На працу як на свята :)

Флудзілка | 16 ліпеня 2018 г. ад | 4 Адказу | 811 Праглядаў | 0 Рэакцый
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.

Дзяўчынкі і хлопчыкі, паколькі ў мяне свая невялікая фірма па будаўніцтве, задаю сабе і вам працаўнікам пытанне: Як настрой ўплывае на вынік працы?

Вось Амерыканскія даследчыкі даказалі – настрой чалавека на працы ўплывае на прадуктыўнасць працы. І расійскія эксперты не спрачаюцца: калі працоўны дзень пачаты ў добрым настроі, яго цяжка чымсьці сапсаваць. Калі ж думкі пра працу выклікаюць сум, то пара яе мяняць.

Я сам для падтрымання правільнага настрою кажу дзякуй супрацоўніку, які выдатна выконвае сваю працу, не адкладаць падзяку на потым. Лічу, своечасова сказанае добрае слова кіраўніка можа аказацца значна важнейшым, чым любыя матэрыяльныя заахвочванні.

Шчыра прашу вас не саромейцеся і пішыце. Каб супрацоўнікі не гублялі цікавасць, ім трэба ставіць мэты, якія зразумелыя, аб’ектыўныя і рэальныя? Увогуле пішыце пра ўсе пажаданні ў межах разумнага, вядома, а то дзе-небудзь я чуў выдзяляюць гадзіну часу для сікеcа 🙂 Усім жадаю ўдалага і вясёлага працоўнага тыдня, каб сапраўды хацелася ісці на працу як на свята.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 370
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.

Водка..наркотыкі ..ну і пакой для адпачынку..усё проста. Сіеста таксама, здаецца, лішняй не будзе. Прэміі пастаянныя і пуцёўкі на курорты..лепшы супрацоўнік (гадзіны – Туркіш..супрацоўнік дня – Егіпет..ну і гэтак далей да Мальдываў)) па жаданні з сям’ёй. Аўтамабіль не раскоша (усе згодныя?()))..теж фірма купляе (бензін, натуральна, аплочвае). Жыллё там і іншае па дробязях.. І адзін хуй пачуеш ..што нешта не так (ну там зялёны чай у бары..замест чорнага) і ўбачыш сумнае твар (калі пашанцуе і на спіну не плюнуць) свайго супрацоўніка ..У нас такі менталітэт)).. Лепш не морочыцца..добрымі намерамі…….лесвіца ў пекла пабудавана .

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.

😁Не думаў, што калі-небудзь гэта скажу, але тут я згодзен з Клікам….

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.

Вах, хлопцы, я сур’ёзна ў вас спытаў, а вы ўсё ператварылі ў жарт :). Тое, што напісалі вышэй, каб так было, трэба мець свой моцны, паспяховы бізнес і лепш нафтавы ці газавы. Або ж, каб так жыць, трэба было раней ісці да дзяржаўнай кармушкі, дзе нічога не робячы па 9 мільярдаў ў хатах валяліся :). Хлопцы, давайце па-сур’ёзнаму, для мяне гэта важна. Важна, што для простага смяротнага рабочага гэта патрэбна для працы з настроем. Усім дзякуй.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...