Немцы свайго чэмпіёнства не ўпусцяць. Хто пераможа на ЧС-2018: прагнозы
Усё пра стаўкі на спорт онлайн
|
14 чэрвеня 2018 г.
ад
seregelio
|
27 Адказаў
|
1,896 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Эксперты вераць у Германію. Sport24 ставіць на Бразілію.
На што ставіць
Усе ведаюць у твар фаварытаў будучага турніру. Круг не такі ўжо вялікі – 5-6 зборных. Але па маёй памяці (глджу чэмпіянаты свету з 1994 года), упершыню ёсць відавочнейшы прэтэндэнт на тытул. Асабіста я моцна здзівлюся, калі зборная Бразіліі не здолее перамагчы ў шосты раз у гісторыі. У «сэлесаў» не самая зорная каманда. Не параўнаць з той зборачнай, у якой блішчалі Роналдо, Ривалдо і Роналдиньё. Але зараз Бразілія – гэта каманда. Так, гэта штамп. Але ў нейкай ступені бразільцы абыходзяцца без слупоў, у іх ёсць выразны стартовы склад і выдатны трэнер, які трымае сітуацыю пад кантролем.
Аднаўленне Неймара робіць Бразілію галоўным фаварытам. Ён да таго ж у выдатнай форме, паспеў адпачыць. Нападаючы «ПСЖ» гатовы весці хлопцаў за сабой. Стаўка за 5,5 на перамогу Бразіліі выглядае выдатна. Калі вы з’яўляецеся фанатам доўгатэрміновых ставак, то варта скарыстацца гэтым варыянтам.
У ўсіх астатніх ёсць праблемы. У Аргентыны няма каманднай гульні, усе спадзяюцца толькі на Мэсі. Французы часта занадта неабавязкова гуляюць, дапускаюць ляпы і памылкі ў абароне. У немцаў цяпер несветлая атмасфера ў камандзе: Лёў выключыў са складу Зане, а на трэніроўках даходзіць да бойкі. У Іспаніі наогул можа памяняцца трэнер перад стартам чэмпіянату свету. Толькі ў Бразіліі ўсё ідзе па плане.
Аляксандр Служакоў, рэдактар Sport24
Цікава, чаму ніхто не верыць у Партугалію? Яны ж чэмпіёны Еўропы 2016 года
😮 Я хз..але партугальцы відавочна не фаварыты тут…Як па мне, фаварыты гэтага Чм гэта Германія, Іспанія і Бразілія… Але ёсць падазрэнне што Бразілію ў 1\4 выкінуць…
🙂 Плюс, мне здаецца, Аргентына павінна нешта паказаць, уж занадта даўно пра іх ні слыху, ні духу😎
Таксама сумняваюся, што ім шмат светзіць. Каманда сярэдняя ў параўнанні з іншымі. Не здзівлюся, калі не выйдуць з групы. Марока добрая зборная і будзе з імі змагацца за выхад. Бельгія, Бразілія, Францыя і Аргенціна, на мой погляд, асноўныя прэтэндэнты на перамогу. Другі раз запар выйграць ЧС амаль немагчыма, таму немцаў скідаю
Здарма іх адкідаеце, Нямцы за другі тытул будуць рваць і метаць)))
Нямцы будуць рваць і метаць, вось толькі Мексіцы, то яны ўжо прайгралі. Хочацца верыць, што ў іх проста першы блінец камом павінен быць😁
Вось , гульню ўсіх каманд бачылі! Нават не ведаю, але ўсё ж Іспанцы добрыя, Харваты добрыя! А немцы, я думала сёння будуць рваць карэйцаў.І вось прайшоў першы тайм і нічыя?😒А я на Германію паставіла))))))😵
Кароч, здавалася, што менавіта Аргентына будзе такім расчараваннем чэмпіянату, а аказалася, што гэта Нямеччына. Дакладна трэнер сыдзе па ўласным!
