Новыя блакіроўкі РУ банкаў, справаздачы і факты
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
4 June 2025
ад
dvk12
|
494 Адказу
|
8,675 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@babay29 там не ўсё так проста… Па-першае, на карту іншага чалавека не пракаціць, патрабуюць, каб аформлена асабіста на цябе. Па-другое, не ва ўсе банкі пераводзяць, літаральна сбер, Тинькофф і яшчэ нешта. Калі не расіянін, увогуле швах, трэба ехаць рабіць сбер
Усім прывітанне)
Ніколі, чуеце? Ніколі не рабіце сабе карту МТС деньги, гэта такая смеццевая штука, што жах.
Каб забраць свае грошы пры блакіроўцы па 115 ФЗ трэба заверыць заяўленне, якое спампавалі на іх сайце, і старонкі пашпарта, дзе ёсць адзнакі, у натарыуса – і ўсё гэта каштуе арыенціровачна 3000р
Адзіны офіс банка знаходзіцца ў Піцеры, МТС банк да іх дачынення не мае, бо МТС деньги гэта ІКСИ БАНК
@evgenere патрэбны банкаўскі рахунак, людзі спакойна на озон той жа выводзілі
Так, там патрэбны менавіта рахунак. Прычым рахунак павінен пачынацца з нейкіх пэўных лічбаў. Гэта тыпа твой імянны рахунак.. Напрыклад у Яндэкс Банку такі рахунак прадастаўляецца толькі пры сустрэчы з кур’ерам. Калі ён пацвердзіць тваю асобу. Ці рабіць біяметрыю…
@mrakobes777 так менавіта, патрэбен пластык каб быў. А банку ўсё роўна які
@evgenere але яе ж трэба як-небудзь заводзіць і выводзіць. У мяне знаёмы зарэгістраваўся як самазаняты (майстар па рамонце тэхнікі) і афармляе прыходы як аплату за паслугу. Можа і прыбрэхвае, але падстаў не верыць яму яшчэ не было.
@oopsant у мяне калісьці даўно была блакіроўка ад сбера. Папрасілі тлумачальную запіску. Так і пісаў, што анлайн-казіно гуляю. Грошы вярталі па пашпарце ў аддзяленні. Тінькоў, паколькі не мае офісаў, дае магчымасць вывесці грошы на іншы рахунак. Але гэта ўсё было пару-тройку гадоў таму.
@ginger777
я для абмену і вываду крипты выкарыстоўваю толькі карту озон, на біржы p2p з 3-4 пастаяннымі людзьмі, здаецца чыстыя арбітражнікі ганяюць ад першых асоб, абароты ў мяне зусім невялікія 50, іншы раз 100 у месяц. Да пра што гэта ўсё: калі мяне словяць пры такіх мінімальных рызыках, то думаю, можна будзе лічыць, што ўзяліся сур’ёзна за ўсіх і за ўсё, у агульным паглядзім, як далей будзе
@ginger777
могуць па 161 ФЗ зачыніць рахунак у любой банку, озон у тым ліку, а 161 – гэта блакіроўка ўсіх рахункаў ва ўсіх банках, бо ў ЦБ перадаецца інфа
@md1nosaur банкаўскі счёт аформлены на тваё ПІБ .
@md1nosaur ну ў юбані ў мяне ёсць пластык, проста памятаецца пры вяртанні з ківі я не знайшоў там нумар рахунку
@babay29 Рады цікавасьці пайшоў глядзець, yoomoney.ru/page?id=530420 ( спасылкі забароненыя на Латэст)
Таму яно ў іх ёсць, але тэхнічна гэта не твой рахунак, а іхні, не ведаю, праканае гэта ці не, трэба правяраць.
@dvk12 успомніў, я знаходзіў нумар рахунку, проста пры запаўненні формы ў ківі – ківі яго “не бачыў” і кнопка адправіць была неактыўная, а на тыньку нармальна
Аформіце сабе самазанятасць і не хвалюйцеся з блакаваннем карт
@informator86 пфф, навошта ты кажаш калі не ведаеш? ты, відаць, зусім па сітуацыі не знаёмы, самазанятых блакіруюць так жа, як і звычайных фізічных асоб, кажу гэта таму, што ў мяне была самазанятасць аформлена з 20 года, як яна толькі з’явілася, гэта не працуе, тым больш калі гуляеш і ў цябе занесла на 2.4 ляма за месяц можа быць абарот, а гэта максімум за год для самазанятага.
