Нашы твар... і не толькі нашы... і не толькі твары :D
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
30 December 2015
ад
MiLady
|
72 Адказу
|
6,196 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сапраўды кажучы, прыкл. 2 месяцы таму хацела стварыць… да і яшчэ народ прасіў.
Можна выкладваць сюды ваша жыццё))
Хто, дзе, калі і як)))
Жывёлы, машыны, твары, целы…што хочаце, але ў разумных межах)))) і пажадана – вашы 😁
Пачну з каханай кацянкі, якая памерла…але засталася ў маім сэрцы навекі.
Беражыце сваіх блізкіх людзей і жывёл, не абражайце іх, цаніце..і тады будзеце па- сапраўднаму шчаслівыя!)
а гэта мае плюшачкі, калі ў Магнітагорску жыла
Ну а вось маё цуд )) Гэта мы растам
Вось ужо сталі больш дарослыя
Нас завуць Босс, на заднім плане, старэнькая Белка)
Прыкольная кофточка ў яго 😏
У мяне дома таксама 3 кошкі))
Белы, чорны і шэрая. Было 4, адна зьнікла(((
Пазней фоткі скіну
Гэта была кофточка, калі ён яшчэ малы быў) мёрз на вуліцы) прывык арыстакрат спаць пад коўдрай))
Кідайце сюды потым фоткі пасля НГ, як вы спіце тварам у салат 😁 😁 😁
ці як саляц спіць у вас на твары)))
я ўвогуле з вамі планавала адзначыць)) а як атрымаецца – хызы)
а так увогуле даўно ўжо думала..мб хто сядзіць у кафэ або яшчэ дзе, сфатаграфаваўся – адзначыўся, адправіў сюды
і нам прыемна і яму добра)) ну гэта вобразна, а так што заўгодна можна)))
вельмі гуд тэма, як па мне. даўно было пара ўставіць 😏
ага) канешне)) памарыла))) калі я ў ім засну, то Боська яго з’ясе, пакуль я сплю))))
Адразу прашу прабачэння за флуд, можа не там пішу, дзе трэба пісаць.. але ў раздзеле Споры, интриги, скандалы, расследования тэма закрыта)) Хачу ад сябе ў двух словах звярнуцца да Фішэра!!! Фішэр друх, я ведаю
па-любась што ты будзеш чытаць гэта паведамленне))) так вось што я хацеў сказаць табе))) знай адно што я на цябе не абражаюся ))) сам ведаеш на абражаных ваду возяць і поінт кладуць…. да і ты таксама не засмучайся, можа чым абдзяў цябе, не абясудзь тады )))) мне наадварот шкада цябе бедолага, заблудзіўся ты сам у сабе цалкам!!! ды і спяваць я тут, як ты кажаш, у гульнявой залежнасці я нічога не збіраюся)) Так што прывітанне табе ад мяне, разабірыся ў сабе мой парада)) І яшчэ дарма ты добрых людзей клепаеш самымі апошнімі гнілымі словамі ))) жыццё ж як бумеранг усё да цябе вернецца толькі ў падвойным памеры ))) сам павінен ведаць… задумайся друх!!! 😛
Сярж! я цябе заўсёды падтрымаю, дзякуй табе за ўсё, што ты рабіў))) тут, слава Богу, кантынгент не ўцякшых з пно, а нармальных, здаровых людзей і гульцоў. Усе заўсёды дапамагаюць парадамі, альбо праблемы вырашаюць непасрэдна, я вельмі тут усіх люблю. Вось тут сапраўды люблю, а там быў фэйк – у ілюзіі)))
Але я ні пра што не шкадую, ты больш актыўны, я ўсім дапамагу, калі патрэбна)))
О як))))) цяпер зразумела пра якое суседняе балота гаварылі)))
Дзякую цябе, мая радасць)) І я таксама заўсёды цябе падтрымаю чым змагу, мы ж з табой амаль родныя – у адзін дзень нарадзіліся))) Так што будзем жывыя, не памрэам!!!![]()
Наша мопс-сабачка)))) Маргоша)
Мой кот.)) Класіка: вусы, манішка, шкарпэткі на ўсіх лапах, усё прапорцыйна як у мульціку. Але яго ўкралі, на жаль, засталася толькі фотка.
ну а гэта мой звярынец)))
http://pixs.ru/showimage/2013121719_3063353_20131951.jpg
http://pixs.ru/showimage/2014040421_5092745_20131991.jpg
http://pixs.ru/showimage/2014022720_1043092_20132002.jpg
папугаі 3 гады з намі жывуць, ну а котка, пакуль што 11)))
ооо гэта агент Джэй з Людзi ў чорным?))))
Таксама катэйкі былі і ёсць, хаця сабаку заўсёды хацела ))
http://youtu.be/XNTpi_d8EjA
Магу шчанюка падарыць) у мяне іх якраз 9 штук))) свабодных з’явілася))
Дзякуй, але з Херсона шчанюку да мяне далёка дабірацца ))
Нічога )) Дабярэцца, думаю))
Калі ў гэтага пухнатага цуду будзе годны гаспадар, або гаспадыня і я ў гэтым упэўнены, то даставіць не будзе праблемы
ты хаця б сфатаграфаваў як-небудзь шчанюкоў))) мб і знойдуцца гаспадары 😏
Зараз я свайго тлушч-базу залію паглядзець. 9 кг сала, блін!
чакаем]]]]
Ну вось гэта 14–ці гадовае старое шкоднае …)))