Невдача ў казіно: як яе перажыць і выкінуць? Хто саскачыў?
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
4 June 2023
ад
Bablozlo
|
18 Адказаў
|
673 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывітанне. Мая гісторыя няўдачы ў казіно. Паігрываў у онлайн-казіно з 14 года. Цесна падсоў на лудку ў перыяд пандэміі. Хз чым я кіраваўся, пачынаючы гуляць у казіно, але спачатку гэта было як забава. Кінуў 500-1000 рублёў раз у пару тыдняў, паіграў і (Слова выдалена сістэмай) з імі. А потым нешта ўключылася і паехала. Дэп за дэпам, дэп за дэпам. Мой асабісты антырэкард прыкладна 3500 дэпазітаў без выводаў і ў мінусах пад 5000 дэпазітаў+. Зараз Стул, даўгі 500к пры тым не малыя і гэта пры ўмове што жыву не адзін і працу страціў, не з-за лудкі, з-за ўсіх падзей за апошнія 3 гады. Усе спробы падняцца што-небудзь марныя. Пры маіх дэпанах сам пралічывай прыкладна якіх, нават калі браць мінімалку і гуляць па стаўках 10-40 рублёў, сапраўдных заносаў я за гэтыя гады так і не злавіў. Што рабіць хз, абідна за страчаныя грошы, але больш абідна за магчымасці, якія празаложыў у гэтым казіно. Відаць з галавой тут зусім. Акрамя таго абідна – даўгоў куча, прапелеста часу, здароўя, набраў 38 кг, пашатайў нервы, страціў усе ашчаджэнні, якія былі і маглі быць, пазбавіў сябе вялікай колькасці здаровага кайфу, страчана купа магчымасцяў і шанцаў. Увогуле лудка да дабра не даводзіць. Што пакуль рабіць не ведаю. У ўсіх канторах, якія могуць хаця б нешта і як-небудзь плаціць, заблякіраваўся, засталіся адзінкі. Правайгрыш і страту ўсё не магу адпусціць. Хто можа сутыкаўся і ёсць ідэі як усё гэтую кашу перавярнуць, скамкаць і выкінуць? я тут хз
p/s Поспеху, фартуна ці чаго-небудзь не жадаю, бо гэта ўсё такая тупік, па меншай меры ў рамках канторы
У лудзікаў пытаць, як пазбавіцца ад лудкі))) Такое сабе, тут кожны, думаю, хацеў бы перастаць і нейкія планы выбудаваць. А так, па маім меркаванні, няма ўніверсальнага спосабу, усё індывідуальна. Я асабіста стаў у разы менш залівацца і ўвогуле лудзіць, пасля таго як з сінькай завязаў. Нейкія тармазы з’явіліся, сам для сябе знайдзі спосаб – калі ўжо не перастаць лудзіць, што практычна немагчыма, то хаця б замяняць той час іншай карыснай справай. Ну і грошы таксама ў іншае рэчышча пускаць адразу, пакуль яны ёсць. А адмывацца бессэнсоўна, сам разумееш, што ў спробе адмазак яшчэ больш уляпешся.
Любы будаўнічы сезон – 100к можна зарабіць, асабліва ў Маскве, пажывеш у інтэрнаце, адоб’еш усё за паўгода…
Прадаць усё непатрэбнае з дому, з дачы (Авіто ў дапамогу).
Калі праца на вахце не атрымліваецца – перастаць лудку, гуляць толькі калі дадуць бездеп. Уладкавацца на працу, калі крэдытная гісторыя яшчэ нармальная – узяць крэдыт, адзін, другі на мільёнаў на 5, накупіць што трэба, а потым працэдура банкруцтва.
Ну і купа людзей з доўгамі па некалькі мільёнаў, так што 500к – сума вялікая, але не вельмі… Груба кажучы – кожны другі вінаваты ў ДТЗ без страхоўкі павінен 500к, так што ты не адзін.
