Назаві свае 3 прычыны адносна крыптавалюты

Крыптавалюты і крыптакашалькі | 28 студзеня 2022 г. ад | 20 Адказаў | 1,846 Праглядаў | 0 Рэакцый
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 716
Публікацыі
10 613
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.

Крыптавалюта з кожным годам усё больш укарэніваецца, нават нягледзячы на ўвядзенне забаронаў у некаторых краінах. Тыя, хто займаецца ёю, нават пераязджаюць у іншыя краіны на пастаяннае месца жыхарства, каб не губляць такі просты і вельмі выгадны крыніцу даходу. Некаторыя могуць не пагадзіцца са мной, таму кожны на форуме можа выказаць свае прычыны адносна крыптавалюты.

Напішыце свае прычыны станоўчага або адмоўнага стаўлення да крыптавалюты.

Вось мае 3 прычыны:

1. Магчымасць.

Дастаткова шмат манет на рынку, якія раней практычна нічога не каштавалі. Яркіх прыкладаў таму вельмі шмат: Doge, BNB, Sol і многія іншыя. Цана некаторых манет нават перавысіла ў 1000 разоў большае, чым каштавалі спачатку. Гэта значыць пры невялікіх укладаннях крыптавалюта можа даць магчымасць стаць вельмі багатым чалавекам, асабліва калі вы ўдзельнічаеце ў розных ICO, IDO, прыватных распродажах (тут прадаюцца манеты на стадыі развіцця праекта).

2. Незалежнасць.

Вам не трэба працаваць на прыватным прадпрыемстве або на дзяржаву, і ваш заробак залежыць выключна ад вашага часу. Пры гэтым дастаткова крыху вывучыць рынак і мець невялікія фінансавыя ўкладанні; гаворка ідзе не проста пра інвестыцыі, а пра працу на кожны дзень або ў любую вольную хвіліну. Вы можаце зарабляць не толькі на росце, але і на падзенні курсу крыптавалюты; больш за тое, вілятыльнасць рынку такая шалёная, што пры правільным стаўленні да зарабку вы можаце штодзённа зарабляць месячную зарплату.

3. Канфідэнцыйнасць.

Ну і нарэшце ні сваякі, ні блізкія, ні сябры не даведаюцца пра вашыя сродкі, калі вы нікому пра гэта не раскажаце. Абсалютная канфідэнцыйнасць вашых актываў. Вядома, раней гэта распаўсюджвалася і на цэнтральныя біржы, але паколькі сёння некаторыя буйныя дзяржавы спрабуюць узаконіць крыптавалюту, на біржах становіцца абавязковай верыфікацыя асобы. Але на замену ім прыйшлі дэцэнтралізаваныя біржы, дзе ніякіх даных у вас не будуць запытваць і вы можаце спакойна працаваць на іх, пры гэтым прыбытак выводзіць на халодныя кашэлькі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.

1, Шкоднасныя праграмы 2. Хакерскія атакі  3. Адсутнасць заканадаўчай базы і юрыдычныя рызыкі 4. Банкруцтва і закрыццё біржаў 5. Адсутнасць гарантый на кампенсацыю страт 6. Крах рынку віртуальных грошай 7. Валатыльнасць, нястабільнасць 8. Страта сакрэтнага кода 9. Памылковая транзакцыя карыстальніка. 10, 11 …

Крыптавалюта нестабільная, ніхто яе не рэгулюе, не гарантуе абарону інвестара, падвяргаецца экстрэмальнай валатыльнасці і надзвычай прывабная для махляроў. Перспектывы віртуальнага заробку могуць быць таксама паветранымі, як і сама валюта. Таму кожны, хто інвестуе ў біткойн або ажыццяўляе транзакцыі з крыптавалютамі, павінен у першую чаргу ўлічваць рызыкі, каб прыняць неабходныя меры. Толькі комплексны падыход дапаможа эфектыўна абараніць сродкі.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

Я зусім не стаўлюся да крыптавалюты: ці яна ёсць, ці яе няма – я ёй не карыстаюся і не збіраюся карыстацца, бо разумею, што гэта адстой………..

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
166
Публікацыі
1 541
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2018 г.

