Навагодні круты слота-квэст ад 4LUCK і Казіно Победа
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
17 December 2019
ад
VyacheslavLenin
|
675 Адказаў
|
22,673 Прагляду
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
тое пачуццё калі няма чым запісваць бонускі(( ненавіджу разумнікаў-рысавальшчыкаў
7 рэтрыгераў было, 8 сімвалаў, што раскрываюцца, магло наваліць ізі за х5000+, але ставіла адзін мусар. А матрыца ў башцы заскрыптаваная ад манаічна-дэпрэсіўнай лудкі😁
І што гэта “м…к” вас так “стошніла”, што аж мінусаваць пачалі? Парадаваўся за чалавека, за яго выйгрыш… А потым задаў бязабідны пытанне пра назву слота, патлумачце плз😎
х 220,5
Ужо трэба мінімум х1000+ выкладаць, каб прэтэндаваць хаця б на апошняе месца)
на смартфоне камеры няма?
да я думаю ад х5000 апошняе месца і будзе да канца конкурсу
а што ты прапануеш, дапускаць мастакоў фоташопа, тады тут тым больш лавіць будзе няма чаго, Я вось канец відэа выкінуў, а астатнія відэа не бачым, што Леніну выкладваюць, там чудакі і з відэарэдэктарамі могуць мудрыць што, за сотку парвуць, а на кану 50К драўняных – што хочаш намалююць, склеяць і г.д😁
Слава Вождзь, які слот параіш у Red Tiger, што-то кучу слотаў перакруціў, у асноўным Х100 з капейкамі даюць, Play’n GO з заносамі Х1000 і вышэй хрэн перабіць..
А дзённы конкурс сёння будзе….???
эх макс у пажарніках на сёння быў 780, я выбіў х770 : ( абідна, чакаем некст конкурс
ты на пятнашкі на галоўным квесте вісіш, так што нічога асаблівага..😁
та х2к не такі ўжо вялікі, дакладна пераб’юць, так што радавацца няма чаму)
у прызах ты ўжо дакладна, калі на множнік 5К новыя нікі нічога не намалюць, будзеш WIN..😁
Віншую пераможцу дзённага этапу:
@macur666
Чацвёртае дадатковае заданне: Злаві максімальны ікс у бонуснай гульні ў слоце Urartu ад вытворцы Ендорфіна
Вечар добры! А на відэа і ў скрыншоце павінна быць адрасны радок, ці хопіць нікнейма ў казіно?
а тут на сайце няма гэтага слота? або проста не магу знайсці…
Унутраная памылка сервера, пастаянна піша, як толькі пачынаю на Победе слот круціць…
на відэа павінна быць відаць што гуляеш ты і каб супадала з тым скрыншотам, які выложаны
трэба даведацца ў людзей, у каго яшчэ ёсць такая трабла
аддблок, паспрабуй адключыць, у мяне ўвогуле пакуль яго не адключыш не запускаюцца слоты ад Блюпрынт
у цябе працуе ўсё ок?
паспрабаваў, усё роўна тая ж памылка
паспрабаваў у іншым браўзэры, і ўсё роўна памылка
першія два разы таксама было не загрузіцца, потым прабіла..
Ок зразумеў яшчэ адзін адпісаў што не працуе
мяняю слот
Urartu ад вытворцы Эндорфіна