошы і ператварыць іх у нал і не атрымаць ФЗ-115.
У мяне нядаўна з’явілася ідэя, як падоўжыць жыццё картам, і праз адзін так скажам сэрвіс рабіць дэпазіты/выводы па картам і ўсё будзе выглядаць легальна на паперы.
Я кажу пра вялізныя патокі трафіку дэп/вываду.
Прэзідэнт РФ падпісаў закон, які дазваляе прыпыняць паслугі сувязі расіянам, калі арыштаваны хоць бы адзін з іх рахункаў. Цяпер дастаткова падазрэння банка ў сумніўных перакладах – і ён можа замарозіць сродкі на 10 дзён без суда. Разам з тым адключаюцца званкі, паведамленні і інтэрнэт.
Уявіце, пайшоў я сёння ў Газпром банк, зрабіць дэбетавую карту. Супрацоўнік расказаў пра адну з умоваў, што для актывацыі карты я павінен пакласці на яе 10к руб. Ну я прыфігел малёк і пайшоў думаць. Што гэта? Новы чэкбокс для абароны ад дропаў?
@ludimvplus У мяне батя на Газпром банк вельмі жалуецца, плаціш за падпіску, нават кешбэк даць не могуць, кажа, за апошні год яны вельмі скупымі сталі. Відаць адляцела вельмі шмат кліенцуры па 115 і 161 пасля новых законаў у апошнія гады.
@misha55 Ну тут менавіта арыштаваны, г.з. ты ці ў поўнай ж. і трапіў у жыццёвую ж. ці забіў на ўсё і не плаціш па ніякіх сваіх рахунках, дзе былі крэдыты, іпатэкі, крымінальныя справы і г.д.
а раней як усе банкі спявалі хорам «бярыце крэдыты», а цяпер супрацоўнікі ператварыліся ў паліцэйскіх, кліентаў абзываюць махлярамі і паганой метлай гоняць з банка, ну і новыя перамены і паляванне на ведзьмаў
@win888 насамрэч калі падумаць, не ўсе ж гуляюць у казік і робяць стаўкі, ты проста перастань гуляць і рабіць стаўкі, атрымлівай сваю зп, марнуй на падаткі і крамы і ніхто цябе чапаць не будзе.
@dvk12 увогуле ў ідэале, каб не чапалі, трэба 1) езьдзіць на Лада-Гранта 2) купіць аднушку ў іпатэку на 50 год 3) мінімум 5 дзяцей 4) зарабляць 17 тыр у мес 5) трымаць назапашанні ў Сберы 6) з сацсетак толькі max 7) есці во смачна і кропка 8) адпачываць на курортах Сызрані 9) слухаць шамана і Газманова 10) паміраць у дзень выхаду на пенсію
А пра замежныя карты, што скажыце, знаўцы? Рэкламу бачыў.
Мне сбер частенько стаў затрымліваць буйныя пераклады на 24 гадзіны. Озон банк – заблакаваў транзакцыі на месяц за спробу перакладу 70 т.р.
@brabrobrob ну вось пашанцавала, звычайна гэтыя банкі адразу блакуюць – і дакажы адкуль грошы
@brabrobrob гэта проста пашансавала звычайна яны блакуюць, а грошы сабе забіраюць
азверэлі не на жарт нашы банкі, аднак
У патрэбны момант я паспеў вывесці крыпту, але блокі ўсё ж атрымаў.
@luckyroller821, з чаго? Па законе грошы ўсё роўна табе належаць жа
@strateg, па запытах урада гэта адбываецца. А банкі вымушаныя падпарадкоўвацца закону.
@brabrobrob А што ж рабіць тады гульцам у казіно?
Хацелася б ажывіць тэму. У каго якія навіны? Кажуць, тенек пачаў рабіць ЧС-лісты дропаў, г.зн. такім вы проста не перавядзеце і атрымаецца, што банк адмаўляецца прымаць перавод.