Крута, цікава, прыбыткова. На самай справе крыпта – гэта не толькі біткойн і эфір, гэта ўсё ўжо састарэла. Зараз столькі цікавай двіжухі ў гэтым свеце, што толькі і паспяваеш унікаць і вучыцца, ды яшчэ і Профіт таксама з гэтага ёсць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 716
Публікацыі
10 613
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
spartack, 28 студзеня 2022 г.
1, Шкоднасныя праграмы

Для гэтага існуюць антывірусныя праграмы, таксама трэба выбіраць правераныя праекты.

2. Хакерскія атакі 

З гэтым не паспорыш, бо на самой справе некаторыя блокчэйны занадта ўразлівыя, таму пажадана інвеставаць у старыя праекты, у якіх абарона на высокім узроўні.

3. Адсутнасць заканадаўчай базы і юрыдычныя рызыкі

У большасці краін ужо ёсць заканадаўчая база, так што ў гэтым вы памыляецеся. 

4. Банкруцтва і закрыццё бірж 5. Адсутнасць гарантый на кампенсацыю страт 6. Крах рынку віртуальных грошай 

Таму трэба захоўваць свае манеты на халодных кашальках, а не на біржах. Фіксаваны прыбытак трэба адразу выводзіць. 

Ніхто не дасць вам у інвестыцыях ніякіх гарантый, акрамя банкаў, але пры гэтым інфляцыя з’ядае львіную долю вашых укладанняў, прычым працэнт у банкаў проста ніштожны.

Крах усяго рынку крыптавалют фізічна немагчымы, занадта вялікая капіталізацыя, якая ў асноўным прыйшла ад гігантаў амерыканскага бізнесу, асабліва гэта было прыкметна ў 2020-2021 гадах. Больш таго, вялікія кампаніі і інвестыцыйныя фонды, а таксама банкаўская структура моцна прывязаныя да блокчэйнаў.

7. Валатыльнасць, нестабільнасць 8. Страта сакрэтнага кода 9. Памылковая транзакцыя карыстальніка. 10, 11 …

Што датычыць валатыльнасці і нестабільнасці – менавіта гэта і ёсць магчымасць зарабляць на гандлі, як на падзенні, так і на росце крыптавалют.

Сакрэтныя коды і памылковыя транзакцыі залежаць выключна ад уважлівасці карыстальніка.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
arthur89, 28 студзеня 2022 г.
Крута, цікава, прыбыткова. На самой справе крыпта – гэта не толькі біток і эфір, гэта ўжо ўсё састарэла. Зараз столькі цікавай двіжухі ў гэтым свеце, што толькі і паспееш ўнікаць і вучыцца, але і Профіт таксама ад гэтага прысутнічае.

Профіт можа і прысутнічаць, але ў той жа час трэба паспець у ўсё ўвойсці ў гэты трэнд. Так што не ўсё так проста, а манет, канечне ж, шмат. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
337
Публікацыі
1 690
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
1 лют 2017 г.

Тожа сюды хачу што-небудзь напісаць, але пакуль не ведаю што. Увогуле я пакуль толькі пачаў гэта ўсё вывучаць і для мяне, як для зялёнага, гэта ўсё здаецца нейкім складаным, можа быць толькі таму мне гэтая тэма не асабліва цікавая. Але я не выключаю, што заўтра магу змяніць сваю думку.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
262
Публікацыі
675
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
6 чэр 2017 г.

Што крыпта – гэта невыпрабаваная ніша з вялікім патэнцыялам, у гэтым я даўно не сумняюся) Аднак, думаю, гэта ўсё ж такі кожны сам вырашае, ці хоча займацца гэтым ці не. Усё ж, як правільна адзначыў аўтар тэмы, трэба траціць свой час, сачыць за рынкам, развівацца, абагачацца ўсюлякай інфармацыяй. Увогуле, як на працу хадзіць) Ну калі ёсць мэта не проста нейкую капейку часам убачыць, а каб у мінус не сысці, ці нават зарабіць

Мяне асабіста не цікавіць укладаць свой час у гэтую тэму, але сама па сабе крыпта – гэта сапраўды шанец для многіх не працаваць на заводзе ці дзесяці яшчэ) Пры пэўных талентах і старанні, канечне

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
GoldKing, 28 студзеня 2022 г.
Для гэтага існуюць антывірусныя праграмы, таксама трэба выбіраць правераныя праекты. З гэтым не паспрачаешся бо на самой справе некаторыя блокчэйн-праекты занадта ўразлівыя, таму пажадана інвеставаць у старыя праекты, у якіх абарона на высокім узроўні. У большасці краін ужо ёсць заканада [...]

