Нізкі RTP у слотах. Хто вінаваты?

Тэорыі азарту. Практыка гульні | 9 November 2023 ад | 33 Адказу | 2,435 Праглядаў | 6 Рэакцый
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015

Два скрыншоты

На двух скрыншотах прад нагла хлусіць чалавеку ў скарзе. (Dарксайд – хітравыепаны гном, які працуе на хітрапопкага мудака, а скаргі чамусьці піша на Latest, але гэта такое, тут не яго абараняю, а проста ахуею з наглосці прада Спарка.)

1) Казіно самі выбіраюць, які пакет купляюць + які RTP яны хочуць бачыць у сваіх слотах.

2) Казіно могуць напісаць, куды патрабуецца, і RTP выставяць хоць 80%, хоць 98%. Магчыма, самі рукамі яны там нічога і не выставляюць. Але гэта робіцца па запыце.

Таму прад нагла хлусіць. А ведаючы, што Спарк, Коты, Папкі і г.д. – гэта адна секта, то самі падумайце. Калі прад на Latest у скарзе нагла хлусіць, тады ён:
1) Нічога не разумеючая мартышка
2) Наглаврушачая мартышка

Вывады рабіце самі.

PS: можаце мне верыць ці не верыць, адкуль інфа – я вам не скажу. але пісдзець я проста так не буду, не Павел555, слава Богу (Аллаху, Зеўсу, Іудзе, Іегове, Буддзе і ўсім астатнім).

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
502
Публікацыі
2 376
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.04.2016

ну перачытаў некалькі разоў скрыны… здаецца і не ашуквае па сутнасці… наладжваць казіно не можа? – не можа (па запыце гэта іншае)

каротка, яго выказванні можна па-рознаму трактаваць, вось і ўсё

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

Гэтыя шарагі ўсё яшчэ любяць называць сябе “топ-казіно”.

Іх уяўленне пра топ-казіно

1. RTP 90

2. Тупы чат падтрымкі

3. Пісаць на форуме людзям і прасіць за промакод пакінуць пазітыўны водгук.

4. Налічэнне балансаў стрымерам.

5. Вечна лагаючыя сайты, выльоты з акаўнта.

6. Комса за вывад.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
Misha55, 9 November 2023
Пера гэтых шараг яшчэ любіць называць сябе “топ казіно”.  Іх уяўленне пра топ казіно 1. Ртп 90 2. Тупы чат падтрымкі 3. Пісаць на форуме людзям і прасіць за промакод пакінуць пазітыўны водгук. 4. Нарахаванне балансаў стрымерам.  5. Вечна лагаючыя сайты, вылеты з акаўнта. 6 [...]

Яны яшчэ і камісу за вывад бяруць?)
чат, промікі, балік стрымерам, лагаючыя сайты – гэта ўсё такое. Гэта ў ўсіх шараміг ёсць. але каб яшчэ і камісу з вываду браць – гэта топ.

babay29, 9 November 2023
ну перачытаў некалькі разоў скрыншоты… выглядае і не ашуквае па сутнасці… настроіць казіно не можа? – не можа (па запыце гэта іншае) карочэ яго выказванні можна па-рознаму трактаваць, вось і ўсё

Што значыць “іншае”? Фляга не свяціць? Усё нармальна?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
Feya_Line, 9 November 2023
Яны яшчэ і комсу за вывад бяруць?) чат, промікі, балик стрымерам, лагаючыя сайты гэта ўсё такое. Гэта ў ўсіх шаромыгаў ёсць. але каб яшчэ і комсу за вывад браць – гэта топ. Што значыць “іншае”? Фляга не свісціць? Усё нармальна?

Вось у іх новы каз зноў выйшаў, у іншых таксама комса.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
Misha55, 9 November 2023
Вось у іх новы каз зноў выйшаў, у іншых таксама комса.

І навошта ў іх увогуле гуляць, калі ёсць Криптобосс або той жа Стейк…. Не зразумела.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
І навошта ў іх увогуле гуляць, калі ёсць Криптобосс або той жа Стейк…. Не зразумела.

Я таксама пра тое, але пред скажа “мы топ казіно”. 

Калі яны топ, то Криптобосс на якім узроўні? Міжгалактычным?

