Невядомы тэхасец выграў у слоце $122K
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
18 ліпеня 2024 г.
ад
thee4
|
11 Адказаў
|
273 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мужчына, які захацеў застацца невядомым, 16 ліпеня 2024 выйграў у слоце Monte Carlo Spin 122 720 долараў 🙃
Як звычайна выдаў максімальна нецікавы слот) Проста 3 вілда і трымай 122к баксаў)
Ну даа… А то прынапридумвалі кучу накручаных слотаў, а вынік нулявы. А тут БАЦ БАЦ і “сотка”, думаю, што ніхто б не променяў гэты просты на 3 барабаны з выйгрышам, на гульню ў тым “сасучым” прыгожым слоце)
Памятаю, калі ў ГФ была мікра, там хлопцы часта постылі выйгрышы джэкпотаў у якіх-небудзь дэфолтных слотах. Я спрабавала туды заходзіць гуляць, але ў мяне кроў з вачэй ішла пасля пяці хвілін гульні, і ў такую ніколі не зайшла б, нават калі б ён быў адзіны на сайце🤡
Гэта, напэўна, была настальгія па тых часах, ліхаých 90-х… Не проста так тады іх называлі “аднарукавыя бандыты”, механічныя тры барабаны і ручка)
Чаму-то аказваецца, слоты таксама выдаюць джэкпот ))) Толькі не ў нас
Там проста ёсць законы па гЭмбле і за іх выкананне строга пытаюць, ды і гуляюць там значна больш, чым тут. У нас у большасці выпадкаў як то крыва, “казіношнікі” адразу пачынаюць “дойваць цяля”, а адкуль у яго малако?
Ці гэта лічыцца звычайным джэкпотам ці бывае і больш? Насколькі я ведаю, тры значка – і джэкпот забраў))) Усім добра!
Так, ды. у іх там злавіць “тлустага” Джэка лічыцца нормай і не важна гэта слот на тры барабаны або больш. “Там” не жлобяц@.., яны ўмеюць і самі зарабіць, і даць выйграць іншым., у “нас” усё па- другому🐽
А ў нас то чаму ўсё па- іншаму , перакручваюць аўтаматы черэс-чур)))
Згодзен шо матэматыка слотаў у “іх” і для “нас” адрозніваецца карэнным чынам! Бо не адкрыю таямніцу, шо для нашага брата джэкпоты ў большай частцы не даступныя…)