Навагодні бонус ад 1XBET

Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт | 30 снежня 2016 г. ад | 24 Адказу | 4,041 Прагляд | 4 Рэакцыі
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
316
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
23 жні 2016 г.

Выказваем вялікую ўдзячнасць, што ў 2016 годзе Вы выбралі менавіта нас. Толькі Вы дапамагаеце нам станавіцца лепш, пастаянна ўдасканальваючы нашы прадукты і сэрвісы! Рады Вам мы працуем і імкнемся заставацца лідэрам на рынку букмекерскіх паслуг.

Няхай Ваш парог ніколі не пакідаюць шанц і ўдача, а навагодняе цуд мы арганізуем прама зараз!

31 снежня з 00:00 да 23:59 (МСК) у Вас будзе роўна 24 гадзіны, каб паспець атрымаць да 200€, або эквівалент у валюце Вашага рахунку!

Як атрымаць бонус?

1. Аўтарызуйцеся на сайце 1xBet 31 снежня 2016 года.
  2. Папоўніце свой баланс на любую суму ад 1€ (альбо эквівалент).
  3. Бонус аўтаматычна налічваецца пасля папаўнення балансу.

Бонус даступны для гульцоў 1xBet з усіх краін. Старонка з падрабязнымі ўмовамі акцыі з’явіцца ў ноч на 31 снежня ў раздзеле Бонусы!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
411
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
4 мая 2016 г.

атрымаў дэпазіт у 2 разы на бонусы

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
96
Публікацыі
1 010
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Атрымаў. Атыграў. На рахунку 5700. Унёс 650р.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
86
Публікацыі
909
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 чэр 2016 г.

Штосьці сайт груззіцца, не хоча працаваць. Я так зразумеў, там 100% дэп-бонус раздаецца большасці.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 348
Публікацыі
11 986
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.

З надыходзячымі Вас святамі!!!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.

замануха, што ставілі невыгадныя экспрэсы

хаця сёння боксінг-дэй, можа і ёсць сэнс

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 589
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Melbourne, 31 снежня 2016 г.
замануха, што ставілі не выгодныя экспрэсы   хоць сёння Боксінг-дэй, можа і ёсць сэнс 

мне далі 200 працэнтаў

паставіў экспрэс, замануха ў тым, што кэф не ніжэй за 1,7 мінімум у трох падзеях

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.
VyacheslavLenin, 31 снежня 2016 г.
сне далі 200 працэнтаў паставіў экспрэс, замануха ў тым, што кеф не ніжэй 1,7 мінімум у трох падзеях
  • Проставьте сумму бонуса в 5-х кратном размере ставками типа экспресс в течение 24 часов с момента зачисления бонуса (в противном случае он аннулируется). В каждом экспрессе должно быть не менее 3-х событий. Минимум 3 события в экспрессе должны иметь коэффициенты не ниже 1.40. Сформируйте купон, введите сумму ставки, выберите бонусный счет и нажмите кнопку «Сделать ставку».
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
209
Публікацыі
1 288
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30 сак 2016 г.

я так зразумеў бонус спачатку трэба адрабіць а потым толькі ўпадзе на рахунак што ці ?

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
321
Публікацыі
4 474
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
6 вер 2015 г.
amitrof, 31 снежня 2016 г.
я так зразумеў, бонус спачатку трэба адбіць, а потым толькі ўпадзе на рахунак, ці не?

там ёсць асноўны і бонусны такі, кладзеш 500 напрыклад, на асноўным будзе 500, на бонусным 1к, і з бонуснага трэба адбіваць, выгадней адразу ўвесь касар на экспрэс паставіць з каэфам 5, я так думаю

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
209
Публікацыі
1 288
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30 сак 2016 г.
kerob, 31 снежня 2016 г.
там ёсць асноўны і бонусны рахунак, депаеш 500 к прыкладу, на асноўным будзе 500, на бонусным 1к, і з бонуснага трэба адбіваць, выгадней адразу ўвесь касар на экспрэс паставіць з каэфам 5, я так думаю

я не зразумеў як там на бонусны рахунак ставіць. я хацеў паставіць усю суму з улікам бонуса, мне піша не хапае бабла.

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
96
Публікацыі
1 010
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
я не зразумеў, як там ставіць на бонусны рахунак. я хацеў паставіць усю суму з улікам бонуса, мне піша, што не хапае бабла.

