Націсні на тармазы
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
10 February, 08:46
ад
BenderBay
|
37 Адказаў
|
394 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мабыць многія з удзельнікаў форуму апыняліся ў сітуацыі, калі дзякуючы анлайн-казіно баланс банкаўскай карты апускаўся з “жыць можна” да “даліце ў доўг”) Для кагосьці гэта стала сумным урокам, хто-небудзь працягвае зноў і зноў наступаць на тыя ж граблі; у надзеі, што грэчаская Багіня ўдачы нарэшце павернецца да яго тварам.
І вось сітуацыя. Ты атрымаў зарплату, прэмію, альбо нейкі іншы даход… не важна. І вырашыў кінуць пяцёрачку на баланс казіно. Толькі адну – мы ж не лудікі ў канцы канчаткаў)))))
Але мы ж ведаем, што хутчэй за ўсё на адной усё не закончЫцца)
Асабіста я знайшоў для сябе спосаб барацьбы з тылтам. І калі дазваляе надвор’е – я адразу пераапранаюся, і праз ляноту і не хачу выхаю на прабежку. Пяць кіламетраў і прахалодны душ – дзейнічаюць больш чым адтрезвяляюча. Калі ж надвор’е не шэпча – то проста ўключаю гучную музыку, і паўгадзіны – гадзіну адціскаюся і качаю прэс. Асабіста мне дапамагае. І для здароўя карысна – і грошы цэлейшыя.
А як вы спраўляецеся з тылтам?
Трэба спачатку не даводзіць да крайнасцей, каб потым не было тыльта, ды і змагацца будзе не з чым.
Ага, паспрабуй выйсці зараз, калі надвор’е пад -20 і снег вышэй каленяў, а пра бег нават маўчу. Гэта ўжо сто разоў абмяркоўвалася, гуляць толькі на тое, што можаш сабе дазволіць, не атрымліваецца – ну і навошта гэта, ідзі закажы есці, дай маме, тату, сястры, брату, купі сабе што-небудзь на озоне/вб, аплаці свае патрэбы, інет, тэлефон, ну што заўгодна. Не ўміеш сябе кантраляваць – тады кідай гуляць, не для цябе гэта, старычок.
Мне толькі 19 гадоў і лудаманія ўзяла верх надо мной , усе грошы нават апошнія сыходзяць у казік у надзеі выйграць , адзін раз нават усе грошы прайграў на жыццё не пакінуў палова месяца жыў на дошыках
@vikrorhhdd
Ты ніколі і не зайграешся так, каб перастаць гуляць. Прайгрышы і даўгі будуць толькі расці.
Табе толькі 19, зрабі высновы і не рабі так больш. Займайся сабой, развівайся, вучыся, працуй, а потым, калі ўсё будзе, пагуляеш акуратна ў казіно. Калі будзе магчымасць і лішняя капейка, а не калі ў цябе адны трусы з черкашем і праязны ў кішэні.
@benderbay занадта гучная музыка не карысная, а ў астатнім я згодны. Часам хочацца падкінуць, але не нейкая там трывога. Хацелася б заставацца ў гэтым стане на самай справе. Кантроль сябе – галоўнае.
@benderbay, я зусім з ім не змагаюся, у мяне сам па сабе тыльт праходзіць праз паўгадзіны-гадзіну. Проста разумею, што ў наступны раз як-небудзь пашанцуе.
@misha55 вось гэта дакладна, пару шклянак віскі – і зусім яно не патрэбна…
@misha55 а ты прыкінь, зараз вось мелстрой такіх вось дзесяткі тысяч падсадзіў на такі лад жыцця.
@dvk12
Кагo мы абмяркоўвалі яшчэ ў 22-23 гадах, сёння ўжо сталі паўналетнімі і сядзяць тут на форуме)
@misha55 дакладней – пішуць толькі скаргі 😀
@benderbay
Раней у футбол гуляў, але ўсё ж не заўжды спорт дапамагае. Часам выпіць лягчэй, усё залежыць ад сумы, якую ўсядаў, і ад пачуцця, як цябе рве ўнутры, тады дакладна цяжка пераключыцца, мозг проста не дае, праз гэта і даводзіцца звяртацца да алкаголю, эфект, вядома, кароткатэрміновы і не раю, але кожны шукае спосаб, каб крышку крыху на месца паставіць. Галоўнае – не больш за алкаголь, хоць і ён шкодзіць, але і гуляка на арганізм, стрэс, эмоцыі ўплываюць з такім жа негатыўным эфектам))
я пад бухлом люблю слоты пакруціць або зрабіць вялікую стаўку-потым раніцай устаю і думаю-як так можна было ставіць )))
@luda010676 не асабліва ратуе віскар, а наадварот яшчэ падштурхоўвае…
@luda010676, ад віскару якраз зваротны эфект. Таму яго спажыванне таксама пад жорсткім кантролем)))
Няма тармазоў. Вось зараз быў дюп 22 баксы. Падняў да 300 і зліў. Што мяне падштурхнула….
@didi88.А зараз будзеш шукаць яшчэ дзе-небудзь грошы каб назад выйграць гэтыя 300 хоць бы )і там не пашанцуе і зноў зліў )
@akop591
замкнуты круг, усё што прайграеш усё хочаш вярнуць, але калі выйграеш усё мала і мала.
@benderbay усё проста, дадаю да стану, калі не стаю на нагах, і тут ужо не да гульні)
@loveohlove
гэта заўсёды, калі азарт бярэ верх?
@kalendula а потым яшчэ больш -)))
@loveohlove калі кампанія норм, то лепш напіцца да сопляў, пагаварыць, падурачыцца, але дакладна не гуляць у слоты і бухтаць, гэта, напэўна, я б назваў ядзернай сумессю, ты і здароўе сваё губіш, ды і нервы+ лудка усе бабкі па п’яне зжэрэ.
@dvk12 а яшчэ ккнты, ну давай купі бонуску а я пагляджу)))))
@didi88 у цябе сябры гуляюць? у мяне ў асяроддзі толькі стаўкі робяць, у слоты мала хто верыць ну тыпа яны думаюць што гэта такія ж аўтаматы што раней на вуліцы стаялі дзе аддача рэгулюецца і блізкая да нуля, там мала дапамагаюць тлумачэнні што ўсе налады ў правайдэра.
@benderbay У гэтым і праблема, што вы змагаецеся.
Гэта што бітва якаясьці?
Я хожу ў казіно не, каб перамагаць каго-небудзь.
Гэта гульня. А любая гульня павінна прыносіць задавальненне.
Вы ў казіно ідзёце, каб выйграць вялікія грошы?
Мы ўсе дружна ведаем і разумеем, што выйграць немагчыма. Ці не ведаем?
Калі я і пабягу кудысьці, то дакладна не каб уцячы ад казіно, а ад яго вы дакладна не ўцячэце, бо яно ў вас у галаве, а выключна для падтрымання агульнага тону.