@slon975 таму і карыстаюся толькі адной карткай, а не таму, што озон нейкі асаблівы. Гэта значыць асабісты вопыт выкарыстання
Хто там кажа што 161 ФЗ блакуе ўсе рахункі? Пасля блака адкрыў Сбербанка рахунак,+ яшчэ які то банк ,Сбер пакуль трымаецца,а так 6-8 рахункаў ужо адляцелі ,і дарэчы ў Расельгасбанку вяртанне і пералічэнне грашовых сродкаў на працягу 45 дзён гэта пісец 😐
@nazim666 выходзіць ты пакуль па тэме тут галоўны спец😄 заслужаны 😊
Па вяртанні сродкаў,самы аператыўны быў Яндэкс -банк ,астатнім давядзецца запаўняць заяву ў офісе прадставіць рэквізіты для пераводу астатку і чакаць ад 3 сутак да 45 🤦♂️,я баюся ўявіць калі ў чалавека ўсе грошы на карце і яе блакуюць і кажуць чакай 1,5 месяца свае грошы гэта сорам дзяржаве і заканадаўству .
@dvk12 так 2.4 млн максімальная сума абароту ці прыходу грошай на картку?
@ginger777 Калі лудаманія накрывае, за тыдзень абарот па картках як бюджэт невялікай афрыканскай рэспублікі 🤦♂️😁, першы банк альфа і тынька вельмі доўга трымаліся ,але пасля таго як ВТБ зліў што блок па 115 а яны сскі гэта могуць рабіць а могуць і не ўказваць гэтага за асобную плату ,кароче тыпа ЧС банкаўскай тэмы ,вось пасля гэтага і сталі карты недаўга жыццяць ,озон дзве тыдні, Яндекс паўгода , Россельхозбанк гэта ўвогуле тры дні 😩 трэцяя сотня і блок . Набраўся трохі вопыту ,але лудка сваё бярэ ,крыптой стараюся карыстацца але яе каб абналiчыць зноў жа картка )
@nazim666 адно слова – бывалы 😄
@nazim666
Таму і ловяць блакіроўкі, калі ганяеш туды-сюды па карце. Дэп-вывад-дэп-вывад і так па крузе. Па сутнасці свае ж грошы гоніш, нічога не выйграючы. Толькі робіш мноства падазроных аперацый.
Точно так жа можаш туды-сюды ганяць у крыпце і ніхто пытанняў не задасць.
Ну а на карту з крыпты колькі разоў выводзіш? Ну ў сілу 3-5 раз у месяц. Дзе шанец вышэй словіць блок? Па 100 депаў і вывадаў з карты з казіно або 3-5 абменаў крыпты на карту?
@misha55 Па факце так і ёсць, але яшчэ момант: працаваў на будаўніцтве і на брыгаду капейку даводзілася атрымліваць і разкідваць. Па крыпце – яна ў мяне проста доўга не жыве, рублі хоць і лічбавыя больш цэлыя, а ў крыпце тупа як фанцікі адчуванні 🤷♂️ пакуль наяўку не здымеш – нічога не цэніш. Але агульная праблема не ў нас, а ў палітыцы ЦБ увогуле, гэта тупа на людзей як на сабак надзець нашыйнікі і трымаць на прывязі ў сваю карысць.
@Appolo максімальны прыйшоўшы табе даход, гэта 2.4 млн у год, думаю, што і абарот павінен у гэта ўкладацца, хоць упэўнены, што можа быць і разыходжанне: сабе ж, напрыклад, перакладаеш – гэта не павінна лічыцца. Я канкрэтна казаў – як ты растлумачыш, у цябе круціцца 500 тыс-2 лямы абароту ў месяц, а ты плаціш і працуеш як самазаняты, але па факце ты проста дэпы гоніш па казікам і купляеш крыпту, напрыклад. А там на самай справе дзейнасць, па якой можна працаваць, вельмі абмежаваная і не ўключае такую штуку, як перакладаць туды-сюда. Гэты статус ідэальны для тых, хто праграміст, павар, таксіст, цырульнік – бабкі атрымаў, заплаціў з іх падатак.
Сёння адкрыў совкомбанк, халва, адразу 150к далі на карту. Паглядзім, колькі пражыве, буду новыя тэхналогіі выкарыстоўваць, можа нарэшце знайду тую самую метадыку, як не словіць абмежаванні і бан. гыгыгы:D