Нотлайн казіно
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
23 September 2018
ад
hitman856
|
14 Адказаў
|
738 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зарэгістраваўся ў казіно хотлайн дала 20 спінаў у слот ад NetEnt starboost! Мне накруціла 80р, далей паднялася да 3000р і цяпер не магу вывесці. У раздзеле бонус напісана ён адгуляны, у чаце кажуць што патрэбны мінімальны дэпазіт і адкруціць вэйджэр х50 гэта атрымліваецца што 50х2000=100000 уся сума на балансе і ёсць бонус 2000р максімальны вывад, мне не ясна чаму мне трэба 2000р круціць х50 а не 80р x50, на іншых сайтах напісана што толькі дэпазіт х5 адкруціць гэтыя 20 спінаў без вагера
На іншых сайтах пасты маглі быць састарэлымі. На спіны без вагера мултоў наляцела, вось і ўскладнілі ўмовы, зрабіўшы адыгрыш пасля дэпазіту.
Шарашкіна-казіно. Закінуць деп, каб паспрабаваць адабіць вэйджар. Не ведаю, хто на такое паддаецца.
Дарэчы, дызайн – убогі, на каленках у аэрапорце зрабіць лепш можна. хлопцы ў 2010 напэўна адкрывалі казіно.
Зарэгістраваўся ў казіно хотлайн, далі 20 спінаў у слот ад NetEnt Starburst! Мне накруціла 80р, далей паднялася да 3000р і цяпер не магу вывесці. У раздзеле бонус напісана, што ён адыграны, у чаце кажуць, што патрэбны мінімальны дэпазіт і адкруціць вейджар х50 – гэта атрымліваецца што 50х2000=100000, уся сума на балансе – і ёсць бонус 2000р максімальны вывад; мне не зразумела, чаму мне трэба 2000р круціць х50, а не 80р x50, на іншых сайтах напісана, што толькі дэпазіт х5 адкруціць гэтыя 20 спінаў без вагера
Нармальнае казіно, правілы змянілі і вейджар большы ў адрозненне ад Bonanza game. Вейджар 50 толькі на выйгрыш са спінаў. 50х80р=4000 р – ты быў абавязаны адкруціць, потым унесці мінімальны дэпазіт і адкруціць яго х3, а потым альбо працягваць качаць баланс, альбо ставіць на вывад. Чат можа не разумець, што ты ім гаворыш, яны на сваёй хвалі. Я выводзіў у ім з гэтых спінаў.
Ну, па-першае, я не топік стартар. Табе нармальна, гуляй там, я не супраць, а гэта мая думка.
яны сказалі бонус будзе адыгравацца толькі пасля дэпазіту, тое, што я набіў 3000р сказалі пакінуць 2000р + мой дэп і я буду адкручваць х50(( поўная ерунда, карацей
Ну ты ім у чаце растлумач, што выйгрыш са спінаў склаў 80 рублёў, але калі яны зноў змянілі правілы і адыгрыш пачынаецца пасля ўнясення дэпазіту, то гэта поўная херня і хай гуляюць. У іхніх менеджэраў выходны, напішы на пошту [email protected], што твой выйгрыш склаў 80 рублёў, ты дасягнуў максімальнага выводу, і пытаць, што рабіць далей. Па ідэі, як я зразумеў, пасля ўнясення дэпазіту ты будзеш павінен адкруціць 4к рублёў і ставіць на вывад колькі выйграеш потым. У панядзелак табе павінны адказаць.
гэта казіно круціць табе мазгі абавязкова!!!!!!!!!!ты вэйджар ужо адкруціў,асталося толькі дэп зрабіць і вэйджар яго адкруціць,а астатняе дзіцячыя баўтання!!!!!!!!выкіньце на сметніцу гэта казіно😏
Так спіны без вэйджэра пратрымаліся дзень ці два, а потым яны змянілі правілы і стала з вэйджэрам. Тут жа, здаецца, пра гэта і пісалі.
Яны кажуць, што гэта быў бэта-тэст. і мне пашанцавіла. Пасля змянілі ўмовы. Але цяпер вагер павінен быць накладзены на 80 рублёў пасля дэпазіту, паводле правілаў, а не на 2000, як яму ў чаце сказалі. Але я пагутарыў з саппортам і яны ўхіляюцца і не даюць адказ на простае пытанне.
5.1 Максімальная сума для вываду выйгрышу з бездэпазітнага бонуса складае 2000RUB/30USD/30EUR. Астатняя сума на балансе будзе спісаная.
5.2 Пасля ўнясення першага дэпазіту на баланс, атрыманы з выйгрышу з бездэпазітнага бонуса падлягаюць умовам па адыгрышу ў памеры 50-кратнага абароту ставак, калі ў дадатковых правілах і ўмовах не пазначана іншае.
Гэта ж стандартныя ўмовы. Ты можаш і далей гуляць на выйгранае з фры-спінаў, але выйгрыш становіцца бонусам і вэйджар пачне лічыць на ўсю суму бонуса пасля ўнясення дэпазіту.
дак так вэйгер адразу ўлупілі на гэтыя 2 тысячы хоць вэйгер жа мусіць быць колькі спінаў далі, атрымліваецца 80р
напісаў ім на пошту, можа пападуцца нармальныя менеджары, вырашаць праблему…
Увогуле па ходу пастаноўкі правілы мяняць – такое сабе хз, што гэта за казіно? Такое адчуванне адразу негатыўнае: ну адкруціць, напрыклад, чувак гэты вaгер, на балансе будзе паўляма, ім скажуць кешаут 3000 рублёў з такіх фрыспінаў, бязглузда нейкая мяняць правілы па ходу п’янкі – палітыка казіно мутная ўвогуле. Гуляйце толькі ў правераных казіно!!! А калі хочаце новых адчуванняў і гемару на адно месца – заўсёды калі ласка шукайце ў падобных казяках. Усім вывадаў тлустых!😎