Не хочуць выплаціць выйгрыш у анлайн-гульні

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 4 мая 2021 г. ад | 5 Адказаў | 2,143 Прагляду | 1 Рэакцыя
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 589
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Тэма створана на падставе скаргі ад гульца…. І перанесена ў гэтую ветку

🔗

Тэкст скаргі

@zhurgala

Частку выйгрышу вывелі без праблем на кашалёк PerfectMoney, пры вывадзе другой часткі на іншы кашалёк той жа сістэмы пасля аплаты камісіі за swift (160$) пераклад і падатку на выйгрыш (362,57$) папрасілі з гэтага кашалька накіраваць дэпазіт у 250$ для пацверджання гэтага кашалька. Пасля чаго агульную суму ў памеры 773$ залічылі на гульнявы рахунак, спаслаўшыся на адмову службы бяспекі ў вывадзе сродкаў да пацверджання кашалька (дап. дэпазіце ў 250$).
Далей гатовы вярнуць, але патрабуюць ізноў аплаціць камісію за пераклад і падатак, а мае 773$ накіруюць разам з выйгрышам адной агульнай сумай.
Баюся, трапіла на махлярскія схемы.

Наш адказ:
Думаю, схема была такая
вам прапанавалі тыпу працу і тыпу працадаўца вывёў сваю частку, і вам трэба вывесці сваю, тыпа. а каб яе вывесці вам трэба ўносіць свае грошы, так?
Вядома, гэта махляры і не задумвайцеся нічога туды ўносіць. хоць анлайн-гульні і не наш профіль, але дакладна так жа дзейнічаюць і падробленыя анлайн-казіно
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.

Ідзіце ў паліцыю, можа Перфект мани як-небудзь нагнуць і высвятляць, куды пайшлі грошы. Форумы тут не дапамогуць, гэта не казіно, а фэйк для ашукаўства.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 589
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Retyi, 4 мая 2021 г.
Ідзіце ў паліцыю, можа Перфект Мані як-небудзь прыціснуць і высвятляць, куды пайшлі грошы. Форумы тут не дапамогуць, гэта не казіно, а фэйк для ашуканства.

тут хутчэй трэба напісаць скаргу ў сам Перфект Мані

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
2
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 мая 2021 г.

Дык…

VyacheslavLenin, 4 мая 2021 г.
Тэма створана на падставе скаргі ад гульца…. І перанесена ў гэтую гутарку 🔗 Тэкст скаргі   @zhurgala Частку выйгрышу вывелі без праблем на кашалёк PerfectMoney, на вывад другой часткі на іншы кашалёк той жа сістэмы пасля аплаты камісіі за swift (160$) пераклад і падатак на выйг [...]

так, усё так і было… я з неведання і папалася… ужо потым знайшла вось такія пляцоўкі з інфармацыяй😌

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 589
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Zhurgala, 4 мая 2021 г.
Ды ўжо…  так, усё так і было… я па няведенні і папалася… ужо пасля знайшла вось такія пляцоўкі з інфармацыяй😌

Напішыце скаргу ў перфектмани з тлумачэннем што і як

Zhurgala, 4 мая 2021 г.
Ды ўжо…  так, усё так і было… я па няведенні і папалася… ужо пасля знайшла вось такія пляцоўкі з інфармацыяй😌

вы перад тым як туды гуляць. хоць бы іх правілы адкрылі. там жа памылка на памылцы, усё скажона і скажона перакладзена

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...