Навіны і рэлізы ад PokerDom

Навіны покера | 19 лютага 2015 г. ад | 36 Адказаў | 3,744 Прагляду | 0 Рэакцый
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.
ruslan777, 4 снежня 2015 г.
блін народ вось як навучыцца гуляць у покер то я тупы то гэтая гульня не для мяне колькі не спрабую ўсё не магу ўразумець

зарэгіструйся на Покер Старс там шмат гульняў на фанцікі(не сапраўдныя грошы) там шмат гульняў 

можаш кніжкі пачытаць 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
33
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.
Melbourne, 4 снежня 2015 г.
зарэгіструйся на Покер Старс там шмат гульні на фанты(не сапраўдныя грошы) там шмат гульні    можаш кніжкі пачытаць 

дзякуй паспрабую можа як-небудзь прарве маю галаву

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
119
Публікацыі
1 465
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18 жні 2015 г.

PokerDom пераходзіць на новую VIP-сістэму заахвочвання гульцоў

PokerDom ніколі не стаіць на месцы і пастаянна шукае шляхі для паляпшэння, бо пакер-руму важна, каб яго карыстальнікі з задавальненнем і з выгадай удзельнічалі ў вялікай колькасці варыяцый гульні.

На гэты раз было вырашана перагледзець праграму лаяльнасці рума. Пачынаючы з 14 верасня 2016 года PokerDom пераходзіць на новую VIP-сістэму заахвочвання гульцоў. Максімальны рэйкбэк у новай сістэме будзе павышаны з 35 % да 40 %, а замест пяці VIP-узроўняў будзе восем.

Асноўныя палажэнні новай VIP-сістэмы

У дадзены момант многія гульцы ўжо маюць пэўныя VIP-узроўні, таму прадугледжаны аўтаматычны пераклад статаў на новую сістэму. У некаторых выпадках у гульцоў імгненна зменіцца статус, а іншыя будуць пераведзены пасля заканчэння яго дзеяння.

Падрабязная інфармацыя пра змену статусу для кожнага ўзроўню:

Узровень «Бронза»– імгненна зменіцца на ўзровень «Крышталь».

Узровень «Срэбра»– імгненна зменіцца на ўзровень «Топаз».

Узроўні «Золата», «Платына» і «Эліт» будуць дзейнічаць да 31 снежня 2017 года. У гэты перыяд часу карыстальнікі змогуць павысіць свой статус, калі набяруць неабходную колькасць ачкоў.

Дадатковыя ўмовы

1. У новай сістэме ўсе перыяды з’яўляюцца каляндарнымі. Кожныя тры месяцы – гэта адзін каляндарны квартал года. Напрыклад, вы дасягнулі ўзроўню «Змарагд» у першым квартале года (студзень, люты або сакавік), з гэтага часу ўвесь першы квартал вы аўтаматычна ўжо маеце гэты статус, а пацвердзіць яго трэба да канца другога кварталу года (красавік, май або чэрвень). Гэта датычыцца і ўсіх астатніх узроўняў.

2. Калі да 31 снежня 2017 года гульцы ўзроўняў «Золата», «Платына» і «Эліт» не змяняць свае статусы, то на наступны дзень яны перайдуць на статус, якому адпавядае колькасць VIP-баляў, набраных з 1 кастрычніка па 31 снежня 2017 года.

3. Чым вышэй статус, тым хутчэй зарабляюцца VIP-балі і тым прасцей яго падтрымліваць.

• Крышталь – 0.5 VIP-баля за 1 рубель рэйку.
  • Жамчуг – 1 VIP-баль за 1 рубель рэйку.
  • Топаз – 1.5 VIP-баля за 1 рубель рэйку.
  • Александрыт – 2 VIP-баля за 1 рубель рэйку.
  • Змарагд – 2.5 VIP-баля за 1 рубель рэйку.
  • Рубін – 3 VIP-баля за 1 рубель рэйку.
  • Сафір – 3.5 VIP-баля за 1 рубель рэйку.
  • Алмаз – 4 VIP-баля за 1 рубель рэйку.

4. Усе пераходы на статусы вышэй або ніжэй ажыццяўляюцца аўтаматычна. Калі ў вас не спрацаваў аўтаматычны пераход, звярніцеся, калі ласка, у службу падтрымкі покер-рума. Сітуацыя будзе выпраўлена.

5. Працэс абмену VIP-баляў на рэальныя гроші, турнірныя білеты і тавары ў краме PokerDom ніяк не змяняецца.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.

трыццаць к рублёў перамалоць, каб атрымліваць як раней 10%

хітра)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

пагляджу што яны мне адкажуць, калі я ім задам пытанне пра тое, што яны ўжо далі мне Платыну на ўсё жыццё і што яны цяпер будуць рабіць. Хай даюць Сапфір на ўсё жыццё

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.
Feya_Line, 9 верасня 2016 г.
пагляджу што яны мне адкажуць, калі я ім задам пытанне о тым. што яны ўжо мне далі Платыну на ўсю жыццё і што яны цяпер будуць рабіць. Няхай даюць Сафір на ўсю жыццё

яшчэ не правяраў што ў цябе за статус ?жудасна цікава ))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Melbourne, 9 верасня 2016 г.
яшчэ не правяраў што ў цябе за статус ?жудасна цікава ))

Гуляў учора. У мяне Платына як заўсёды) мне яе нават падтрымліваць не трэба. Яна пажыццёвая. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.
Feya_Line, 9 верасня 2016 г.
Гуляў учора. У мяне Платына як заўсёды) мне яе нават падтрымліваць не трэба. Яна пажыццёвая.

а дзе ў новай віп сістэме платына ?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Melbourne, 9 верасня 2016 г.
а дзе ў новай віп-сістэме плаціна ?

А яе там няма. Спытаў у іх, які віп-статус у мяне будзе – пажыццёвы. Яны не могуць адказаць. Сказалі: «у 2017 годзе пагаворым». І калі што буду скардзіцца. Бо паслалі яны на хуй. Мне далі ві-платыну назаўсёды з-за іх памылак і памылак ДжыпсіТіма. Толькі няхай паспрабуюць даць статус меншы і не назаўжды

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 715
Публікацыі
10 605
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.

Лічу вялікім мінусам Покердома, што яны адмінілі турніры на рублі, цяпер усё перавялі на даляры, цяпер будзе канвертацыя. Толькі кітайчонак застаўся на рублі. Карацей жэсць, на ўсім хочуць зарабіць.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.

Добры дзень

Паважаныя гульцы, мы працягваем рэалізоўваць стратэгічныя планы праекта на 2017 год. Нагадаем, што 19 лютага мы перавялі ўсе бай-іны турніраў з рублёў на долары і павялічылі гарантаваныя прызавыя ў сярэднім на 20%.

Рады паведаміць вам, што наступным крокам будзе змяненне рэйку: з 9 красавіка да канца 2017 года рэйк усіх шматсталавых турніраў будзе зменшаны ўдвая – з 10% да 5%!

Мы спадзяёмся, што гэты крок дазволіць прыцягнуць дадатковых гульцоў і павялічыць папулярнасць MTT-турніраў у нашым покер-руме.

Заставайцеся з намі, у гэтым годзе вас чакае шмат добрых навінаў ад PokerDom!

З павагай,

Каманда PokerDom

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...