Неймар пачаў трансляваць анлайн-казіно
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
24 January 2023
ад
PavelFredooc
|
33 Адказу
|
2,243 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзесяты нумар ПСЖ Неймар працягвае дэманстраваць сваю сімпатыю да азартных забаў. Калі раней футболіст аддаваў перавагу покеру, то цяпер у спіс захапленняў бразільца ўключылася і рулетка.
У суботу, 21 студзеня, Неймар адзначыўся правядзеннем стрыму онлайн-казіно Blaze на плятформе Twitch. Фарвард у прамым эфіры выпрабаваў шанец у шэрагу live-гульняў, уключаючы Crazy Time і рулетку.
Канал Неймара на Twitch налічвае больш за 2,1 млн падпісчыкаў. Такім чынам, азартная кампанія дзякуючы стрымам знакамітага футболіста можа істотна павялічыць сваю аўдыторыю.
2023 год фарвард «Пары Сен-Жэрмен» пачаў з таго, што падпісаў пагадненне з онлайн-казіно. Цяпер ён з’яўляецца амбасадарам вышэйзгаданай кампаніі і павінен усяляк яе прасоўваць па ўмовах пагаднення. Цікава, што ў дагаворы ёсць пункт пра тое, што гэта не распаўсюджваецца на радзіму Неймара – Бразілію.
Не разумею, калі гэта стала нормай…
лудка зло
Яму покера, відаць, было мала 😂😂😂😂
У Сантосе зарплата не вялікая, знайшоў сабе дадатковы даход, а можа на пенсію вырашыў зарабіць)
Рашыў сабе яшчэ адну вілу прыкупіць))
@maravidas
Ды не, зусім не маленькая, там больш за лям у месяц у яго было, частку пакрывалі рэкламныя супрацоўніцтвы, частку клуб. Фішка ў тым, што ён практычна не гуляў, але бабкі капалі, а казік можа запрасіць яго ў любую гульню як рэкламную асобу, пакуль на слыху трымаецца
@robingood
А ў другога нешта памянялася, сышоў з Сантоса, адкрыў казіно, інтэрнэт-клуб, знайшоў новых правайдэраў))
@vrodezdes новая тэма была б,базара няма,а гэта тэма ўжо неактуальная.І сэнсу няма пісаць і абмяркоўваць))
@robingood
Чалавек з новым акаўнтам вырашыў адпісацца, я ўбачыў, успомніў пра гульца, пра якога нядаўна чуў, думаў завязаць размову, можа чалавек яшчэ нешта ведае, пайшла б тэма зносін. На многіх форумах навічкі паднімаюць паведамленні і ў старых тэмах, ты ж не ведаеш, што зараз з гульцом. Але, як бачу, ты таксама сюды зайшоў, напісаў 2-е паведамленне, хоць мог бы і праігнараваць, але ў месячны баланс і актыў паведамленняў яны ўвойдуць.
Што яму яшчэ рабіць. Бабла падняў у ПСЖ, потым у аўдытаў яшчэ больш
@vrodezdes пры чым тут месячны актыў і т.д.?)Я проста сказаў навошта старую тэму паднімаць, было б тэме 3-6 месяцаў, але не – там 2 гады.Я не супраць, няхай пішуць навічкі, канечне для форума гэта плюс, зносіны далей, або я камусьці пагражаў?Я не зразумеў цябе, калі шчыра, што за прэтэнзіі?
@sinaloa
Пакуль на вуснах трэба добіваць усё па максімалцы, я яго яксьці бачыў у рэкламе каманды па кс
Калі што, пакуль па кантракце быў у Аравіі, зрабіў больш дзяцей, чым галоў. Потым назад у Бразілію вярнуўся) 🇧🇷
Хтосьці казіно стрыміць, а Дани Алвес пасля адседкі стаў прапаведнікам)
@robingood
Прытэнзія ў тым, што ты напісаў не паднімайце старыя тэмы, але сам у ёй пішаш. Мяне гэтая тэма цікавіць, вышэй напісаў чаму.
@misha55
А за што сядзеў?
Што за стрымер,што ў цябе
цікавага?
@misha55 па якой артыкуле??а так мужык красава,ўстаў на шлях выпраўлення
@daniil707 за абвінавачванні ў сэксуальным насіллі,так яшчэ і прымусілі выплаціць 150.000 вечна зялёных
мужык харош,сяў не за што і змяніў сваё жыццё да лепшага
@nevormant
шматлікіх публічных футбалістаў так абуваюць, мог наняць лепшых адвакатаў і не давялося плаціць столькі.
@misha55 Ён жа ў Барсе гуляў калісьці?
@kalendula
@kalendula можа і вінаваты..хто яго ведае, праўду мала хто скажа