Незвычайны слот Aviator
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
20 October 2025
ад
GrooZz300
|
49 Адказаў
|
6,812 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@poteskinsergej7 у мяне было, забраў на х100. Уляцеў на 8500+. Гэта калі я стаўку зрабіў.
А калі не рабіў, а проста глядзеў ці прапускаў, то бачыў і большыя іксы сваімі вачыма, а не ў гісторыі.
У гісторыі зараз у адным крашы вісіць выпаўшы Х больш за 486.000.
Адно слова: піз@дец 🙂
Пры мінімальнай стаўцы 10р, гэта ўжо без малага 5 лямаў.
100р – 50 лямоў)
Далей нават лічыць страшна 🙂
@max777a777 Можа быць даволі вялікі ікс, я сам бачыў, як далёка можна ўляцець, але я лічу гэта замануха. Можна па чуццю, канешне ставіць, калі ляцець пачынае ўсё вышэй і вышэй. Як у слота, тыпа аддача пачалася)
Гэтых самалёцікаў колькі аналагаў, мне яшчэ падабаецца заставка, калі паказвае не проста як набірае іксы, а як карыстальнікі тыпу выйграюць і выпрыгваюць з самалёта.
Увогуле ў гэтым авіятары штосьці дабрае, дакладна ёсць) Аднойчы вечарам не было чаго рабіць, ды і гульцоў у слоце шмат стаўляла( тысячы 2) думаю і я таксама тады далучуся. Дэпнуў пяціхатку з надзеяй падняць на самалёціку) Ставіў мінімалку -10р і за гадзіну, дзве ўдалося наляцець 2к:) Ну маленькія не браў, а толькі з x50 пачынаючы і вышэй. Так што беру свае словы назад, што слот – гэта зліў чыстай вады. На доўгай адлегласці можна падняць, калі вяршкі толькі здымаць пры ўліку, што прытормазванняў не будзе – калі хопіць націскаеш)
Як гэтую лухту можна лічыць за слот – нават не разумею, чысты скам, пазнаёміўся з ім яшчэ на 1win гадоў 6 таму, зусім не зайшло
@god712
Гэтыя блогеры ракеткі рэкламавалі, закінуў 5 тысяч, атрымаў за секунду плюс 2, яшчэ 5 тысяч – яшчэ 2, а потым бац і самалёт не ўзляцеў.
Занадта моцна распіярылі слот, а на справе вельмі цяжка выйграць
@semyon122
Там іксоў няма, проста скрыпт або малююць вялікі куш, калі ніхто не гуляе
@semyon122 я б сказаў увогуле нерэальна,так можа пашанцуе 2-3 людзям з 10000.Але гэта лохатрон 200%
Гуляў шмат разоў,калі прапусціў стаўку ўзлятае да 100х і вышэй,як паставіш уляцяе на 1,25х,ці хочаш спыніць на 25х а не націскаецца тупа і на 25,5х уляцяе. Супадзенне? Нічога падобнага! Гэты скам – гэты Авіятар і падобныя гульні.
@robingood
Малююць добрую іксоўку калі мала ўдзельнікаў, лічы плаціць няма каму – можна на дзясяткі тысяч узляцець)))
Таму мне зусім не зайшоў гэты слот)
@god712 зараз ёсць годныя крашы, топ 1 – Aviatrix, топ 2 – Spaceman ад прагмата, усё астатняе наебалово, дзе жорстка бярэ, бо гульцоў мала. Канкретна ў Aviatrix і Spaceman па 2-3к онлайна і ён можа вельмі смачна аддацца на любую суму
@semyon122 згодзен, я часам захожу ў Авіятара як вельмі хардовы слот, з строгім лімітам па кэшы, і адной стаўкай стараюся страхаваць баланс, а другой стаўкай лавіць вялікі ікс. А калі без ліміту заходзіць, то лёгка ўвесь баланс там пакінуць
стандартная краш гульня, мне больш падабаецца дайвер ад inOut
Граў я ў такую тэму, некалькі разоў, там можна было 2 стаўкі на раўнд ставіць, першую тормазіў, калі 2х выпала, каб хоць адбіць, а другі ўжо рызыкаваў😁
Ну ўсё роўна такое сабе, толькі адну сесію ў плюс завяршыў
Пару раз лавіў х5 – х6, астатняе ў мінус, не заходзіць, я б не раіў яго.
Гэта поўная лухта. Гэты слот вам нічога не дасць выйграць. Максімум, калі вы нешта выйграеце і адразу забярэце; калі не – ён з’яде ўсё да капейкі.
@nikita71 цалкам згодзен. Усе гэтыя краш-гульні – скам
не ведаю наконт авіятара, мне больш заходзіць jetX хехехех
Колькі разоў спрабавала, мой Макс гэта Х3, не больш. Па-мойму, поўная фігня.
Есть кто в Авиатора играет?) Слот незвычайны і даволі цікавы, падзяліцеся сваімі ўзлётамі) вось напрыклад на ПД у топе вісяць такія заносы, дзве стаўкі па 10₽ на 735к кожная) верыць у такое ці не?) асабіста я нядаўна прапусціў ўзлёт на 3,500х, зняў у самым пачатку, словіў невялікі тыльт і зразумеў, што гэта гульня не для маёй нервовай сістэмы)
@poteskinsergej7 Многа разоў туды па приколу заходзіў, ну там жа нармальна выйграць не магчыма як быццам
@rahat вельмі часта ставіш вялікую суму, і самалёт адразу падае