Букмекеры здымаюць добрую прыбытак з матчу) адзін чудак там нават 4 лямы стаўіў на вынік( і каэфік быў усяго 1.20 на немцаў, парадокс.
Нямцы вылятаюць, Аргенціна паўзе, але ледзь-ледзь, Францыя ніводнага матчу не выйграла ўпэўнена, Партугалія была на мяжы вылету ў гульні з Іранам, а Іспанія амаль не саступіла Марока. Англія, Бельгія, Уругвай выйшлі ўпэўнена, але ў іх былі вельмі слабыя сапернікі. Выключэнне з правіла – харваты, якія набралі 9 ачкоў супраць мацнейшых сапернікаў.
Наш чэмпіянат свету атрымліваецца канкурэнтным і неверагодна відовішчным. Вельмі падобна, што ўсё гэта працягнецца ў плэй-оф, і ўсё больш здаецца, што імя будучага чэмпіёна свету нас моцна здзівіць. Вельмі моцна.
😁 Згодзен..конкурс ад Зиг Зага відавочна ніхто не выйграе)))))))))))
ну што ж, я Германію на першае стаўіў
я таксама немцаў браў але ў мяне яшчэ англійцы і партугальцы ў складзе
😁 такая ж фігня))) бразільцаў выціснуць у любым выпадку.. не та гульня ў іх сёлета😎 (гэта зусім не зборная 2002 года)…Аргенціна ўвогуле лакеры.. далей жа ледзь-ледзь прайшлі… уласна хто выйграе я нават не магу ўявіць))) І сенсацый мы яшчэ кучу ўбачым)
немцы ўсе, немцы ўсе, немцы скончыліся😏
П.С.: тым і выдатны мундыяль, сваёй непрадказальнасцю, хоць я ім трэцяе месца прадказваў😳
Вось паглядзіце далей Харваты прайграюць, яны проста як зачараваныя, ім заўсёды не везе. Зараз здаецца рэальным фаварытам Іспанія або Бразілія, але цяпер рэальна хз…
Ды ЧС прайшоў, і як Германія вылетала.Я думаю ніззя нямцам па Рускай зямлі таптаць, не любіць яна гэтага).Усё справа ў гэтым)
Забула дадаць… Што і франзузам тут рабіць няма чаго😁 А то зноў дойдзем да Парыжа або Берліна😎
))))))))))) Французы, добра. А вось фрыцы тут моцна адметзіліся. Не месца ім на нашай Савецкай зямлі. У мяне абодва дзеда ваювалі! Я хоць і жыву ў Ерэване, а ў дадзеным выпадку гэта ўся наша зямля.
У Еўропу нам трэба хадзіць раз у стагоддзе. А тое што гэта такое родитель1 родитель 2(Жах! Пінаць іх у зад часам трэба!)))))))
Дык да ладна вам… Былыя абразы мае сэнс забыць. Тым больш што напада на Расію не рэферэндумам прыдумалі, а адзін дурнік выдумаў. Да ўсяго нямцы сапраўды ўсведамляюць, што моцна напартачылі і прабачаюцца ўжо 70 гадоў.
Самае цікавае ў Нямеччыне, што ёсць пэўны круг людзей, якія нічога не кажуць і зусім не адчуваюць сябе вінаватымі. І калі зноў, не дай бог, хто-небудзь падніме руку ў знак прывітаньня, іх сэрцы ўзрадуцца. Але ёсць тыя, хто вельмі шчыра адчувае пакаянне.( І дзе-недзе страх)
Ну ўсе і не могуць быць аднолькавымі і правільнымі для нас. Але ж відавочна, што немцы – нацыя – прызналі, што яны страшэнна памыляліся.
немцы прызналі, што мы ўмеем ваяваць і што мы мацнейшыя. А калі б тады мы не ўсталі сцяной, я думаю ўвогуле б свет быў бы іншым)Зусім іншым.
Ты пра што? У мяне два Дзеда… загінулі за нашу РАДЗІМУ!!!