Мяне брыдзіць глядзець стрымераў, якія гуляюць на фікс
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
8 студзеня 2023 г.
ад
PavelFredooc
|
5 Адказаў
|
3,351 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мабыць на нейкі час з казіно-контэнтам давядзецца развітацца. Сумна, вядома, але ў мяне акрамя доўгаў нічога не засталося, а каб стріміць па фіксу (па аплаце) няма годных праектаў, ці яны да мяне не звярталіся. І шчыра кажучы, мне не асабліва падабаецца стріміць па фіксу, адчуваю сябе пратэстыткай, я гэта рабіла, калі была фінансавая патрэба. Мне не падабаецца быць камусьці доўжнай, а калі плацяць за стрім ты павінен абмяркоўваць хуй гэтага праекта, смактаць яго, рабіць мільён анонсаў, пастоў, казаць, якія яны класныя (нават калі не), рабіць нарэзкі, розыгрышы, тыктокі і танцаваць з бубнам толькі каб іх задавала колькасць перводапаў.
Мне брыдка глядзець стрэмераў, якія гуляюць на фіксу, мне брыдка быць такім стрэмерам. Я хачу, каб стример прае*ваў свае грошы, псыхаваў, ругаўся, разбіваў манітоpы і стукаў па стале, як робяць тыя, хто яго глядзіць, рызыкавалі чымсьці, гэта ж і ёсць азарт, рызыка, а чым ты рызыкуеш, калі ў цябе кантракты і ты ні рубля свайго не прайграваеш? Усміхаешся і пляшчаш, табе весела і смешна, ты паказваеш казіно з аднаго боку, добрага і вясёлага, робіш мільёны розыгрышаў дзеля онлайна і каб цябе глядзела як мага больш агародзінаў, якія граматна пісаць не ўмеюць. Не ўсё круціцца вакол грошай, асабіста для мяне.
Я разумею, што гэта бізнэс, усе хочуць зарабляць, гэта, мабыць, добра, табе плацяць за час і за рэкламу, але і кантэнт атрымліваецца саладка-нясмачным, ты фэйк, ты гуляеш у казіно нічым не рызыкуючы, для тых, хто рызыкуе, трацячы грошы і нервы. І табе па**й, прае*ваў грошай, заўтра заплацяць яшчэ, заплацілі за 20 стрімаў, сядзіш адпрацоўваеш, але ты не паказваеш гэтую боль ад прайгрышаў, ад заляпонак, ты ебаная лялька, якой казіно зашмаровала руку ў задніцу і шоу працягваецца.
Стрымэры гатовы стріміць усё што заўгодна, толькі б плацілі. Я цяпер на стрэмераў гляджу як на эскорціц для партнёрскіх праграм. Вядома ў прынцыпе ўсім па**й, яны гатовы і на бутэлку сесці, калі адтуль у анус фіксу польецца. Але асабіста мне не хочацца такім быць, так, я спрабаваў, але ў мяне не атрымліваецца, чалавечае бярэ сваё, я нават з менеджарамі не магу мець зносін, бо мяне ад іх нахабнасці мутзіць, іншыя ім жопу вылізваюць, толькі б падаўжалі стрім, а я прывык, што павінна быць партнёрства, як мінімум роўнае стаўленне, партнёрка патрэбна мне, я патрэбны партнёрцы, на гэтым і едзем, а менеджары чамусьці паводзяць сябе так – што раз фіксу плацяць, то ты тут не партнёр, а чыста падмятаць прыйшоў, стримь і не везь, сіскай і не забудзь пра яйкі. Хтосьці цярпіць, плацяць жа, а ў мяне не атрымліваецца, я такога менеджара і ў ЧС кінуць магу) Мне тым, што казіно стріміўся, падабалася тое, што паказваеш людзям гульню, эмоцыі, як ёсць, яны за цябе перажываюць, падтрымліваюць, радуюцца заносам і засмучаюцца прайгрышам. А цяпер што? Усім па**й стала, мільён фанто-крутоў, усе на фіксе, грошы сталі пылам, стример прайграў? Нічога страшнага, яшчэ на баланс налічаць (так думае і стример і глядачы).
