Нават на ПоХерстарс бывае такое...
Свет покера
|
13 June 2019
ад
GoldKing
|
32 Адказу
|
3,464 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сяджу, гуляю турнір, ну то бок за фіналкай Баунці Білдэр 3.3.
І вось турнір спыніўся, калі засталося 4 чалавекі. Спаць ну вельмі хочацца, але і зацягнуць хочацца.
Ташчы! Ты ў нас адзіны пакерыст застаўся😎Oxistaff знік… Так што ўся надзея на цябе)
Спаць вельмі хачу, дзве суткі не спаў і тут яшчэ такая якаясь херня. Усе МТТ завіслі і калі адновяць невядома)))
Афігенна… 🤑
Сам у шоку!!! А калі зараз засну і турнір адновяць – гэта ж жэсць.
а куш які?
А скрыншот цяжка паглядзець уважлівей?? Ужо 150 баксаў за выбіванні зрабіў.
Ты турнірную табліцу не бачыш? 1-е месца 1118$ пісец і народу ж было больш за 6к. 😲
тады дакладна не засне
Магу і заснуць! Мне здаецца турнір не адновяць, а грошы падзеляць згодна са стэкамі.
Усё можа быць! Лепш, бро, трымайся да апошняга – хаця б да таго моманту, пакуль хто-небудзь з блізкіх не прачнецца, каб ты падрэмнуў пару гадзін, дастаткова будзе) перабіць сон!
Завары моцнага гарбаты прама добра – купца замуціць, дапаможа 100%
а так фарту табе ў турыку, ужо красавец, годна каталі!
А ты ў падтрымку не пісаў? Мне здаецца, гэта дзіча – дзяліць па памеры стэка…
во паглядзі да канца відос сон як рукой здыме жывот толькі трымайся)
Было такое, на 888 па 10$ мтт гуляла, турнір пачаўся ў 21.00 і скончыла на другім месцы) Гулялі да 7 раніцы) Опп прапаноўваў падзяліць, але я не згадзілася… У выніку выйшла 800$+ Гульцоў было амаль 1000😜
Увогуле сказаць, што я задаволены вынікам? Вядома ж не! Таму што я хацеў прыз за 1 месца і ўзнагароды за галовы гульцоў. Задаволены толькі тым, што іду спаць.
Раздзелілі ПС прызавы фонд напалам.
турнір? І якое месца ты заняў?
НОРМАЛЬНА ПАКАТАЛ!
Добры вынік , віншую. А што датычыць таго, што планаваў топ 1 – так гэта ж таксама не факт(
А вось цяпер крыўдна было 😔
Хацець не шкодна 😁 З чыста матэматычнага пункту гледжання, такі расклад па-мойму нават лепш, ты мог сысці з 277$, мог з 393$ і г.д. з улікам таго, што стэкі прыблізна роўныя ) І яны не зусім запаламілі, пароўну падзеліли толькі грошы з баунці, а па ІЦМ ты атрымаў крыху менш, чым за 2-е месца, без якой-небудзь дыспы, грэх скардзіцца што ты ўжо ) грац, добры дипран, кілаполяны даюцца не так часта 🙂
Не ну гэта фрыха🙂
віншую.!!! збс паіграў
Лісічка. Пры ўсёй павазе. Які ён у пізду покерыст ? Калі я дапусцім часам бухaю ? Я алкаш ? Я ўжо не раз пісаў. Гэта чучэла гуляе на отьебись і піша, маўляў што покер гэта МАТЭМАТЫКА. Яно такі ж матэматык як я балерун.
па-мойму, ахрэнна разлічылі
Тааааащи голди )) упэўнена 1 будзеш ты!!!