Невядомы 24 разы зрываў джэкпот у анлайн-казіно і знік
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
10 кастрычніка 2018 г.
ад
seregelio
|
4 Адказу
|
296 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хакер, які хавалася пад нікам runningsnail, скарыстаўся ўразлівасцю ў онлайн-казіно DEOSGames і сарваў джэкпот 24 разы запар. Пасля атрымання выйгрышаў на рахунак кіберзлачынца пакінуў пляцоўку. Аб нападзе паведамляецца ў афіцыйным Twitter-акаўнце DEOSGames.
Зыходзячы з уліковага запісу runningsnail, хакер завёў акаўнт напярэдадні атакі. Усяго за час нападу на онлайн-казіно ён выйграў амаль 24 тысячы долараў у валюце платформы EOS (больш за 1,6 мільёна рублёў). Вялічына кожнага джэкпоту склала 197 EOS. Злачынца пакуль не вывёў большую частку выйгрышу са рахунку.
У DEOSGames напад на інфраструктуру казіно назвалі гэта карысным урокам. «Гэта быў добры стрэс-тэст і мы значна палепшыліся», – заўважылі прадстаўнікі кампаніі.
Раней стала вядома пра хакераў, якія ўзламалі базу дадзеных ігральнага ўстановы праз «разумны» тэрмометр у акварыуме, які стаяў у фоіе казіно. Злачынцы выкарыстоўвалі яго сігнал, каб замацавацца ў унутранай сетцы.
lenta.ru
а калі я 24 разы запар перадзерну пра мяне ў лента-ру таксама напішуць?😁
калі нагамі, то так😁
Асабіста я дзівлюся іх службе бяспекі, ці нармальна, што гулец(хакер) сарваў аж 24 разы джэкпот? 😎