Новыя блакіроўкі РУ банкаў, справаздачы і факты
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
4 June 2025
ад
dvk12
|
494 Адказу
|
8,727 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ingibordadapkuna ну хз , шукаеце варыянты як іх выцягнуць , можа як-небудзь атрымаецца іх забраць у банку наяўнымі без пераводу іх на іншы рахунак
@loud Найцікавейшае, што тэлефануем на гарачую лінію, нават не падлучаюць да аператара і ў чаце такая ж фігня, тыпу з-за падазроных аперацый злучэнне з супрацоўнікам банка немагчыма.
@ingibordadapkuna ну і ну, нават званкі сталі трапляць пад падазроныя )))) трэба тады ісці ў банк асабіста
@loud Калі б усё было так проста))) у нас у горадзе няма офіса, трэба ехаць далёка.
@ingibordadapkuna блін ну што сказаць , сумна ( тэлефануйце з іншых нумароў
@loud ды ўжо думаем напісаць заяву, але бачыш ты напісаў што яны перадаюць з пазнакай…. Тое таксама небяспечна
@ingibordadapkuna да з пазнакай , у суседа заблакавалі озон , там было 50к , ён зрабіў рахунак у мтс банке , яму туды іх адправілі з озона і адразу заблакавалі мтс ))))) кругаварот , ён спытаў у банку чаму так , яму сказалі што яны заўсёды прыходзяць з пазнакай
@loud.Мне вывёў Рио бет 400т і заблакавалі Сбербанк.
@loud і тады хз што тут рабіць. Бред
@akop591 як потым іх выцягваў са Сбера ?
@ingibordadapkuna так бред поўны ))) калі сума маленькая проста забыць , але гэта мая думка )))) шукайце варыянты
@loud зразумеў, будзем думаць
@daniil707Ой не ведаю 😁дадуць адразу артыкул 🤣….
@loud.Пайшоў у банк і на касе мне адразу наяўнымі выдалі .Проста шкада што Сбербанк заблакавалі .
@akop591 Было б так ва ўсіх банках…. Каб у касе наяўнымі аддавалі.
@ingibordadapkuna.Так і Тинькофф маладцы, тэлефануеш ім на гарачую лінію і кажаш: заблакіруйце мой рахунак, і грошы перавядуць цягам дня на твой іншы рахунак .
@loudзразумела,яны ж не могуць дакладна ведаць ці чыстыя грошы
@akop591 Так тут нават на адпачынку ты не можаш элементарна звязацца нават з падтрымкай. Шчыра, бред
@ingibordadapkuna
мяне заблакавалі – я беларус – сказалі, куды адправіць грошы? я – у Беларусбанк – і адправілі ў той жа дзень – пашлі ў жопу вашы банкі)
@ident
банкаў дохера а толку ніхера
У Яндэкс Банку папрасілі дакументы па паходжанні сродкаў, мэтах аперацый, выпіскі з іншых банкаў, даведкі аб даходах і г.д. і т.п., на працягу тыдня адправіць
Калі ігнараваць, то проста рахунак у гэтым банку заблакуюць?
@ident У вас напэўна ў гэтым плане прасцей. Цяпер, напрыклад, у нашай сітуацыі цягам 47 дзён закроюць рахунак і адправяць грошы
@daniil707 глядзі акуратней так,а то жарт не зразумеюць))
@mfgn галоўнае, каб вывелі з заблакаванага рахунку..
@zefir221025 У мяне адзін раз так пракаціла, я проста ў Альфа шчыра сказаў, але і яны спачатку вы робіце стаўкі ў казіно і т.д. т.п.