Калі робіш стаўку, выбірай бонусны рахунак у меню

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
321
Публікацыі
4 474
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
6 вер 2015 г.
я не зразумеў як там на бонусны рахунак ставіць.я хацеў паставіць усю суму з улікам бонуса мне піша не хапае бабла.

там пад стаўкай пераключаць

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
321
Публікацыі
4 474
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
6 вер 2015 г.

вось жах,паставіў бонус,аставаўся гол у матчы МЮ-Мідлсбро у 1-м і суддзя канчэнная тварына адмяніў гол

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.
kerob, 31 снежня 2016 г.
там пад стаўкай пераключаць

Аказваецца, так можна ((((я думаў толькі на свае круціць

дурак ад яго адмовіўся

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 019
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Шкада не гуляю ў стаўкі на спорт…. Усіх з Нг)))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
191
Публікацыі
1 002
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
31 сту 2016 г.

абідна адна падзея ў экспрэсе не зайшла( 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
316
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
23 жні 2016 г.
100%-ы бонус на першы дэпазіт да 100 EUR!

Рэгіструйся на сайце кампаніі 1xBet і атрымай 100%-ы бонус на суму да 100 EUR (ці эквівалентную суму ў іншай валюце) за першае папаўненне!

Як атрымаць бонус?

• 1. Рэгіструйся на сайце 1xBet.
  • 2. Запоўні ўсе палі з персанальнымі данымі ў асабістым кабінеце.
  • 3. Папоўні свой баланс да 100 EUR(ці эквівалентнай сумы ў іншай валюце).
  • 4. Бонус аўтаматычна налічваецца пасля папаўнення балансу.

Хто можа атрымаць бонус?

Бонус даступны для гульцоў большасці краін (акрамя Расіі і краін СНД).

Правілы і ўмовы

• 1. Карыстальнік мае права атрымаць толькі 1 бонус. Мінімальнае папаўненне рахунку для яго атрымання = 1 EUR.
  • 2. Бонус налічваецца аўтаматычна пасля першага папаўнення акаўнта, калі ў вас запоўнены ўсе палі ў асабістых даных у асабістым кабінеце.
  • 3. Працясні суму бонуса ў 3-кратным памеры стаўкамі тыпу экспрэс. У кожным экспрэсе павінна быць не менш за 3 падзеі. Мінімум 3 падзеі ў экспрэсе павінны мець каэфіцыенты не ніжэй за 1.40.
  • 4. Сума, якую гулец павінен паставіць для выканання ўмоў бонуса, улічваецца толькі пасля таго, як усе зробленыя на гэтую суму стаўкі будуць разлічаны.
  • 5. Да выканання ўмоў акцыі выснову грошай немагчыма (за выключэннем умоў, указаных у Дадатку*).
  • 6. Уся сума бонуса павінна быць пастаўлена перад тым, як можна будзе вывесці ўсе грошы з гульнёвага рахунку (ці перадаць сродкі ў казіно), інакш любыя бонусы або выйгрышы з гэтых сродкаў анулююцца.
  • 7. Прапанова не можа быць выкарыстана ў камбінацыі з іншымі акцыямі або спецыяльнымі прапановамі.
  • 8. 1xBet можа змяніць, адмяніць, аднавіць або адмовіць у любой акцыі ў любы час без папярэдняга папярэджання.
  • 9. 1xBet можа абмежаваць або адмовіць карыстальнікам у магчымасці ўдзельнічаць у той ці іншай акцыі.
  • 10. 1xBet пакідае за сабой права праглядаць дадзеныя аб транзакцыях і наведвання сайту па любой прычыне. Калі ў выніку праверкі аказваецца, што карыстальнік гуляе па стратэгіі, якую 1xBet (па ўласным меркаванні) лічыць несправядлівай, то 1xBet мае права забараніць карыстальніку ўдзельнічаць у бонуснай праграме і ануляваць бонус.
  • 11. Толькі адзін бонус даступны для аднаго карыстальніка, на сямʼю, адзін адрас, адзін агульны кампутар, агульны IP-адрас, на любыя аднолькавыя даныя акаўнта, такія як адрас e-mail, банкаўскі рахунак, інфармацыя пра крэдытную карту, акаўнт плацёжнай сістэмы. Любое парушэнне правілаў бонуснай праграмы прывядзе да закрыцця акаўнта.
  • 12. Пры неабходнасці карыстальнік абавязаны прадаставіць ідэнтыфікацыйныя дакументы для верыфікацыі (KYC). Калі ён не прадаставіць дакументы па запыце 1xBet, то бонусная прапанова і выйгрыш анулююцца. Кампанія мае права ў любы час запатрабаваць фота карыстальніка са сваім дакументам (каб было бачна твар) або ідэнтыфікацыю па тэлефоне.
  • 13. Калі 1xBet выявіць, што ён стаў ахвярай махлярства або адмывання грошай, то ён мае права зачыніць акаўнт карыстальніка і замарозіць баланс на рахунку.

