Новая пасада Віталя Мутко
Пагаворым пра жыццё
|
8 мая 2018 г.
ад
PavelFredooc
|
13 Адказаў
|
662 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Выконваючы абавязкі прэм’ер-міністра Расіі Дзмітрый Мядзведзеў назваў 7 мая кандыдатаў на пасады віцэ-прэм’ераў. Адна з найбольш прыкметных перестановак: Віталію Мутко цяпер прапанавана адказваць за будаўніцтва, а не за спорт.
Калі Мядзведзеў агучыў новую пасаду Мутко, прадстаўнікі фракцыі «Адзінная Расія», якія сядзелі з ім у зале, рассмяяліся, а сам выконваючы абавязкі прэм’ер-міністра ўсміхнуўся.
Карыстальнікі сацсетак захоплены палітычнай жывучасцю Мутко, аднаго з самых крытыкаваных расійскіх чыноўнікаў. Будаўнічай галіне не прадказваюць нічога добрага.
Ахаха. Жесть. Вось гэта плёск соплямі ў суграмадзянаў…) Я ашалеў ад нахабства, калі Пуцін учора адкрыта зацягнуў Мядзведзева назад да кармушкі зноў. Карацей, гэта ўсё сумна, ім насамрэч напляваць на меркаванне насельніцтва( Мы сапраўды беззапярэчнае стада( Няма будучыні, на жаль…
Не ў маю змену. Я ўсіх жадаючых адпісацца наконт палітыкі – ПАПЕРАДЗІЎ.
Што не так? Я выказаў меркаванне адносна артыкула, не больш… Дыскусію завесці не збіраюся.
Ну гэты, дакладна непатапляльны. Яшчэ з часоў Собчака, як улез, так і калом не выганіш. Мабыць, чыйсьці швагер(па-нашаму – сястроёб).
можа тады не трэба ўвогуле ствараць пасты на палітычныя тэмы, калі іх абмяркоўваць “забаронена” не?
як так можна? накасячыў у адной справе, адправілі касячыць на іншым папрышчы!
зноў пракатіла)))
гэта фраза з якога-небудзь кіно
Стандартная фраза ў фільмах у ўрачоў: ” Не смей тут паміраць, толькі не ў маю змяну” А па-простаму па-руску: «Толькі праз мой труп». 🙂
😎 Не арганізаваў юрыдычную абарону невінаватых спартсменаў🤬На будаўніцтве некампетэнтнасць не такая прыкметная 😌
Не, цяпер у будаўніцтве будзе як у спорце, ніштяк.
Дакладна. Пакуль якой-небудзь чыноўніку кран на галаву ці будаўнічая пліта не ўпадзе…🤪