NetEnt выпусціў слот з 100 актыўнымі лініямі
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
26 April 2018
ад
PavelFredooc
|
17 Адказаў
|
925 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Распрацоўнік NetEnt прадставіў першы ў гісторыі кампаніі слот, які мае 100 актыўных ліній ставак – Archangels: Salvation.
Відэаслот з 3D-графікай мае шэсць барабанаў і 12 радоў. Дадатковай перавагай гульні з’яўляюцца дзве асобныя зоны «гарачых кропак», трапляючы ў якія Wild-симвал актывуе Wild-функцыі.
шлакавы слот. мінімальная стаўка вялікая выплаты капейкавыя прыгожыя бо графіка і ўсе бонусы дае хрэнь
Верагоднасць выпадзення галоўнага выйгрышу адпаведна паменшылі, можна з цікаўнасці паспрабаваць, каб мець уяўленне.
Не, ну крэатывяць нармальна ўсё ж такі, хтосьці таленавіты там у іх працуе.
слот убогі капец, нагадвае чымсьці ад Betsoft нейкую шнягу з джэкпотам, і NetEnt апошнім часам такое робіць, дзе макс х500 можа даць, нафіг гэта гавно
Так ужо выкладалі відэа з гэтым слотом месяц ці паўтара таму… яшчэ тады адпісаўся, што скапіявалі ў Yggdrasil, нічога путнага ўжо самі прыдумаць не могуць…
Я не спрабавала гэты слот, але вось знешне мне не вельмі падабаецца.Знешні выгляд падобны на геймерскую гульню, у якой б’юцца на мечах)Праўда я люблю Гансен Роуз слот, ён таксама знешне не вельмі.Там проста музыка класная)) І бонусы выдатна сыплюцца))) і розныя плюшкі ватрушкі).Убачу паспрабую канешне, з цікаўнасці.))
🤩 мой кам на гэты слот…. поўнае гаўно… адзін раз паспрабаваў і больш не буду… І ўвогуле нейкія апошнія слоты з навін неяк не вельмі.. выплаткі капейкавыя… злавіў х50 і ўсё… супер мега біг він)))))
Мне здаецца гэта звязана з сусветным эканамічным крызісам))) І слоты сталі больш жаднымі)))
Не тое слова…
А слот убогенькі😏
Ну не ведаю. Дзе-небудзь давалі бездэп. Я пакруціў і мне спадабалася. Але тое, што мінімалка вялікая, згодзен.
Падтрымаю. Мне таксама слот падабаецца. І дарэчы ў Ріабеце (да шаманства з аддачай) ён адзіны насыпаў па 2-4К
Гульня мае мноства пераваг, абавязкова трэба яе выпрабаваць. Тут прадстаўлена відовішчная анімацыя, ўражлівы дызайн, розныя бонусныя разыгрышы, унікальныя паўнамоцтвы джокераў.
Дакаціўся ты, касперыч. Ужо нават па такіх пытаннях копіпастзіць пачынаеш 😁 Сваёй думкі няма што ці ?
Ты проста не разумееш. не замінай ( пацану ) працаваць. можа гэта яго хлеб. а ты тут.
PS згодзен на ўсе 100 …. +
Убачыла , паспрабавала гэты слот, капалася капалася ў ім і вырашыла усе выхожу, і тут насыпала, адыгралася і пайшла задаволеная). І праўда нічога.Хотя вось малпа мне не сыпле і не сыпле ((Гэта так дарэчы))