GoldKing дарагі, ты спытаў – я адказаў як асабіста ставлюся да гэтай паветранай валюты. Ну нестабільная гэта валюта і таму параўноўваю яе з выйгрышам у казіно: рызыкуем, і калі шанцуе і ўдала сыграем і ўдала забралі выйгрыш з казіно – значыць п’ем шампанскае. Паглядзі на нашым форуме колькі скаргаў на казіно, як гульцы расчараваныя. Тое ж самае адбываецца з гэтай валютай, толькі паплакаць няма каму. Ёсць, напэўна, тэматычныя рэсурсы, дзе ўладальнікі гэтай валюты размаўляюць, варта паглядзець, што за каша ў іх там варыцца.   Я нікога не адгаворваю, проста будзьце на варце з гэтай криптай, у свеце нестабільная сітуацыя і хз што будзе. Поспехаў і ўдачы ўсім тым, хто любіць рызыкаваць. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
81
Публікацыі
10
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
19 сту 2022 г.

Стаўленне да крыпты крыху нейтральнае, але нядаўна пачала вывучаць гэтае пытанне😊

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
153
Публікацыі
909
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
7 мая 2019 г.

крыпту для сябе лічу зручным метадам аплаты, атрымання даходу і галоўнае – ананімнасць. падлічыў, ужо 8 гадоў карыстаюся ўсё задавальняе. Можа і памыляюся, але лічу, што ідзе бескарысная барацьба з крыптавалютным рынкам, якому спачатку не надавалі вялікага значэння, а цяпер, калі абарот крыпты на трыліён даляраў, то яго ўжо не ў стане кантраляваць тыя, каму вельмі хочацца, каб абсалютна ўсе рухі і назапашванні грашовых сродкаў любой асобы былі як у акварыуме, падкантролем і ўлікам у нагрузцы з крэдытамі, каб гэтыя грашовыя сродкі ў чалавека не памнажаліся) Засталося б зрабіць апошні штрых-код і вэлькам у лічбавую няволю, але крыпта са сваёй дэцэнтралізацыяй перашкаджае такому шчасцю для ўсіх і толькі набірае абароты. так што я за яе трымацца буду рукамі і нагамі )

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 716
Публікацыі
10 613
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
spartack, 29 студзеня 2022 г.
ты спытаў я адказаў як  асабіста стаўлюся да гэтай паветранай валюты

Ну ў прынцыпе я так і хацеў, проста адказаў табе так як ты прама выставіў крыптавалюту ў чорным святле. У цябе столькі адмоўных прычын, што я так разумею ты зусім не карыстаешся крыптаплацяжамі.

А па факце свет не стаіць на месцы і трэба быць заўсёды ў трэндзе. Хто не паспявае за прагрэсам, той і будзе крошкі са стала збіраць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

я не разумею навошта гэтыя крыпты? што валюты мала, ды шчыра – і валюты нафіг не патрэбны, за абмен яшчэ камісіі плаціць, усё гэта поўная чуш……..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
14
Публікацыі
33
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
21 сак 2019 г.

Я калі шчыра дагэтуль не разабралася ў ёй,крыптавалюта для мяне яшчэ далёка

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 716
Публікацыі
10 613
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.

@alexey03 Поўная бязглуздзіца – гэта калі ты пішаш незвязаны набор літар, не разбіраючыся ні кропелькі ў тэме. Калі не ведаеш, што напісаць, лепш увогуле нічога не пішы.

