На НТВ рэкламуюць шляпу Супротек.

Пагаворым пра жыццё | 17 верасня 2017 г. ад | 11 Адказаў | 359 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Хто што думае? 

Я не вельмі разумею, як на федэральным канале можна так нахабна гэтую лухту ўпіхваць?) 90-я з МММ быццам прайшлі… 

Ролік не сённяшні. Але сэнсу не мяняе. Сёння ў Галоўнай дарозе зноў рэкламавалі гэтую лухту.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.

Грошы вырашаюць усё. Ва Украіне па правадным дзяржаўным радыё таксама кожны дзень рэкламуюць капейныя бады пад выглядам сродкаў ад усяго на свеце па казачных цэнах. А пенсіянеры на гэта вядуцца. Бо па цэнтральным радыё рэкламуюць, а не абы дзе.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 370
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.
Retyi, 17 верасня 2017 г.
Грошы вырашаюць усё. Ва Украіне па правадным дзярж. радыё таксама кожны дзень рэкламуюць капейныя БАДы пад выглядам сродкаў ад усяго на свеце па казачных цэнах. А пенсіянеры паводзяцца. Ужо ж па цэнтральным радыё рэкламуюць, а не дзе-небудзь. ці хтосьці яшчэ карыстаецца правадным радыё?) мож [...]
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 711
Публікацыі
10 584
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.

Так гэта новы кірунак 21-га стагоддзя 🤠

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
klik2klik, 17 верасня 2017 г.
ці хто яшчэ карыстаецца правадным радыё?) можа тыя, хто пісьмы ў суседнюю вобласць праз галоўпаштамт адпраўляе)) ці тэлеграмы дагэтуль шле. 

У мяне на кухні ёсць. Бу́бніць нешта. Ну і ў вёсках пенсіянеры слухаюць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Грошы вырашаюць усё. Ва Украіне па правадовым дзяржаўным радыё таксама кожны дзень рэкламуюць капейныя бады пад выглядам сродкаў ад усяго на свеце па казачных цэнах. А пенсіянеры паддаюцца. Бо па цэнтральным радыё рэкламуюць, а не дзе-небудзь. Не, ну радыё гэта яшчэ, на мой погляд, можна як- [...]
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
хіба хто яшчэ карыстаецца правадным радыё?) можа тые, хто лісты ў суседнюю вобласць праз галаўпаштамт адпраўляе)) або тэлеграмы да гэтага часу шле. 

А што, я б карыстаўся. Калі якасць і кантэнт норм. Якая мне розніца, як прымаць радыё? У мяне тым болей не цэнтр вобласці, і радыё каб слухаць без перашкод не кожны прыёмнік падыходзіць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

Ну хай рэкламуюць… Вам што?)))
Вядома, што бабкі вырашылі.
А ведаеце, чаму рэкламуюць, калі так узяць?
Бо тупых дохрэна, ці дакладней не тупых, а дурных, мала адукаваныя. Бо калі б не было прыбытку на ўсё гэтае гавно, якое рэкламуюць, яго б не рэкламавалі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 487
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
разве кто-то еще пользуется проводным радио?) может те кто письма в соседнюю область через главпочтамп отправляет)) или телеграммы до сих пор шлет. 

ну хз я  в Черкаскай вобласці быў у бабулі і і ў хаце, і на летняй кухні ў вёсцы балбатае))\

а па супратэкту хз хлопцы, але ў мяне карэш карыстаецца гэтай штукай і яму даволі зручна і падабаецца я таксама гнаў з яго ён так спакойна кажа чувак у мяне вынік ёсць так што ўсё збс

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 кас 2017 г.
У мяне на кухні ёсць. Бубніць нешта. Ну і ў вёсках пенсіянеры слухаюць.

брэхунчык называецца)

seregelio, 17 верасня 2017 г.
Не, ну радыё гэта яшчэ магчыма на мой погляд як бы мімавуха прапусціць, дакладней зрабіць выгляд. А гэта (Слова выдалена сістэмай) федэральны канал, у пяцёрцы першых ён.  Пуцін ці яго памочнікі не бачаць што ці, што народ абхітрывюць? Гэта па ідэі прэстыж краіны.  Або можа ён у сваю т [...]

і чаму ты дзіўуешся? тэлевізар у прынцыпе прызначаны для таго каб людзей надурваць😁 прэстыж краіны? ты што думаеш, што НТВ дзе-небудзь у іншых краінах глядзяць?😁

Feya_Line, 18 верасня 2017 г.
Дык хай рэкламуюць… Вам то што?))) Зразумела што бабкі вырашалі. А ведаеце чаму рэкламуюць калі так узяць? Бо тупых ваўк…н, дакладней не тупых а дурных, мала адукаваных. Бо калі б не было прыбытку на ўсё гэта г**но, што рэкламуюць, яго б не рэкламавалі.

а што ж ты тады агрышся на тых хто казіно страшныя рэкламавіць?😏 хай сабе рэкламуюць… Табе то што?))) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
96
Публікацыі
1 010
Падпісчыкі