Не гуляць – галоўнае, не рабіць дэпозіты. Схадзіць да псіхіятра\псіхатэрапеўта, магчыма звычайную таблетку дасць энергію да працы, а не дэпрасію ад доўгаў.
грошы)) у лудзікоў яны бываюць ?
ездзіў у 18 годзе, 30ку нам сказалі плаціць будуць, у той жа дзень паехаў з хлопцамі, чыста хочуць каб за пайку батрачыць, дарэчы будаўніцтва Масква Сіці, побач з небаскробамі дахі залівалі яшчэ і ў ноч сказалі ішачыць ахах
Згодзен з аўтарам вышэй, што трэба ўзяцься за працу. Лудка звычайна нападае ад бяздзельля і сінькі))
Калі табе не за 60 гадоў, з’язджай з краіны і павідай Свет. Там і працу знойдзеш і з галавы вылеціць уся лухта пра лудку.
Працу ты ўжо страціў, цябе нічога не трымае. Чаго чакаць?
А 500к даўгоў – гэта не канец жыцця. Аддасі, калі зможаш. Ці ўвогуле не аддавай (пагразі, што не аддасі). Не трэба было даваць.
так гэта сімптомы, перастанеш працаваць і зноў цягіць у гэтае балота, у мяне так было на 2 месяцы сышоў у працу усё ок, потым расслабіўся, ужо аддаў доўгі 300к і ўсё па-новаму і ўляцеў у мінус паўмульта
Не, мне да пенсіі яшчэ далёка)) праца – гэта ерунда, яна і так ніколі не трымала, ёсць іншыя, больш важныя рэчы. Аддаваць буду ў любым выпадку, я браў – і буду вяртаць, без варыянтаў
Я пра тое, што 500к гэта не тыя грошы, з-за якіх варта хвалявацца або думаць пра нешта.
не, здымаеш хостэл за 400 руб. у дзень, ці інтэрнат – і кур’ерам (100-150К), будаўніком (калі ўмееш) – укладваць ламінат, мяняць бачкі, змяшальнік і г.д., то бок праца з мінімумам фіз.працы і штодзённай аплатай(!) – аб’ява на Авито, рэгіструешся як самазаняты і паехаў, калі ёсць знаёмая брыгада – можаш да іх.
Ну, не. Хапае лудаманоў, якія працуюць і трацяць усё, што зарабляюць.
пра мяне 😁
да выпадку,у мяне сябар праз дзень з 500 паднімае па 5-10к,не заўсёды выводзіць,толькі пачаў лудаманіць,грае ў слоты якія віснуць на галоўнай старонцы,ён іх назваў не ведае,долбіць спіны 50-100,не дае,сыходзіць у іншы слот.
Але факт кажа аб тым што калі ты ўкінуў 500К,то мяняць стратэгіі гульні,стаўкі,правайдэраў,іншае казіно і г.д….
А абавязкова са краіны з’язджаць?))
Усё жыццё пражыць на адным месцы?
А тут выдатная магчымасць, падумаць і штосьці змяніць.
у лудзікоў яксьці па-іншаму бывае ? жывем усё жыццё ў адной хаце нават на вуліцу часам ляніва выйсці, трэба павуціну саскрабіць))
А што ў гэтым дрэннага, ўсю жыццё пражыць на адным месцы. Атрымаць магчымасць менавіта стаўшы лудзіком, не, дзякуй) Іншая справа, набраць па максімуму крэдытаў і з’ехаць, былі і ў мяне такія брудныя думкі)))
@bablozlo
Ты ўвогуле што, не выводзіш? Ну нельга ляцець 500к гуляючы па 10-40 руб за спін. І што для цябе занос? Не гуляй у шлак, які па святах выдае x1000, трымайся самых валацільных слотаў і выберы для сябе слоты, што даюць, тое, што яны табе далі – не значыць, што не дадуць потым, адзін аўтамат можа месяц з табой гуляць (ня частымі перыядамі, але аддача/адмазка будзе заўсёды)