Незвычайны слот Aviator
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
20 October 2025
ад
GrooZz300
|
49 Адказаў
|
6,812 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто-небудзь гуляе ў Авіятара?) Слот незвычайны і даволі цікавы, падзяліцеся сваімі ўзлётамі) вось, напрыклад, на ПД у топе вісіць такі занос, дзве стаўкі па 10₽ на 735k кожная) верыць у такое ці не?) асабіста я нядаўна прапусціў узлёт на 3,500х, зняў у самым пачатку, злавіў невялікі тылт і зразумеў што гэта гульня не для маёй нервовай сістэмы)
Прадстаўляю твар чалавека, калі ляціць самалёцік на х70к і на х70001 ён падае ахах
Я ў такое не гуляю, таксама не для маёй нервовай сістэмы, ды і падобныя гульні нецікавыя.
@misha55 мне нават уявіць цяжка, што ён адчуваў) Хоць магчыма ён проста выйшаў пакурыць, а калі вярнуўся – яго чакаў сюрпрыз)) а самалёт у выніку там на 350к уляцеў, можна было 7кк забраць
@poteskinsergej7 Такія казкі гэта ))гуляў шмат разоў у Авіятара, у шарыкі ўзлётныя) вось заходзіш у гульню і бачыш перад сабой быў 1700х напрыклад, ставіш і адразу падае самалёт на 1,1х) ставіш далей максімум 12х лавіў і ўсё, хрэнь гэтыя авіята́ры і шарыкі(
Не раю, гэта не гульня а дзіч поўная.
Мне здаецца, што такія слоты плодзяць, каб у гульцоў паболей азарту разыграўся з іх іксамі, калі не ставіш і бачыш вялікі Х. Як пачынаеш ставіць, то самалёт тут жа падае)))Ах-ха-ха)))Не маё дакладна.
@robingood на ПокерДоме нядаўна была акцыя ў чаце, першым 10 хто зловіць х25 па стаўцы 20р даюць 2000₽ без вейджара, а за самы вялікі х яшчэ 8000₽
я злавіў 77х, парнішка перабіў на 100+
і потым таксама як-то зайшоў, рана зняў стаўку, а самалёт уляцеў на 3,5к
@poteskinsergej7 Ну не ведаю, я не веру гэтай гульні, нейкі скам. Колькі гуляў у яе ў апошні раз – калі спрабуеш спыніць, стоп не націскаецца і ў той жа час самалёт уляцяе, супадзенне? Не думаю.
@robingood У гэтага авіятара ёсць глюкі, калі націскаеш стоп, а ён далей працягвае ляцець. Кнопкі проста тупа блокуюцца і нічога не націскаецца. Бесіць, калі так вісне. А калі яшчэ і стаўку вялікую паставіў, то гатовы да антыдэпрэсантаў і новай клавы 🙂
@amernmes Ну вось, я пра гэта і кажу, гэта не лагі – гэта спецыяльна зроблена так, каб гулец не паспеў. Скам поўная вада.
@amernmes можа слот не арыгінальны быў? У мяне ўсё акуратна працавала, ды і там аўтавывад ёсць. Гэта ж не на рэакцыю гульня, а на больш/менш
@poteskinsergej7 Я не ведаю арыгінал гэта ці падробка, я іх не ўмею адрозніваць)Калі слоты, у якія гуляю, умею адрозніваць па дэталях і па правілах гульні, дзе РТП прапісаны, то тут я “прафан”
@robingood гульня псіхалагічна разлічаная так, што вялікіх иксаў не будзе! Так, яны будуць, але любы чалавек нават дайшоўшы да х1000, ну дакладна зьніме, а там цалкам можа да х5000 даляцець. І гэта так я па максімуме бяру, а па вялікім счёце нават х100 ужо будуць забіраць. Ён сумленна працуе, проста стваральнікі, выдатна разумеючы псіхалогію чалавека, могуць спакойна рабіць так, каб самалёт далёка і часта ўляцеў, нічога страшнага, 99% гульцоў зьнімуць капейкі, да гэтага нормально зліў.
А я ў яе не гуляю, разуменне што я не справлюся з гэтай гульнёй, чыста псіхалагічна не справлюся! А ўсе тактыкі тыпу дайдзі да х2 і зьнімі і так доўга доўга, у плюс не загоняць, проста гэта будзе задрачыва туда-сюда! А каб былі нейкія там спецыяльныя падманкі, дык не, канешне, гэтага не патрэбна, вось рэальна не патрэбна! Навошта 🤦 прыдумляць падманкі калі 100% матэматыка+псіхалогія на іх баку.
Яксьці спрабаваў у яго х3 дэпазіт адкруціць, атрымалася, але казік гэтага не залічвае.
