На НТВ рэкламуюць шляпу Супротек.
Пагаворым пра жыццё
|
17 верасня 2017 г.
ад
seregelio
|
11 Адказаў
|
359 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто што думае?
Я не вельмі разумею, як на федэральным канале можна так нахабна гэтую лухту ўпіхваць?) 90-я з МММ быццам прайшлі…
Ролік не сённяшні. Але сэнсу не мяняе. Сёння ў Галоўнай дарозе зноў рэкламавалі гэтую лухту.
Грошы вырашаюць усё. Ва Украіне па правадным дзяржаўным радыё таксама кожны дзень рэкламуюць капейныя бады пад выглядам сродкаў ад усяго на свеце па казачных цэнах. А пенсіянеры на гэта вядуцца. Бо па цэнтральным радыё рэкламуюць, а не абы дзе.
Так гэта новы кірунак 21-га стагоддзя 🤠
У мяне на кухні ёсць. Бу́бніць нешта. Ну і ў вёсках пенсіянеры слухаюць.
А што, я б карыстаўся. Калі якасць і кантэнт норм. Якая мне розніца, як прымаць радыё? У мяне тым болей не цэнтр вобласці, і радыё каб слухаць без перашкод не кожны прыёмнік падыходзіць.
Ну хай рэкламуюць… Вам што?)))
Вядома, што бабкі вырашылі.
А ведаеце, чаму рэкламуюць, калі так узяць?
Бо тупых дохрэна, ці дакладней не тупых, а дурных, мала адукаваныя. Бо калі б не было прыбытку на ўсё гэтае гавно, якое рэкламуюць, яго б не рэкламавалі.
ну хз я в Черкаскай вобласці быў у бабулі і і ў хаце, і на летняй кухні ў вёсцы балбатае))\
а па супратэкту хз хлопцы, але ў мяне карэш карыстаецца гэтай штукай і яму даволі зручна і падабаецца я таксама гнаў з яго ён так спакойна кажа чувак у мяне вынік ёсць так што ўсё збс
брэхунчык называецца)
і чаму ты дзіўуешся? тэлевізар у прынцыпе прызначаны для таго каб людзей надурваць😁 прэстыж краіны? ты што думаеш, што НТВ дзе-небудзь у іншых краінах глядзяць?😁
а што ж ты тады агрышся на тых хто казіно страшныя рэкламавіць?😏 хай сабе рэкламуюць… Табе то што?)))
Ой цудыааааа)))