Дарэчы, ты дарма не бярэш у разлік дробныя праблемы тыпу лагаў, вылетаў і г.д. У замазке гэта вельмі моцна ўплывае псіхалагічна, таксама як завіслы дэп у крипце або п2п, лішнія нервы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
502
Публікацыі
2 376
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.04.2016
Што значыць “іншае”? Фляга не свісціць? Усё нармальна?

яшчэ раз кажу, можна трактаваць яго паведамленні па-рознаму

па-руску – казіно не можа НАСТРАЙВАЦЬ RTP (сваімі рукамі), як я зразумеў ён гэта і мае на ўвазе

і з твой боку, што ён пздит і г.д.

калі б ён сказаў, што казіно не можа купіць правайдэра з рознымі RTP – гэта ўжо быў бы галімы пздж

разумееш, што я маю на ўвазе? фляга не свісціць? вечка не сарвала?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
Misha55, 9 November 2023
І я пра тое ж, але прад скажаць “мы топ казіно”.  Калі яны топ, то Крыптабосс на якім узроўні? Міжгалактычным? Дарэчы ты дарма не бярэш у разлік дробныя праблемы тыпу лагі, вылецення і г.д. У замазцы гэта вельмі моцна ўплывае псіхалагічна, таксама як завіслы дэп у крыпце або п2п, лішнія нервы.

Я проста не гуляю ў гэтых казіно. Мне дастаткова 2-3 казіно. Крыптабосс, Стэйк, БС. У кожным імклівы вывад і тупарылыя % з вываду няма. А бонусамі і не карыстаюся. 

babay29, 9 November 2023
яшчэ раз кажу, можна трактаваць яго паведамленні па-рознаму па рускай мове – казіно не можа НАСТРАЙВАЦЬ ртп (сваімі рукамі), як я зразумеў ён гэта і мае на ўвазе і з тваёй боку, што ён пздзіць і г.д. калі б ён сказаў, што казіно не можа купіць правайдара з рознымі ртп – гэта ўжо быў б [...]

Тое, што казіно трэба зрабіць запыт – гэта маленькая затрымка. 

Ад падачы запыту да змянення праходзіць не месяцы і не тыдні. Гэта робіцца шурікам.

Таму прад звездабол што яны там нічога не могуць. Усе яны могуць, толькі не ўручную, а шляхам запыту. Менавіта таму прад пістыць.

Гэта тое самае, што ўсе твае бабкі ў жонкі. І табе трэба зрабіць дэпазіт. для гэтага ты просіш жонку, каб яна табе скінула бабкі на крыпту або на карту або адразу ў казіно закінула, пацвердзіць транзакцыю ў анлайнбанкінгу або ў кашальку крыпты.

РТП ўсталёўваецца і кантралюецца самім распрацоўшчыкам – поўны пістэш. Усталёўваецца ТАК (па зноў жа пры куплі) а кантралюецца НЕ. Там далей па РТП што залежыць што правайдара – ПІТСЕШ. Ад правая залежыць толькі тое, што РТП нельга выставіць менш за 80%. А колькі ён будзе на старце залежыць ад казіно.

Пра працэнт аддачы і правайдара – таксама піSтэш. У іх ёсць такая магчымасць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
502
Публікацыі
2 376
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.04.2016
Тое што казіно павінна рабіць запыт – гэта маленькая затрымка.  Ад падачы запыту да змены праходзіць не месяцы і не тыдні. Гэта робіцца хутка. Таму перад ззяздобал што яны там нічога не могуць. Усе яны могуць, толькі не ўручную, а праз запыт. Менавіта таму пistит. Гэта тое ж самае, шт [...]

я ж усё ведаю гэта… я проста кажу, што ў дадзеным выпадку вынік прачытанага залежыць ад таго, што ты хочаш прачытаць…

твая мая разумець? проста я ўжо шмат разоў сутыкаўся з казіно па тлумачэнні бонусных правілаў – і заўсёды ў канцы выйграваў у “спрэчцы”

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
babay29, 9 November 2023
я ж усё гэта ведаю… я проста кажу, што ў гэтым выпадку вынік прачытанага залежыць ад таго, што ты хочаш прачытаць… ты мяне разумееш? проста я ўжо шмат разоў спрачаўся з казіно па тлумачэнні бонусных правілаў – і заўсёды ў выніку выйграваў у “спрэчцы”

Тут правільна так, як я пішу. І ніяк інакш. І тлумачыць трэба толькі так, як я пішу.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
502
Публікацыі
2 376
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.04.2016
Тут правільна так, як я пішу. І ніяк інакш. І тлумачыць трэба толькі так, як я пішу.  

