Не зразумеў правілы Fizzslots, лічу гэта чорным спісам.
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
20 January 2023
ад
Appolo
|
16 Адказаў
|
962 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🔗
Вісіць скарга,што яны АБНУЛЯЮЦЬ баланс пасля адбівання вагера да сумы дэпазіт+бонус .То бок дэпазіт 500 руб. +500 рублёў. Дэпазіт 5000руб+5000 рублёў. То бок калі пры гульні на бонусныя гульняр падніме баланс да 50,100,200 тысяч,або джэкпот–усе сродкі будуць спісаныя,гулец атрымае ўсяго суму Дэпазіт+Бонус.
А на Latest ,на старонцы Бонуса на першы дэпазіт вісіць тэкст-НЯМА МАКСІМАЛЬНАГА КЭШАЎТА, 🔗
Добры дзень.
У інфармацыі на сайце, могуць быць памылкі. Мы імкнёмся своечасова іх выпраўляць.
Я ўжо перадала запыт нашаму менеджэру, для ўдакладнення правілаў бонусаў.
У той жа час, гульцу трэба самому азнаёміцца з правіламі казіно, бо яны могуць змяняцца часцей чым мы змяняем іх на сайце.
Таму, вось гэта
Не з’яўляецца прычынай занясення казіно ў чорны спіс.
Проста прыклад, бонусы ў казіно 1xSlot. Там таксама макс перавод пасля адыгрывання 1хБонус.
была уже тема такая , чалавеку таксама знялі баланс , я таксама хацеў зарэгіцца з латэкса так як кешаут безлімітны але ўчасна зразумеў што там памылка , у выніку зарэгіўся т ад стримера знаёмага там і то кешаут х10 ад дэпa )))
О, дарэчы, добра што напісалі пра 1хslots, не ведаў
Па 1хSlots нядаўна быў выпадак: чалавек задэпнуў 50к пад бонус 25% (12500 макс вывод х1) і занёс 25кк, я б плакаў на яго месцы 😂
Не чалавек, а стрымер xD
Палукроўка😂
а што за стрымер ?))
Пхаххаха, новы від 😂
Так, вы верыфікацыю прайшлі, дзяўчына?
(Так-так, я памятаю).😎
Ээээ, нуууу, кхм…у выніку куды , і што трэба та?🧐😂😂
А я ў іншай тэме пісаў😎
Я не зразумеў Казіно ў чорным спісе ???
ахаха надзейся , тут каб казіно ў чорны спіс трапіць трэба каб яно тысячамі людзей кінула , так што ўсё нармальна можна дэпіць ))))
не гуляйце вы ў яго,не вельмі казік
Я не зразумеў, навошта пры рэге яны пытаюць, ці не блокіўся я дзе-небудзь у іншых казіках? Якое ім да гэтага дзела?