Невыпушчанае

Пагаворым пра жыццё | 4 August 2024 ад | 16 Адказаў | 428 Праглядаў | 0 Рэакцый
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022

Рашыў стварыць тэму для пытанняў, якія мяне цікавяць, але па якіхсьці прычынах не падыходзяць для іншых тэм.

Учора, відаць, скончылася серыя святочных фрыролаў ад покердом. Па нейкай прычыне з сеткі турніраў знік апошні на омаху 6 карт. Магчыма, потым вернуць. Адкатал яе так сабе. Ананас не пайшоў з самага пачатку, арыгінальных камбінацый, напэўна, дзве сабраў за ўвесь турнір, таму хутка вылецеў.

Звычайная омаха ішла нармальна. Але ў выніку прайграў два ол-іны запар, спачатку вышэй, потым ніжэй – усё аднаму чэлу.

Учора была Омаха на 5 карт, пашанцавала больш. Увайшоў у 100. Профіт амаль касар.

Нічога дрэннага не магу сказаць, добра падышлі хлопцы да пытання дня нараджэння.

Хутка зноў серыя стартуе, адкладзенае нейкая колькасць грошай. Для стандартных гульцоў большая частка турніраў будзе недаступная па бабках, але турніры па касару можна і пагуляць.

Усяляк цікавей, чым месці бясконцую паляну ггпокерка з іх не самым прыемным гсч.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022

Фантастычная Эндорфіна.

Я, як аматар пагуляць у Эндорфіну па адной лініі, для сябе знайшоў топ-3 фантастычных слотаў ад Эндорфіны:

3 месца. Слот the rise of ai.

У слоце ёсць функцыі множніка. Максімальнае яго значэнне х50. Лінія топаў дае х500. Значыць максімум за спін 25000х.

2 месца. Слот troll haven

Лінія вілдаў дае х3000.

У бонуснай гульні можна атрымаць множанне х10. Значыць максімалка за спін х30к.

1 месца. Слот king of ghost

Лінія вілдаў х10к.

У бонусе ёсць множанне х10. Максімалка атрымліваецца х100к. Ноуліміт тут увогуле?

Прычым у гэтых слотах няма афіцыйна абмежаванага максвіна.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
183
Публікацыі
492
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.03.2019

Па лічбах прыгожа, а па факце пыл. Пакажы хаця б адзін скрын максімалкі ад Эндорфіны, па такім тыпе. Акрамя 5 топ сімвалаў у кніжках і 5 скатэраў у аналагах лэдзі. Яго няма. Думаю, самім распрацоўшчыкам і ў галаву не прыйшло, што будуць па 1 лініі такія тэмы лавіць. У гэтага правайдэра няма такіх максімалак, не заточаны пад гэта правайдэр. Толькі ў тэорыі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
ludimvplus, 4 August 2024
Па лічбах прыгожа, па факце – пыл. Пакажы хаця б адзін скрын максімалкі ад эндорфіны, па такім тыпе. Акрамя 5 топ‑сі́мвалаў у кніжках і 5 скатэраў у аналагах лэдзі. Яго няма. Думаю, самім разрабам і ў галаву не прыйшло, што будуць па 1 лініі такія тэмы лавіць. Няма ў гэтага правайдэра такіх ма [...]

Так я і напісаў, што гэта фантастычныя слоты) гэта як у Пекін Лак ад прагматыка 150 або 180к ікс максімалка. Але ніхто ніколі гэтыя максімалкі не бачыў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
420
Публікацыі
1 516
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
MercavaIV, 4 August 2024
Рашыў стварыць тэму для пытанняў, што мяне цікавяць, але па якіх-небудзь прычынах не падыходзяць для іншых тэм. Учора, відаць, скончылася серыя святочных фрыролаў ад покердома. Па нейкай прычыне з сеткі турніраў знік апошні на омаху з 6 карт. Магчыма, потым вернуць. Адкатаў яе ну сярэднячок [...]

Даўно катаеш 5-6-карткавую омаху? Як у покердома з рэгулярнымі турыкамі па гэтых дыспцыплінах? 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.03.2022
MercavaIV, 4 August 2024
Так я і напісаў, што гэта фантастычныя слоты) гэта як у Peking Luck ад Pragmatic 150 або 180к х максімалка. Але ніхто ніколі гэтыя максімалкі не бачыў.

Ну або PG SOFT., х1000 то поінт зразумееш. А максімалка ў Leprechaun увогуле х600000))) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
urbanjungle, 4 August 2024
Даўно катаеш 5-6-картную Омаху? Як у покердоме з рэгулярнымі турнірамі па гэтых дысцыплінах?

Рэгулярных турніраў амаль няма. Для Омахи ўвогуле ёсць штотыднёвы недарагі турнір (дзякуючы яму можна часта катаць у плюс), там усе дыcцыпліны – бай-іны па 100-200 рублёў. І ёсць тры рэгулярныя турніры па Омасе 5-6 карт, па косару. Плюс калі ідзе серыя – зʼяўляецца больш турніраў.

Омаху катаю гадоў 7, напэўна, граю адначасова і класічную, і на 5 карт. Калі зʼявілася 6-картовая, пачаў і яе. Але больш граю ананас, спіны ананаса на покердом гуляю і ў прыкладаннях (у асноўным).