@zalupesku ну канешне, так бы адбіваць увогуле на раз-два можна было б:)))) Узлёт і адразу забор, так і адбівай колькі хочаш, калі б быў дазволены гэты авіятар.
Хоць можа і знойдуцца якія казікі , дзе можна адбівацца:)) Магчыма такія, што не здымаюць грашэй:))) 💰
Прабоўваў калісьці ў яе гуляць. Ну яе нафіг, нервы даражэй. Я лепш слоты пакручу адносна спакойна, калі параўноўваць з гэтай гульнёй)
@gans2115Ганс згодны на ўсе 100% што калі будзе 1000х даёбяцца(тыпa мультык або прыдумаюць яшчэ што-небудзь то(таму я не гуляю ў такія гульні.
@robingood ну я ўвогуле не пра гэта! Проста нават блізка не пра гэта!
Не падабаецца) праўда не авіятар а аналаг ад прагматик: high fluer або spaceman, хоць нават ёсць краш-рыбак у іх 🙂
Мне цяжка, канешне, трымаць вялікія іксы, але 100ку забіраю часта.
Што тычыцца ашуканства, то, як ужо пісалі вышэй, яно не мае сэнсу, а вось падмануць краш цалкам рэальна.
1. Там відавочна ёсць сістэмы “выпадаў”, якія складана, але можна пралічыць (не кожны ход з памылкай да 0.1, сістэмы выпадзення вялікіх іксаў (30-100+).
2. Можна ўжываць схемы па стаўках. Такія іксы, якія віснуць у топах, не ловяцца рукамі, а робяцца праз ПО з гульнёй без рызыкі. Эх вы 🙂
Там жа ізі усё 🙂
У ёй зліваюць лохі, я б сказаў тысячы лохаў, а адзінкі на ёй робяць бязрызыкоўны Профіт 🙂
І так, тут гаворка не пра прагi, якія на YouTube, якія нібыта паказваюць іксы, на якіх упадзе.
Гаворка пра прагi, якія працуюць на пасіве без удзелу чалавека.
@gans2115 Згодзен, так і ёсць) але заўважыў адну асаблівасць, калі ёсць мэта злавіць пэўны Ікс, як гэта было ў нас у міні-турніры, то «цярпець» становіцца значна прасцей) але як чалавек са скрыну ў пачатку паста ўляцеў на 750 тысяч, яшчэ і двума стаўкамі, я проста не ўяўляю)₽
@robingood ну я ж спецыяльна скінуў скрын у пачатку паста, дзе чувак з 20₽ 1,5кк занёс)) ды і 1000х гэта не шмат для слотаў, а тут стаўкі вышэй будуць)
@max777a777 я калі ў яго пагуляў крыху мозг адразу схемы пачаў прыдумляць як падымаць гарантавана, пару схем апрабаваў, ну ў выніку не выйшла канечне нічога, ды і я не за гэтым прыходжу ў казік каб мозгі закіпалі і нервы)) у выніку спыніўся на тактыцы што адну стаўку стаўлю на аўто вывад 2.0х, а другой стаўкай лавлю Х на колькі магчыма, па інтуіцыі і аналізую папярэднія палёты. Часам атрымліваецца, часам не вельмі) але калі я зняў на 50х а ён на 3500х уляцеў я тыльтануў і больш туды не ходжу))
@max777a777 Думаеш у казіно лохі гатовыя разпрасціся хутка з грашыма:))) Аб якіх праграмах гаворыш, казіно хутка такіх лавіць і баняць) Выкарыстанне любога софту забаронена правіламі.
@amernmes у мяне няма жадання табе нешта даказваць і тлумачыць, тым больш што для гэтага трэба прыводзіць канкрэтныя прыклады і схемы, а гэта ўжо даволі канфідэнцыйная і не бясплатная інфармацыя 🙂
Так што давай кожны застанецца пры сваёй думцы 🙂
@poteskinsergej7 гэта адна з самых папулярных, але завядома прайгрышных стратэгій.
@poteskinsergej7 не бывае цудаў, з 20р 1,55к) не веру такім скрынам, такіх скрынаў пруд-пруды ў інтэрнэце)
@robingood ну і дарэмна)
Гэта цалкам рэальныя скрыны.
Проста ты зыходзіш з таго, што чалавек не можа “трымаць” такі икс, яйцаў не хопіць. І ў гэтым я з табой згодзен. Але калі ты юзаеш пэўныя П.О. з алгарытмамі беспраігрышнай стратэгіі, і чалавек не прымае фізічнага ўдзелу, то гэта здаецца ўжо не такім і казачным (я пра скрын)