ну ты ж зразумеў што можна трактаваць і па-іншаму? калі будзе такое жаданне… я толькі менавіта таму і напісаў у гэтай тэме😆 засім адкланяюся

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
babay29, 9 November 2023
ну ты ж разумееш, што можна трактаваць і па-іншаму? калі будзе такое жаданне… я толькі вось з-за гэтага і напісаў у гэтай тэме😆 заcім адкланяюся

Там усё цалкам ясна напісана.

Толькі з цяперашняй флягай можна ўбачыць нешта іншае.

Там дакладна напісана, што нібыта ім такі працэнт RTP далі і яны з гэтым нічога зрабіць не могуць. Бо провайдар сам паставіў такі RTP і гэта наёбалова. Яны самі выставілі, а ўвесь праект такі. Як і смярдзючыя Роялы.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
502
Публікацыі
2 376
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.04.2016
Там усё зразумела напісана. Толькі з бягучай флягай, можна ўбачыць нешта іншае. Пред чётка піша, што нібы ім такі працэнт РТП далі і яны з гэтым нічога падзяліць не могуць. ТАк як пров сам паставіў такі РТП і гэта наебалова. Яны самі выставілі, а ва ўсіх праектах гэта. Як і вонкія Роялы.

я з табой вёў спор не пра тое ашуканулі/не ашуканулі, а па лінгвістыцы. умываю рукі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
babay29, 9 November 2023
я з табой вёў спрэчку не пра тое ашукалі/не ашукалі, а па лінгвістыцы. умываю рукі

Калі пред піша – Я пред Спарка, люблю смоктаць пенісы – Гэта значыць толькі адно. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
219
Публікацыі
1 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.09.2018

занадта шмат укладваеце ў паняцце РТП.

РТП 96 ад 94% азначае, што за год выйграеце ў правайдэра 96 тысяч, а не 94 тысячы, груба кажучы, на 2 тысячы больш. Не выведзеце, а менавіта выйграеце, спінам або ў бонусе.

Можаце зрабіць адзін спін па 100 тысяч рублёў – ён дасць вам 96 тысяч – усё, гэта і ёсць РТП.

Калі спін вам даў у 2 разы больш стаўкі – што па правілах матэматыкі – правільна, ён вам даў не 100%, а 200% ад стаўкі; вось за мільён спінаў правайдэр выдае 96% РТП (адзін спін 2% стаўкі, другі спін 1000%, трэці 1% стаўкі, трэці х2000, а потым 4% стаўкі і г.д.)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
Appolo, 9 November 2023
занадта шмат укладваеце ў паняцце RTP. RTP 96 ад 94% азначае што за год выйграеце ў правайдэра 96 тысяч,а не 94 тысячы,груба кажучы,на 2 тысячы больш.Не выведзяце,а менавіта выйграеце,спінам або ў бонусе. Можаце зрабіць адзін спін  па 100 тысяч рублёў-ён дасць вам 96 тысяч-вось,гэта і ёс [...]

Тут я пішу пра тое, што прад нагла хлусіць. А не пра сам RTP. RTP як прыклад. Калі хлусіць аб гэтым, то шкода і ў іншых выпадках.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
117
Публікацыі
414
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29.12.2021

Скардзіцца не буду, але ў апошні час ніякіх выплат няма і ніякіх заносаў адпаведна, нідзе зусім )

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
yacubgunit, 10 November 2023
Скаржзіцца не буду, але ў апошні час ніякіх вывадаў няма і адпаведна ніякіх заносаў, нідзе зусім )

Такі ж выпадак, мінус 50к у лістападзе. Увогуле нічога не лоўіцца. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
183
Публікацыі
492
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.03.2019
babay29, 9 November 2023
ну перачытў некалькі разоў скрыншоты… быццам і не падманвае па сутнасці… наладжваць казіно не можа? – не можа (па запыце гэта іншае) кароче яго выказванні можна па-рознаму тлумачыць, вось і ўся справа

Не ведаю, дзе ты там убачыў двасэнсоўнасць. Казіно чорным па беламу піша, што не можа рэгуляваць і ўсталёўваць ртп і ўсё залежыць ад правайдэра, што, натуральна, зʼяўляецца поўнай хлуснёй. 