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.03.2022
MercavaIV, 5 August 2024
Рэгулярных турніраў амаль няма. Для Омагі ў цэлым ёсць штотыднёвы нядорогі турнір (дзякуючы яму часта можна выходзіць у плюс), там усе дыспліны – тупікі па 100-200 рублёў. І ёсць тры рэгулярныя турніры па омахе на 5-6 карт, па косары. Плюс, калі ідзе серыя, з’яўляецца больш турніраў. Омаху [...]

Ці гэта ўсё гульні ў покер?? Як бы навучыцца ў яго гуляць) тым больш часта бачу тары халявныя

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
Mrakobes777, 5 August 2024
Гэта ўсе гульні ў покер?? Як бы навучыцца ў яго гуляць) тым больш часта бачу тары халяўныя

Гэта праўда яшчэ нават не ўсе гульні ў покер. Іх проста велізарная колькасць розных, некаторыя вельмі адно ад аднаго адрозніваюцца.

Увогуле, можна спачатку відэа на ютубе пра ўсе віды паглядзець, і гуляць у тое, што спадабаецца. (Навучанне таксама на ютубе ёсць).

Але для фріроллаў патрэбны звычайны холдем (у які гуляюць усе, дзе дзве карты ў руках і пяць на стале). І звычайная Омаха (чатыры ў руках і пяць на стале). У іх часцей за ўсё праходзяць бясплатныя турніры.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.03.2022
MercavaIV, 5 August 2024
Гэта праўда, нават яшчэ не ўсе гульні ў покер. Іх велізарная колькасць самых розных, некаторыя сапраўды моцна адрозніваюцца адна ад адной. Увогуле, можна спачатку паглядзець відэа на ютубе пра ўсе віды, і гуляць у тое, што спадабаецца. (Навучанне таксама на ютубе ёсць). Але для фріроллаў [...]

Зразумела… У 21 толькі і ведаю, як гуляць.. Трэба на досвітку замарочыцца як-небудзь) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
653
Публікацыі
3 453
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12.04.2022
Зразумела… У 21 толькі і ведаю, як гуляць.. Трэба замарочыцца ў вольны час як-небудзь)

Спачатку вывучы холдэм лепш, чарт рук і г.д. Паглядзі навучальныя відэа “для чайнікаў”, альбо пачытай артыкулачкі для пачаткоўцаў. А потым омаху ўжо зразумееš.

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.03.2022
Sinaloa, 5 August 2024
Вывучай спачатку холдэм лепш, чарт рук і г.д. Паглядзі навучальныя відэа “для чайнікаў”, альбо пачытай статэйкі для пачаткоўцаў. А потым омаху ўжо зразумееš.

Займуся як-небудзь, можа і атрымаецца катала з мяне))) 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
183
Публікацыі
492
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.03.2019
Займуся як-небудзь, можа і атрымаецца з мяне катала))) 

Заздалегідь спачуваю. Улезеш у гэтае балота, будзе вялікая страта часу + купа спалены́х нервовых клетак і ўсё гэта за нейкі долар у гадзіну.

Шмат рэгі, фондаў, школ, сярэдняя сіла поля высокая. На навучанне і разуменне ўсёй гэтай фігні зойме год, + год на нагулянне дыстанцыі, каб увогуле зразумець, які ты)

Абярнуўшыся і паглядзеўшы на свае памылкі, я б зараз разабраўся з правіламі гульні і сяду бы каталіць самыя мікраліміты. Дыстанцыя ў 500-1000 турыкаў. Далей ідзеш на джыпсі, знаходзiш нядорагага трэнера за баксоў 20-30 у гадзіну. Бярэш трэніроўку, ён табе падшліфуе гульню і паставіць базу, каб ты мог гуляць хаця б у 0 або з невялікім плюсам.

Яшчэ праз тысячу турыкаў, бярэш трэніроўку і працягваеш. Лепш персанальнай трэніроўкі нічога няма. 

Можна самому навучыцца, але гэта будзе даражэйшы і доўгі шлях.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
68
Публікацыі
235
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.05.2024
Гэта ўсе гульні ў покер?? Як бы навучыцца ў яго гуляць) тым больш часта бачу тары халявныя

Я таксама б хацела навучыцца, проста для цікавасці хаця б. Цёмны лес гэта ўсё🙈

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
MercavaIV, 4 August 2024
Фантастычная эндорфіна. Я, як аматар, пагуляць у эндорфіну па адной лініі для сябе знайшоў топ-3 фантастычных слота ад эндорфіны: 3 месца. Слот the rise of ai. У слоце ёсць функцыі множніка. Максімальнае яго значэнне х50. Лінія топаў дае х500. Значыць максімум ікс за спін 25000х. 2 [...]

1 месца. Слот king of ghost у гэтым слоце я бачыў максімалку вельмі даўно, па стаўцы 1р і 1 лініі чалавек злавіў 5 відаў у бонусе, купляў ён бонусы ці сам яе лавіў не памятаю, але скрын бачыў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
Andrey_777, 5 August 2024
1 месца. Слот king of ghost у гэтым слоце я бачыў максімалку вельмі даўно, па стаўцы 1р і 1 лініі чалавек злавіў 5 вайлдаў у бонусе, купляў ён бонускі або сам яе злавіў не памятаю, але скрын бачыў

Вельмі крута, што ўсё ж такі ёсць шанец выпадзення такога) множанне прама вельмі саліднае

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...