Новае казіно Quesino дае ўсім новым гульцам 10 фрыспінаў
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
4 лістапада 2017 г.
ад
alexpoker7736
|
10 Адказаў
|
1,050 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Новае казіно Quesino дорыць усім новым гульцам 10 фрыспінаў за рэгістрацыю!!! Калі не прыходзіць ліст на пошту з пацверджаннем рахунку, трэба звярнуцца ў чат для актывацыі рахунку. Спасылка для рэгістрацыі
Quesino
Вагер не ведаю які, т.к. дало 0,30 еўра і адразу закінуў у Алоху.
Хоць бы напісалі, за што мінусуеце. Калі не даюць спіны, так папярэдзьце іншых, каб сюды не рэгіліся. Я з іншага форума зарэгіўся, усё далі.
Рэф-спасылка.
Для ўдакладнення. Я паспрабаваў зарэгістравацца без рэферальнай спасылкі і мне выдалі 10 спінаў. Юзвер даў сваю рэф-спасылку, хоць і без яе даюць фрыспіны.
ні цэнта з фрыспінаў))
Не бачылі, што рэфкі кінулі… таму і мінусуюць)
Калі я зайшоў, спасылка ўжо была звычайная, без рэфа.
Нічога не прыходзіць на пошту. Прабаваў і Hotmail, і Gmail – па барабану.
Тая ж фігня… у чаце сказалі, маўляў, трэба пачакаць.. але мне здаецца, што на ніякую пошту нічога не прыйдзе
Атрымаў праз чат, пошту актывавалі таксама праз чат(праз хвілін 40 прыйшоў ліст, пошта gmail). Зарэгістраваў акк, указаў валюту RUB. Выігрыш з фрыспінаў склаў 160 рублёў, але на баланс упала толькі 50)) Магчыма стаіць абмежаванне на выйгрыш з фрыспінаў. У чат не стаў пісаць і пытацца чаму і што, бо сайт пачаў лагаціць, відаць народу многа кінулася за фрыспінамі) Хз кароче яснага меркавання адносна казіно няма, бо яно яшчэ вельмі сыроватае.
да ў іх абмежаванне ў 50 рублёў і максімальны вывад 50 рублёў,мне 650 насілала,а далі як і табе.яны дебілы,ў іх што долар што рубель аднолькава каштуе,доўга з імі ў чаце ругаўся.кажуць выпраўім гэтую памылку і налічым новыя спіны.я ім у жопу іх прапанаваў засунуць і заблакіравалі там