Напрыклад, адкрыўся стейк, вавада, і тут усе правайдэры чамусьці сагаварыліся і вырашылі даць ім максімальны % ртп у гульнях, а адкрылася сетка помыйкі ад былых мэнэджэраў пошэй і бедненькім паставілі занижаныя значэнні, прычым усёй сетцы. 

Тыповыя балаболы, якія будуюць увесь свой бізнэс на хлусні, бонусах з абмежаваннем на вывад і занижаных ртп. Відаць выгадная мадэль працы. 

Я асабіста заблакіраваны ў іх ва ўсіх казіно. У спарке і мерс, пры блакіроўцы быў практычна адзін і той жа дыялог. 

Ртп у нас высокі, у нас няма магчымасці кіраваць аддачай, мы ліцэнзійныя. 

Таксама напісалі, што мы топавае казіно. Як вы можаце быць топавымі, калі вы толькі адкрыліся?

Гэты статус трэба заслужыць, гадамі бяздакорнай працы. 

Увогуле ліюць у вушы, тыповыя ашуканцы. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 748
Публікацыі
12 074
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019

Калі дэпіць па маленькаму то норм,па вялікаму натуральна ўсё зьедае.Праверана)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
yacubgunit, 10 November 2023
Скардзіцца не буду ,але апошнім часам ніякіх выплат няма і ніякіх заносаў адпаведна ,нідзе зусім )

Да пры чым тут выплаты? Навошта вы засіраеце тэму лять сваімі выплатамі7

Усіх насмяшыць на гэтай.

О , Боже. Навошта я ўвогуле сюды зноў зайшоў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
ludimvplus, 10 November 2023
Не ведаю, дзе ты там убачыў двасэнсоўнасць. Казіно чорным па белым піша, што не можа рэгуляваць і ўсталёўваць ртп і ўсё залежыць ад правайдэра, што, натуральна, з’яўляецца поўнай няпраўдай.  Напрыклад, адкрыўся стейк, вавада, і тут усе правайдары чамусьці сагаварыліся і вырашылі даць ім мак [...]

Дарэчы, Вавада таксама норм казіно. Я б там гуляў, але не гуляю. Бо Навошта?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
˜”*°•.˜”*°• Robingood •°*”˜.•°*”˜, 10 November 2023
Калі дэпіць па маленька то нарм, па вялікім натуральна ўсё зжырае. Праверана)

Ідзі адсюль. Шулеры нам тут не патрэбныя.

@mariyakonor прыбярыце яго калі ласка на форум Наташы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.10.2021

Усім прывітанне, я вось што хачу сказаць, ус**тых сметніц і абману ў нашы дні разводзіцца вельмі шмат, вельмі абураюся што ў сегменце Рунета няма рэгулятараў-асесераў, якія маюць дастатковыя паўнамоцтвы для блакіроўкі на ўзроўні сервераў гэтых 3,14здаболаў і ашуканцаў. Калі разабрацца ў сутнасці пытання RTP рэгулюецца САМІМІ КАЗІНО! і ўся гэтая SS**(іна пра тое што “мы не можам уплываць на працэнт аддачы” – гэта хлусня, бо нават на сайтах, якія ствараюць “анлайн-казіно”, чорным па белым напісана “кіраванне шанцамі”) А вось каб усё было па сумленнаму ёсць ліцэнзіі АЛЕ! Па сваёй сутнасці гэта ўсяго толькі купленая за грошы ўласнікамі казіно, не маючая ўплыву на працэс гульні, лічбавая ліпа, хоць і абавязваючая ўстанову весці ў рамках пэўных правілаў, але часцей за ўсё нікем не правяраная. Да таго ж не забывайце, што ў любым казіно гулец і ўстанова знаходзяцца ў няроўным становішчы, правілы толькі для гульцоў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...