На Крышціяну Раналду падаюць у суд
Навіны спорту
|
22 сакавіка 2016 г.
ад
Melbourne
|
16 Адказаў
|
474 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кампанія мільярдэра Алессандро Прото выступіла са заявай аб пазове ў дачыненні да нападаючага «Рэала» Крышціяну Раналду у сувязі з яго адмаўленнем інфармацыі аб набыцці апартаментаў у Нью-Ёрку каштоўнасцю 18,5 мільёна долараў.
Нагадаем, прадстаўнікі футбаліста гэтую інфармацыю абверглі, заявіўшы, што некаторыя людзі выкарыстоўваюць папулярнасць партугальца і яго імя для сваёй выгады.
Кіраўніцтва кампаніі Proto Enterprises вырашыла падаць у суд з патрабаваннем спагнаць з Раналду 10 мільёнаў еўра за клевету і няпраўдзівую інфармацыю.
«Было пададзена скарга за клевету і няпраўдзівую інфармацыю супраць Раналду. Пасля рэгістрацыі сапраўднага атрымальніка выгоды ад кватэры ў ЗША мы павінны былі паведаміць, што кватэра пасля набыцця Раналду была падорана Бадру Хары», – гаворыцца ў заяве.
Заўважым, што марокацкі кікбаксер Бадр Хары лічыцца сябрам партугальца.
Даўно пара яго судзіць!!!)))
Ня кепскі такі падарунак)))
Зараз яшчэ выявіцца, што Крышціян гомасэк)))
та Еўропа талерантная, але да заканчэння яго кар’еры дакладна ніхто не даведаецца, ці ён святла-блакітны
ўдарыць па іміджы Рэала і самога гульца вельмі-вельмі моцна, улічваючы, што ў футболе арабская рука шмат дае
ўдарыць, канешне, але ніхто проста так не стане дарыць карэшу хату
так і не кожны сваёй улюбёнай бабе дарыць такую хату, магчыма цяпер у Нью-Ёрк будзе часта лётаць, а не ў Марока)
я вось думаю, што ён не гей, а бісексуал, але вельмі ён паліцца апошнім часам на гэту тэму.
Так, няхай і задняпрывадны, фіг з яго. Гэта не перашкаджае яму, разам з Гномам, быць аднымі з наймацнейшых футбалістаў планеты на сённяшні дзень.
так, з гэтымі падзеямі відавочна не ў той форме дэманструе і з кіраўніцтвам непаразуменне
а гэтая копаніна, якой бы яна ні была папулярнай, – гэта выдатны піяр, нягледзячы на тое, што яна не кокаінавага колеру
кароче я ўпэўнены на 70 працэнтаў што ён дакладна заднепрывадны))
Блін, тварюкі, як толькі не спрабуюць здерці бабкі з людзей, ён за гэтыя 10 лямоў паўгода на палях гарбаецца
клубніцу збірае што ль? 😁 😁 😁
да пафіг,гомік ці не гомік,галоўнае каб пра гэта ніхто не ведаў, а яны спрабуюць раскрыць,афішыраваць і г.д., я сам галубых ненавіджу але гэта асабістая справа кожнага
вось з гэтага ўся Еўропа і прыйшла да цяперашняга становішча гомасексаў
І што ж у іх за становішча?) Наадварот, нармальная тэма, на наш век больш баб дастанецца)))
да становішча не ахх для нас)) я вось зараз вывучаю краіны і ў Нарвегіі, Нідэрландах у іх правоў больш чым у нармальных
Я сам гамафоб але калі людзі гэта не афішуюць лічу, што гэта іх права