Гэтыя ўмовы зʼяўляюцца часткай агульных правілаў 1xBet.

*Дадатак

• Падчас выканання ўмоў акцыі гулец можа вывесці суму ад 0 да агульнай сумы дэпазітаў, калі на балансе застаецца не менш за двойчы памер бонуса (вывад сумы выйгрышу і сумы бонуса не прадугледжаны).
  • Пры застатку на рахунку менш за суму бонуса і наяўнасці хаця б адной не разлічанай стаўкі вывод сродкаў немагчымы.

Падчас выканання ўмоў акцыі гулец мае права адмовіцца ад бонуса, калі застатак сродкаў на рахунку больш памеру атрыманага бонуса. Гулец можа вывесці ўвесь застатак агульнай сумы ўсіх дэпазітаў з стратай выйгрышаў і сумы бонуса.

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
316
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
23 жні 2016 г.

Апошняя пятніца вясны проста павінна быць шчаслівай!
Толькі 26-га мая з 00:00 да 23:59, папаўняючы рахунак на суму да 100 Еўра (ці эквівалент у валюце вашага рахунку), мы гарантуем падваенне вашага дэпазіту. Паспышайце скарыстацца бонусам!

У вас усяго 24 гадзіны, каб паспець атрымаць да 100€! Акцыя дзейнічае толькі 26.05.2017 з 00:00 да 23:59 з моманту залічэння вашых грашовых сродкаў на рахунак.

