Nanonoko пакінуў PokerStars

Навіны покера | 11 April 2019 ад | 7 Адказаў | 1,540 Праглядаў | 0 Рэакцый
Ранг
15
Рэпутацыя
1 637
Публікацыі
14 182
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
13.03.2017

Каманда прафесіяналаў PokerStars растае на вачах. Пачынаючы з 2019 года адтуль сышло як мінімум чатыры чалавекі і на гэтым тыдні аб завяршэнні супрацы з «Чырвонай Пікай» заявіў легендарны грындэр Рэндзі «nanonoko» Лю (Randy Lew).

«Я буду гуляць у покер тады, калі захачу»

Можа судзіць па доўгім паведамленні Рэндзі ў твітэры, ён удзячны PokerStars за цудоўныя 9 гадоў супрацы, але ў выніку іх шляхі разыходзяцца. Прычына – ён стаміўся выконваць умовы кантракту, займацца стрэмамі і гуляць у покер, калі не хоча. Паколькі ён купіў дом у Каліфорніі, то яму даводзілася выязджаць за межы Злучаных Штатаў на некалькі тыдняў, каб шчыльна пастрымаць, а потым вяртацца дадому адпачываць. Такой рытм жыцця яго перастаў задавальняць і ён сышоў.

kasper447, 11 April 2019
Працуючы з PokerStars я адчуваў стабільнасць. Я хацеў захаваць яе і таму паспрабаваў прабіцца на Twitch. Я лічу, што гэта цудоўная платформа, але я ўсё роўна не мог па-сапраўднаму ёю атрымаць асалоду, бо мяне прымушалі займацца стрэмамі. Спачатку я сказаў сабе, што гэта будзе лёгка. Гулец я до [...]

Як сказаў nanonoko, за 9 гадоў супрацы з PokerStars ён дарос і стаў іншым чалавекам, а таксама знайшоў жонку. Яму належыць сусветны рэкорд Гінеса па колькасці сыграных раздач за 8 гадзін – 14,548. Рэндзі славіўся не гульнёй высокага класа, а ўседлівасцю і цярпеннем на сярэдніх лімітах.

Адток Team PokerStars

Калісьці ў камандзе PokerStars Pro было бясконца шмат людзей з розных краін, а таксама непокерныя амбасадары накшталт Рафаэля Надаля, Неймара, Усэйна Болта і гэтак далей. Часы агрэсіўнага маркетынгу прайшлі і цяпер Старзы зацікаўлены толькі ў самых медыйных прадстаўніках супольнасці. Іх, дарэчы, засталося роўна два дзясяткі.

За апошнія месяцы каманду пакінулі: Кэвін Мартын (стрэмер), Джефф Гросс (стрэмер), Джэмі Стэплс (стрэмер) і Джэйк Коды – кожны з іх так ці інакш не сышоўся са Старзамі па ўмовах кантракту. Што датычыць новых падпісанняў, дык навінкай у камандзе стаў іспанец, які перамог на PSCPC 2019 па імені Рамон Колільяс (Ramon Colillas).

Эра прафесіяналаў PokerStars паступова падыходзіць да канца і гэтую стратэгію цяпер, мяркуючы па ўсім, пераймае partypoker, які забраў амаль усіх былых Старзоўцаў, уключаючы Бертрана Гроспелье, Джэмі Стэплса, Джефа Гроса і іншых.

крыніца: покерафф

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 706
Публікацыі
10 561
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19.09.2016

Ён напэўна з-за сундучкоў сышоў))) 

А калі казаць па сутнасці, то ПС не патрэбныя дадатковыя выдаткі на ПРО, у іх і так усё добра.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 358
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30.01.2018

Хутка на ПС застануцца толькі боты) 

Будзе цікава) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
205
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
09.02.2018

а што ў амерыцы нельга гуляць у покер? навошта ён тады з’ехаў ці на pro-турніры гэта ён казаў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
9
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.04.2019

Ну ўсё, рана ці позна ўсё мае свой канец, тым больш цяжка падтрымліваць такі рытм жыцця, як у яго.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
9
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.04.2019
kadrus2002, 12 April 2019
а што ў амерыцы нельга гуляць у покер? навошта ён тады з’ехаў або на пра-турніры гэта ён казаў

Я думаю, гэта звязана з законамі штата Каліфорнія, у яго там дом,як было ўказана ў тэме )

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
4
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.05.2019

Ужо палову прафікаў PokerStars PartyPoker “забралі” сабе і, здаецца, робяць правільна. Хутчэй бы ў PokerStars пахіснуліся пазіцыі і яны пачалі задумвацца пра гульцоў, а не толькі пра свае кашалькі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...