Ala11, 29 студзеня 2022 г.
Калі шчыра, я дагэтуль у ёй не разабралася, крыптавалюта для мяне яшчэ далёка

Нічога страшнага, якраз самы час пачаць карыстацца гуглам, чытаць спецыялізаваныя форумы. Чым раней пачняце, тым лепш для вас. Я не заклікаю ўкладваць якія-небудзь сродкі, але для агульнага азнаямлення гэта ў будучыні спатрэбіцца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
14
Публікацыі
33
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
21 сак 2019 г.
GoldKing, 29 студзеня 2022 г.
@alexey03 Поўная лухта гэта калі ты пішаш несувязны набор літар не разбіраючыся ні кропелькі ў тэме. Калі не ведаеш што напісаць лепш увогуле нічога не пішЫ. Нічога страшнага, якраз самы час пачаць карыстацца гуглам, чытаць спецыялізаваныя форумы. Чым раней пачнеш, тым лепш для цябе. Я не з [...]

Я крыху пачала вывучаць,нават здаецца кашалёк завяла ў блакчэйне,але далей усё роўна пакуль мутна што і як,абмен,біржы і т.п

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
166
Публікацыі
1 541
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2018 г.
Я трохі пачала вывучаць, нават быццам кашалёк стварыла на блокчэйне, але далей усё роўна пакуль мутна што і як, абмен, біржы і г.д.

Улятай у розныя чаты ў тэлегах, там хутка можна ўразабрацца, ну і падкажуць, калі што

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
14
Публікацыі
33
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
21 сак 2019 г.
Не ведаю, я вось у чат увайшоў якось, які наш форумчанін стварыў і там ва ўсім увогуле ўнікаў. Адтуль ужо іншыя карысныя каналы знайшоў і г.д. Паўгода таму яшчэ нічога не разумеў у трастах розных, OpenSea, NFT, Discordах, дзе многа раздач па крипце, сетках розных. Цяпер паступова ва ўсім увогу [...]

Хлопцы, калі ёсць магчымасць, кіньце спасылку мне ў асабістае, куды і дзе паглядзець, дзякуй загадзя 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
444
Публікацыі
1 545
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 вер 2017 г.
GoldKing, 29 студзеня 2022 г.
Ну ў прынцыпе я так і хацеў, проста адказаў табе так, бо ты проста выставіў у чорным святле крипту. У цябе столькі адмоўных прычын, што я так разумею ты ўвогуле не карыстаешся криптаплацяжамі. А па факце свет не стаіць на месцы і трэба заўсёды быць у трэндзе. Хто не паспеў за прагрэсам, той [...]

У кожнага чалавека сваё паняцце шчасця. Камусьці для гэтага патрэбны прагрэс, камусьці не. Лавіць шчасце ў моманце – вось сапраўдная мэта жыцця. Часта тыя, хто збірае крошкі, у тысячу разоў шчаслівейшыя за тых, хто “сядзіць на вяршыні”. Крыпта ў мяне як дадатковы спосаб заробку. Чот зарабіў – добра. Не зарабіў – часу шмат не патраціў. Паколькі ў мяне няма вялікіх грошай, то не ведаю, ускладваўся б я ў яе ці не. І, як я раней пісаў, я хацеў бы, каб уся гэтая хуйня проста наебнулася). І мы зноў хадзілі б уначы па сена – пасвіць коней ці кароў і адпачываць каля вогнішча пад бутэльку портвейну)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 716
Публікацыі
10 613
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
urbanjungle, 29 студзеня 2022 г.
І як я ж раней пісаў, я хацеў бы, каб уся гэтая хуйня проста наёбнулася). І мы зноў бы хадзілі “вначы” пасці коней або кароў і адпачываць ля кастра пад бутэлечку портвейна)

Вось у чым і прычына, што гэтага не адбудзецца. Свет не стаіць на месцы, як і чалавецтва: з кожным цыклам мы развіваемся, і ніколі ўжо не вернемся ў камяны век.

Некаторыя раней гэта зразумеюць і проста будуць крокаваць у нагу з часам. Іншыя ж так і будуць таптацца на месцы і ўспамінаць пра былыя часы шчасця. Я памятаю тыя часы, пра якія вы кажаце, але цяпер век інфармацыйных тэхналогій і ад гэтага нікуды не дзенешся.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...