Новы раздзел пра асобы ў свеце гемблінгу
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
20 верасня 2018 г.
ад
IvanPronin
|
8 Адказаў
|
1,973 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Схацелася зрабіць такі раздзел, тыпу аб вядомых людзях у казіношным і гемблінгавым бізнэсе ад стрымераў, блогераў, журналістаў да ўладальнікаў і проста крутых гульцоў….
Калі ў вас ёсць якая-небудзь падобная гісторыя – вэлкам – пішыце і атрымлівайце за яе ўзнагароджанне.
Усім удачы!
Ну тыпа ТТР круты стрымер – у пачатку як успомню стрымiў Вулканы, матарыўся на іх як сапожнік і плюваўся ў манітор, называючы такія казіначкі дрэннымі імёнамі ўсімі магчымымі, нават зараз прыкольна паглядзець) А потым перайшоў гэты хлопец на больш сур’ёзныя казіначкі.
Цікава было глядзець, калі ТТР размаўляў са знакамітымі пакерыстамі.
Я яго лічу адным з крутых гульцоў і лудаман у свеце, чалавек які жыў у гуртожытку, прайграючы апошнюю булку хлеба, дайшоў да
уладальніка сваёй казіношкі і зараз жыве ў шакаладзе…….
Хлопец цікава распавядае пра свой бізнес, цікавае відэа ніжэй…….
Памятаю, ты заўсёды быў супраць стрымераў, невядома па якіх прычынах (хаця не, хлусю, вядома). Проста няма сэнсу пра іх пісаць! Ну хіба толькі пасмяяцца з некаторых, тыпу Лудана. А іншыя сышлі ў небыт (Вітус, Лудожоп, барыга Борода, Плов), яны проста займаюцца бізнэсам, а каб нешта новае прынесці ў свет гемблінга – не могуць.
Увогуле вось Фея якось пачынала стрымаць, нават абяцала стрым з бомжамі, але нейкім чынам, відаць, не зайшло. Канкурэнтаў шмат)))
Хацелася б расказаць усім нашым гульцам пра жывую легенду, пра майстра “рулёвага жанру”… Па мянушцы “Саксонскі” 🐽
Я зьбіраю бабкі проста на абнаўленне сістэмніка. Залішніх на стрим няма.
А цяпер, калі дазволіце, відэа “па метадзе” Кайзана ў наземным нямецкім казіно…
PS. На жаль, на нямецкай мове )
Так значыць гэта яна і ёсць – та самая ВБ Візуальная Балистыка, і спадар Кайзан жывое пацверджанне, што яна працуе.
Ну ды так і ёсць, толькі ў “супольніцтве” меркаванні тыпу падзяліліся… А я веру, я сам часам гуляю па гэтай тэме ВБ… І калі дылер падабраны правільна, то з 10 спінаў 7 маіх) Хоць было гэта ўсяго пару-тройку разоў.., ды то на невялікія стаўкі)