Навагодні бонус ад 1XBET
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
30 снежня 2016 г.
ад
Shifty
|
24 Адказу
|
4,041 Прагляд
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Выказваем вялікую ўдзячнасць, што ў 2016 годзе Вы выбралі менавіта нас. Толькі Вы дапамагаеце нам станавіцца лепш, пастаянна ўдасканальваючы нашы прадукты і сэрвісы! Рады Вам мы працуем і імкнемся заставацца лідэрам на рынку букмекерскіх паслуг.
Няхай Ваш парог ніколі не пакідаюць шанц і ўдача, а навагодняе цуд мы арганізуем прама зараз!
31 снежня з 00:00 да 23:59 (МСК) у Вас будзе роўна 24 гадзіны, каб паспець атрымаць да 200€, або эквівалент у валюце Вашага рахунку!
Як атрымаць бонус?
Бонус даступны для гульцоў 1xBet з усіх краін. Старонка з падрабязнымі ўмовамі акцыі з’явіцца ў ноч на 31 снежня ў раздзеле Бонусы!
атрымаў дэпазіт у 2 разы на бонусы
Атрымаў. Атыграў. На рахунку 5700. Унёс 650р.
Штосьці сайт груззіцца, не хоча працаваць. Я так зразумеў, там 100% дэп-бонус раздаецца большасці.
З надыходзячымі Вас святамі!!!
замануха, што ставілі невыгадныя экспрэсы
хаця сёння боксінг-дэй, можа і ёсць сэнс
мне далі 200 працэнтаў
паставіў экспрэс, замануха ў тым, што кэф не ніжэй за 1,7 мінімум у трох падзеях
я так зразумеў бонус спачатку трэба адрабіць а потым толькі ўпадзе на рахунак што ці ?
там ёсць асноўны і бонусны такі, кладзеш 500 напрыклад, на асноўным будзе 500, на бонусным 1к, і з бонуснага трэба адбіваць, выгадней адразу ўвесь касар на экспрэс паставіць з каэфам 5, я так думаю
я не зразумеў як там на бонусны рахунак ставіць. я хацеў паставіць усю суму з улікам бонуса, мне піша не хапае бабла.
Калі робіш стаўку, выбірай бонусны рахунак у меню
там пад стаўкай пераключаць
вось жах,паставіў бонус,аставаўся гол у матчы МЮ-Мідлсбро у 1-м і суддзя канчэнная тварына адмяніў гол
Аказваецца, так можна ((((я думаў толькі на свае круціць
дурак ад яго адмовіўся
Шкада не гуляю ў стаўкі на спорт…. Усіх з Нг)))))
абідна адна падзея ў экспрэсе не зайшла(
Рэгіструйся на сайце кампаніі 1xBet і атрымай 100%-ы бонус на суму да 100 EUR (ці эквівалентную суму ў іншай валюце) за першае папаўненне!
Як атрымаць бонус?
Хто можа атрымаць бонус?
Бонус даступны для гульцоў большасці краін (акрамя Расіі і краін СНД).
Правілы і ўмовы
Гэтыя ўмовы зʼяўляюцца часткай агульных правілаў 1xBet.
*Дадатак
Падчас выканання ўмоў акцыі гулец мае права адмовіцца ад бонуса, калі застатак сродкаў на рахунку больш памеру атрыманага бонуса. Гулец можа вывесці ўвесь застатак агульнай сумы ўсіх дэпазітаў з стратай выйгрышаў і сумы бонуса.
Апошняя пятніца вясны проста павінна быць шчаслівай!
Толькі 26-га мая з 00:00 да 23:59, папаўняючы рахунак на суму да 100 Еўра (ці эквівалент у валюце вашага рахунку), мы гарантуем падваенне вашага дэпазіту. Паспышайце скарыстацца бонусам!
У вас усяго 24 гадзіны, каб паспець атрымаць да 100€! Акцыя дзейнічае толькі 26.05.2017 з 00:00 да 23:59 з моманту залічэння вашых грашовых сродкаў на рахунак.
Кожную пятніцу ў іх гэта фігня. Даводзіцца ў Саппорт пісаць, каб прыбіралі праклятыя бонусы. Але, дарэчы, хачу сказаць. Калі, напрыклад, вы задепалі і не прыбралі. гулялі ў слоты, рабілі стаўкі і г.д. а потым захацелі вывесці і не адмыли бонус. яны проста прыбіраюць бонус, а бабкі не чапаюць. І можаш выводзіць
а яшчэ калі зрабіў деп, прайграўся ў слоты да нуля, бонус застаецца і яго можна чыста па фану паставіць 😁
Хыхы. я стаўкі не ставіў на бонус бабкі. Па-майму, яго можна толькі сваімі бабкамі.
не, я таксама так думаў
там можна выбраць, за які баланс ты хочаш ставіць асноўны ці бонусны