Новая стратэгія дагнаць мільён з сотні рублёў!
Стратэгіі і сістэмы ставак на спорт
|
23 April 2019
ад
alexey03
|
62 Адказу
|
5,899 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне ўсім!!!!!
Я прыдумаў новую стратэгію як можна спаліць мільён!
раскажу каротка: ставім сто рублёў і набіраем маленькі экспрэс x2 і выграваем 200 рублёў на наступны раз ставім 200 рублёў і набіраем экспрэс ці шукаем падзею так сама x2 і выграваем 400 і так можна хоць да мільёна рублёў)
Але для пачатку паспрабуем да 10к.
тут кожны дзень буду вечарам кідаць маленькую экспрэсску з іксам ад 1.5
трохі падлічым што і як план будзе прасоўвацца калі заўсёды набіраць x2 са 100 рублёў—200,400,800,1600,3200,6400,12800—за 7 дзён
25600,51200,102400,204800,409600,819200 і 1.638.400—гэта можа атрымацца за 2 тыдні!
Думаю паспрабаваць варта галоўнае – не памыляцца……..
24 красавіка стартанём вечарам!
Як я абяцаў, што сёння выложу маленькі экспрэс і з яго, мабыць, і стартанёмс, а што далей – паглядзім па абставінах……
Калі ты з 100 р дацягнеш хаця б да 12800 ты скажаш сам сабе а на хрэн мне гэтыя 25600 калі амаль 13 касароў прыляцелі з ні хуя не кажучы ўжо пра стаўкі на 50 к і далей))))
Гэта жарт? Сёння ж не 1 красавіка😁
ну я ж і кажу для пачатку будзем да дзясяткі імкнуцца дацягнуцца назбіраем бабок і будзем далей ісці ўверх.
і ёсць яшчэ адна сітуацыя тут што не на ўсе падзеі даюць шмат ставіць гэта таксама будзем улічваць…….
а я пра першае красавіка і ўвогуле нідзе не меў гаворкі……
па сутнасці гэта як доўгая экспрэсска атрымліваецца………
я, канечне, не прадказвальнік не шаман нейкі але буду старацца выбіраць лепшыя стаўкі дня і ўсё будзе па мінімуме……
Рашыў паспрабаваць гэтую стратэгію, яна сапраўды працуе, цяпер я мільянер 😁
ну калі не хочаш – не выпрабоўвай са мной, я ж нікого не ўгаворваю! навошта ствараць дрэнную аўру не разумею……
пераканаўчая просьба: не флудзьце проста так у гэтай тэме, калі гэтая тэма вам не спадабалася – проста ігнаруйце яе і ўсё……..
тут усё рэальна – нічога нерэальнага няма!!! трэба толькі жаданне і цярпенне і трохі ведаў!
і яшчэ па 50 рублёў буду выкладваць экспрэс з x5-10, больш рызыкоўна – гэта чыста для нецярплівых, хто не любіць чакаць і хто хоча адразу і ўсё…….![]()
о багі )) прыдумаў? ПРЫДУМАЎ? 😁
не ведаю, у курсе ты ці не, але падзея з каэфам нават 1.10 можа не зайсці
Ты рэальна думаеш, што прыдумаў новую стратэгію?))). Гэта банальная лесвіца, толькі каэфы звычайна маленькія для яе бяруць, і то далёка не сыходзяць, а ты хочаш за двойку ставіць))
Прыдумаў ён пздц гэта называецца ЛЕСЕНКА ПЛЯТЬ л-е-с-е-н-к-а
так, наконт лесвіцы я раней чуў, але там, падаецца, іншая стратэгія, а можа і такая ну паспрабаваць то можна)
успомнілася мне тут песенька пра лесвіцу)))
ну такое магчыма, калі ўсё будзе гуд)) як кэп напісаў)
😁 прачытaў, пасмяяўся….Марыя.. дайце яму прэмадэрацыю… ну што гэта за хня такая?😵
слухай, я ж нікога не прашу са мной ставіць – чыста хто жадае, няхай ставіць, я не проці!
я буду смяяцца, калі да ляма дабяруся, а ты будзеш лакці ад зайздрасці грызьці)
ну што ідзём далей на ўсход?
я, канешне, не Нострадамус, але адчуваю, што нешта будзе, а што – пакуль незразумела……..
наступны эксік ставлю 246 кф2.02
глядзеў іатч гэта нешта – толкам няма нармальных атак і ніякіх удараў рэал, пакуль браць не буду, болей мёртвая каманда………
зараз склаў x10, паспрабую ў паскораным паставіць у тэмпе x10 са старублёў 100,1000,10000,100000,1000000 пакуль да 10к паспрабую
Ну што, мільянер, як там твой кэф 1.18 на Рэал? 🤠🤠🤠
У цябе ж ёсць толькі першае. Жаданне. Яно ўласціва ўсім жывым істотам. Іншае ў цябе адсутнічае як клас.
Зальешся 100%. Для гэтага павінна было па ідэі і твайго мозгу хапіць. Але відаць я цябе пераацаніў.
Я так зразумеў, стратэгія правалілася ўжо на другім стаўцы?)) Новую чакаць ці ўсё?))
Леша ўжо мільянер) А мы ўсе зайздросцім яго поспеху)
ТС, тэрмінова на рэабілітацыю, ёсць адрас у МСК, месяц бясплатна.
хто змагаецца за бабкі той заўсёды пераможа, адступаюць толькі слабакі!
мільён дзе-небудзь побач і ён абавязкова будзе!
😁 рэабілітацыя тут ужо не дапаможа…толькі ўсыпіць, каб не мучаўся
Уціхні, не флудзь у маёй тэме – пішы па справе або не ідзі з тэмы. Ты не ў тэме і не падглядай, а то ж мне пішаш адно, а тайком мае стаўкі крадзеш!
вось глядзі, што і як!