1. Аўтарызуйцеся на сайце 1xBet.
  2. Папоўніце свой баланс на любую суму ад 1€ у пятніцу 26.05.2017
  3. Бонус аўтаматычна налічваецца пасля папаўнення балансу.
  4. Акцыя дзейнічае толькі 26.05.2017 з 00:00 да 23:59.
  5. Карыстальнік мае права атрымаць толькі 1 бонус. Бонус роўны 100% ад сумы папаўнення, але не больш за 100€. Мінімальнае папаўненне рахунку для яго атрымання = 1€.
  6. Бонус налічваецца аўтаматычна пасля папаўнення акаўнта, калі ў вас запоўненыя ўсе палі ў асабістых даных у асабістым кабінеце.
  7. У асабістым кабінеце павінна стаяць птушка ў полі «Прымаць удзел у бонусных акцыях».
  8. Каб адыграць бонус, пастаўце суму бонуса ў 3-кратным памеры стаўкамі тыпу экспрэс на працягу 24 гадзін з моманту залічэння бонуса (у іншым выпадку ён анулюецца). У кожным экспрэсе павінна быць не менш за 3 падзеі. Мінімум 3 падзеі ў экспрэсе павінны мець каэфіцыяенты не ніжэй за 1.40. Сфармуйце купон, увядзіце суму стаўкі, абярыце бонусны рахунак і націсніце кнопку «Зрабіць стаўку».
  9. Сума, якую гулец павінен прапрастаўляць для выканання ўмоў бонуса, залічваецца толькі пасля таго, як усе зробленыя на гэтую суму стаўкі будуць разлічаныя.
  10. Адыграны бонус пераводзіцца на асноўны рахунак у памеры астатку бонусных сродкаў, але не больш сумы бонуса. Калі пасля адыгрышу астатак на бонусным рахунку менш за суму мінімальнай стаўкі, то бонус лічыцца прайграным.
  11. Да выканання ўмоў акцыі вывад грашовых сродкаў немагчымы.
  12. Уся сума бонуса павінна быць прапрастаўлена перад тым, як можна будзе вывесці ўсе грошы з гульнявога рахунку, інакш любыя бонусы або выйгрышы з гэтых сродкаў анулююцца.
  13. Прадлажэнне не можа быць выкарыстана ў камбінацыі з іншымі акцыямі або спецыяльнымі прапановамі.
  14. 1xBet можа змяніць, адменіць, аднавіць або адмовіць у акцыі ў любы час без папярэдняга папярэджання.
  15. 1xBet пакідае за сабой права праглядаць дадзеныя аб транзакцыях і наведваннях сайта з любой прычыны. Калі ў выніку праверкі аказваецца, што карыстальнік гуляе па стратэгіі, якую 1xBet (па ўласным меркаванні) лічыць няшчырай, то 1xBet можа забараніць карыстальніку ўдзельнічаць у бонуснай праграме і ануляваць бонус.
  16. Толькі адзін бонус даступны для аднаго карыстальніка, на сям’ю, адзін адрас, адзін агульны камп’ютар, агульны IP-адрас, на любыя аднолькавыя даныя акаўнта, як адрас e-mail, банкаўскі рахунак, інфармацыя аб крэдытнай карце, акаўнт плацёжнай сістэмы. Любое парушэнне правіл бонуснай праграмы прывядзе да закрыцця акаўнта.
  17. Па неабходнасці карыстальнік абавязаны прадаставіць ідэнтыфікацыйныя дакументы для верыфікацыі (KYC). Калі ён не прадаставіць дакументы па запыце 1xBet, то бонусная прапанова і выйгрыш анулююцца. Кампанія мае права ў любы час патрабаваць фота карыстальніка з яго дакументам (каб было бачна твар) або ідэнтыфікацыю па тэлефоне.
  18. Калі 1xBet выявіць, што ён стаў ахвярай махлярства або адмывання грошай, то ён мае права закрыць акаўнт карыстальніка і замарозіць астатак на рахунку.
  19. Калі да папаўнення рахунку быў зроблены вывад грашовых сродкаў, то бонус «Шчаслівая пятніца» не будзе залічаны на рахунак акаўнта.
  20. Акцыя дзейнічае толькі для актыўных карыстальнікаў, якія штодзённа здзяйсняюць любыя аперацыі па рахунку.
  21. Не ідуць у зачет адыгрышу стаўкі, па якіх зроблены вяртанне
+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.
Shifty, 26 мая 2017 г.
Апошняя пятніца вясны проста абавязана быць шчаслівай! Толькі 26-га мая з 00:00 да 23:59, папаўняючы рахунак на суму да 100 Еўра (ці эквівалент у валюце вашага рахунку), мы гарантуем падвойванне вашага дэпазіту. Спяшайцеся скарыстацца бонусам! У вас усяго 24 гадзіны, каб паспець атрымаць да 1 [...]
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

Кожную пятніцу ў іх гэта фігня. Даводзіцца ў Саппорт пісаць, каб прыбіралі праклятыя бонусы. Але, дарэчы, хачу сказаць. Калі, напрыклад, вы задепалі і не прыбралі. гулялі ў слоты, рабілі стаўкі і г.д. а потым захацелі вывесці і не адмыли бонус. яны проста прыбіраюць бонус, а бабкі не чапаюць. І можаш выводзіць

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.
Feya_Line, 27 мая 2017 г.
Кожную пятніцу ў іх гэтая фігня. Прыходзіцца ў Саппорт пісаць, каб прыбіралі праклятыя бонусы. Але, дарэчы, хачу сказаць. Калі, напрыклад, вы задэпалі і не прыбралі. гулялі ў слоты, рабілі стаўкі і г.д., а потым захацелі вывесці і не адмылі бонус. яны проста прыбіраюць бонус, а бабкі не чапаюц [...]

а яшчэ калі зрабіў деп, прайграўся ў слоты да нуля, бонус застаецца і яго можна чыста па фану паставіць  😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Melbourne, 27 мая 2017 г.
а яшчэ калі зрабіў деп, прайграўся ў слоты да нуля, бонус застаецца і яго можна чыста па фану паставіць 😁

Хыхы. я стаўкі не ставіў на бонус бабкі. Па-майму, яго можна толькі сваімі бабкамі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.
Feya_Line, 27 мая 2017 г.
Хыхы. я стаўкі не ставіў на бонус бабкі. Па-мойму ён мыецца толькі сваімі бабкамі.

не, я таксама так думаў

там можна выбраць, за які баланс ты хочаш ставіць асноўны ці бонусны 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...