Найпрыгажэйшыя месцы планеты
Пагаворым пра жыццё
|
24 May 2018
ад
AydarKaribullin
|
244 Адказу
|
14,043 Прагляду
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мая мара.. Туды з’ездзіць.. Спадзяюся, што збудзецца)
Тут я быў. Ток у хлам, і ні х.я не памятаю(, што там было.
Краснаярскі край, прыродны парк Ергаки
Падарожнічаць трэба як мага больш) Гэта пашырае кругагляд)
Паўночнае ззянне. Ісландыя.
Грындальвальд, Швейцарыя.
Карэлія….
Не зусім па тэме, але ўсё ж. Не мог прайсці міма.
У некаторых дрэў існуе так званая «сарамлівасць кроны». Іх галіны не датыкаюцца з іншымі дрэвамі.
лепш бы свае фоткі выкладалі. з інтэрнэту нецікава
вось мае каму цікава Краснадарскі край і Абхазія я за 5 гадоў там усе ніштачкі аб’ездзіў
Непаганая ідэя, дарэчы. Не палянуйся стварыць тэму. Думаю, знойдуцца падарожнікі са сваімі фоткамі. Будуць пастыць.
Тут асноўная-то мэта якая. Паглядзець, дзе якая прыгажосць і, можа, ужо паехаць. Вось хто-небудзь можа на твае фота паглядзець і паехаць. Але ўсё ж адзін чалавек, ды нават мы ўсёй масай актыўных форумчан не аб’едзем столькі. А фота, размешчаныя ў інтэрнэце, дазваляюць рабіць такія рэчы.
гэта зразумела але большасць месцаў вельмі далёка трэба выкладваць наша роднае і тое што побач. куды амаль кожны можа з’ездзіць а не гэтую фантастыку куды квіткі стаяць па 100тыс) і толькі фантазіраваць можна як там добра
Ну не ведаю наконт фантазіраваць. Хтосьці пачне фантазіраваць, а хтосьці ўпарта працаваць. Менавіта такі пасыл.
А тое, што ў Расіі-матушцы мільён самых прыгожых месцаў – гэта безумоўна так. І яны тут праскальваюць перыядычна.
калі гэты камэнт набярэ 10 лукасав я сюды яшчэ эротыку выложу на фоне прыроды што сам здымаў не са мной канечне я ўжо стары) з падружкай) ну калі адміны будуць не супраць)
А гэта ў нас у Рэспубліцы. Ад Данецка кіламетраў 40. Пясчаныя кар’еры закінутыя. Купаюцца людзі.
Вось. Браслаўскія азёры ў Беларусі. З Мінска на аўтобусе. Невымоўная прыгажосць.
Прыгожаааааа.
😎
Гімалаі.
там цудоўна (была ў маі), магу нагадаць))) Усім рэкамендую)
![]()
Медыя ад удзельнікаВозера Морэйн, Канада.
вар’яцка прыгожае месца, вось той домік мне запакуйце з басейнам, які – выязджаю)
я таксама Петергоф абажаю)
Мая тэма, мае правілы !!! 😁 Для мяне самае прыгожае і што …
Данецк у тумане.