Наземныя казіно: перавагі і недахопы

Мы любім рулетку! | 29 January 2016 ад | 5 Адказаў | 3,031 Прагляд | 4 Рэакцыі
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
13
Публікацыі
651
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
08.12.2015

Як і многія гульцы сваю гульнявую дзейнасць пачаў з наземных казіно з 2002-2003 г.г. Пачалося ўсё з гульнявых аўтаматаў тыпу: Азтэкс голд, а ў рулетку пачалі гуляць у 2005 г. дзе-то 

увогуле па сёння наведваю (рэдка, натуральна) наземныя ўстановы, сапраўды там атмасфера гульнявая, стаўкі і метады зусім іншыя і не ведаю чаму, у нас у Казахстане ў двух рэгіёнах толькі ёсць буйныя казіно гэта: Кеш вилл-Боровое і Капчигай-гейм зона, у адрозненне ад Капчыка Боровое больш элітнае казіно. 

Так вось плюсы наземных: Гэта, канечне, бясплатны выпіўка і жрачка, гульнявая атмасфера, імгненная абналiчка банка, пры добрым выйгрышы можна адпачыць у нумарах з тёлкамі і гэтак далей і вялікі плюс што не часта дазваляеш езьдзіць туды і лудзіць).

Мінусы: патрэбны нядрэнны банк мінімум пару тыс. дал. і транспарт туды і назад, пры выйгрышы добрай сумы пачынаеш баяцца бо здаецца што за табой сачаць 🤐 альбо ж можна нажрацца на халяву і спусціць імгненна выйгрыш яшчэ пару разоў у мяне асабіста было – едзіш звычайна з сябрамі вось бывае выйграеш суму якая цябе здзіўляе, а сябры яшчэ сядзяць, вось пакуль іх чакаеш можна замазацца, лепш туды ездзіць у агульным з адэкватнымі таварышамі якія могуць у патрэбны момант з’ехаць адтуль, вось як-небудзь так.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
13
Публікацыі
651
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
08.12.2015

Паколькі ў нас забароненыя казіно, адны таварышы сообразілі і адкрылі вялікае ўстанова тыпу рулеткі, то ёсць па сутнасці стол на маніторы – дзюжыны, калонкі, стрыты і гэтак далей толькі без гульні на шанцы,

суть: зробленая тэма, як памятаеце, лато 6 з 36-ці, так што пасярэдзіне тыпу шклянога купала і там “варацца” 36+0=37 шарыкаў, ігравы час 60 сек, я часта хаджу туды гуляць і там няма дрэсу-кода, там і ад студэнтаў да пенсіянераў, аўто прыём купюр і выдача ў жывую на касе, і што цікава – часта падаюць лікі як на коле рулеткі, тыпу “суседзі”, “сектары” і паўторныя лікі, усяго яны гэта называюць БінГо)) во народ як надул закон 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
2 169
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24.06.2015

я сваю гульнявую дзейнасць пачаў,таксама…у 2002 годзе)спазніўся на электрычку Питер-Выборг)прыйшлося ноч караціць на вакзале,у кішэні засталося 1500 штук,на той час цалкам прыстойная сума,вось і пайшоў….за сваёй лёсам,тым больш што там і каву бясплатна давалі,да і часу было…восень,на вакзале менты,а там цішыня ды благадаць.Кароче…не буду разводзіць дэмагогію…адразу падняўся да 4500,на што мне адмін сказаў,здымай і бяжы)ну а потым….зліў усё да капейкі,пакінуўшы толькі на дарогу 14 рублёў)з тых часоў наземныя я не наведваю!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
13
Публікацыі
651
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
08.12.2015

Большае за ўсё я вынес з казіно “Джангл” – тады гэта было 2700 долараў, і то гэта не быў выйгрыш, а таварыш напіўся і на покеры зняў 15 700 долараў і чамусьці даў мне 2700 (шмат, канеш)

у агульным я яго ў гасцініцу і сам далей па казіношках на “халявныя” )

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
5
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.08.2016

А якія мінусы могуць быць то?) З дому трэба выйсці? Ну, разве што даражэй атрымліваецца… Але асабіста я да гэтага як да адпачынку стаўлюся. І калі я еду або лачу ў казіно, то я ведаю за што плачу грошы. Ды і незадаволеных яшчэ ніразу не вяртаўся) У ліпені ўвогуле ў джанкэт тур лётаў у амерыканскае казіно Foxwood, яно за горадам знаходзіцца, так там увогуле крута было. СПА разнастайныя, рэстараны добрыя, начны клуб, у гольф пагуляў. І ўсё – за кошт казіно. Заплаціў толькі за гульню. Так я яшчэ і амаль нічога не прайграў, так мне практычна ўсю суму, якую я перадплатай, як страхоўку заплаціў, вярнулі. У выніку за 4 дні ў ЗША з выдатным харчаваннем і правядзеннем часу, заплаціў 864 долары.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...