Раней такіх хуесосілі, а цяпер яны куміры сталі. І самае сумнае, што яны перамагаюць, у іх больш онлайна, больш заробку, а супольнасць замест таго, каб хуямі яго крыць, сядзяць на кожным стрімчыку ў надзеі выйграць у розыгрышы і па**й на што ён там гуляе. Такім чынам перад мнеі ўзнік выбар, я трохі паспрабаваў стаць такім жа і ў мяне не атрымліваецца. У мяне ніколі не атрымлівалася рабіць нешта дзеля хайпу ці дзеля грошай, заўсёды перашкаджала тое самае чалавечае, дзеля чаго я ўвогуле гэтым займаюся, для мяне стрімінг, блогаўства, музыка – гэта заўсёды было творчасць, сумленна і адкрыта. Я заўсёды вам усё распавядаў, хто, што, калі, дзе, колькі плацяць, усё ўсё ўсё… вось я такім і застануся, буду працягваць займацца творчасцю і гуляць на свае, стриміць на свае, хай рэдка, хай раз у месяц ці раз у паўгода, пры магчымасці хаця б кожны дзень, я застануся сапраўдным і сумленным) Разбяруся з доўгамі, вярнуся да стрімаў казіно, калі якой-небудзь добры праект прапануе фіксу, я пагаджуся, каб хутчэй аддаць даўгі, як толькі аддам, ніякіх фіксаў браць не буду.
А вы далей глядзіце тых, каму баланс налічваюць, рэгайцеся па іх спасылках і зрабіце іх яшчэ багацейшымі, маладцы) Вы ўмееце ставіць прыярытэты і выбіраць куміраў) З майго боку вырашыў, што я больш ніводнага розыгрышу не зроблю, хачу аўдыторыю, якая будзе глядзець і падтрымліваць, таму што я ім падабаюся як асоба, як чалавек і яны знаходзяць мае стрімы цікавымі) Дзякуй кожнаму, хто прачытаў, для мяне гэта важна і само рашэнне таксама важнае і абдуманае. Хай я застануся апошнім, хто гуляе на свае, не так часта, без вялікіх дэпазітаў, без вялікіх онлайнаў, за тое сумленны перад сабой і вамі.
А вось і падарункі ад казіно Booi пад’ехалі) 5 фрыспінаў па 10 рублёў😂
Нагадаю, у гэтым казіно ў мяне за апошнія 57 дэпазітаў 0 вывадаў, і вось такія шыкоўныя падарункі.
Думаю, што пройдзе час і многія аматары зразумеюць, што “добрыя тавары ў рэкламе не патрэбныя”! І перастануць “купяцца” на гэтыя “дешОвыя понты” пра аплочаных казіно стрымераў. Будуць чытаць гульнявыя форумы, дзе ёсць ТОП казіно, рэйтынгі якіх усталёўваюць не за грошы казіно, а па “ацэнках” рэальных гульцоў.
Нічога не зменіцца ніколі , на месца фіксы прыйдзе што тое іншае , толькі дзякуючы ёй стрэмінг казіно яшчэ існуе , у дадзены момант часу трэба быць проста вар’яцкім што б стрыміць на свае , да не толькі стрыміць нават проста дэпіць у казіно ))))
Пост напісаны дзеля хайпу) 99 адсоткаў стрымяць за фіксу і норм) Проста нахуй ты выносіш говно з “сваёй” кухні??? Людзі не дурні і ўсё цудоўна разумеюць, а так чалавек проста захацеў выебнуцца.
Каму агідна глядзець на стрымероФ, можа нават плюнуць у іх праз экран,) але ад гэтага нічога не зменіцца…
Колькі я памятаю, спачатку анлайн-казіно рэкламавала міфы (маўляў пачынаючым шанцуе; калі выпала 10 раз “чырвонае”, значыць напэўна выпадае “чорнае”…) Потым пачалі даваць невялікія бездэпы з невялікім вагерам, часам нават без вагера. А нядаўна анлайн-казіно перайшло на новы ўзровень, пачалі выкарыстоўваць на свае грошы розных стрымероФ, якія ў асноўным атрымаюць сваю дэльту ад прайгрышу гульцоў, якіх самі і “прывялі”.
Вядома, як казаў Саламон, “усё праходзіць…” і стрymеры напэўна таксама… Яны Ж не выключэнне.) Калі перастане працаваць “стрымерская” тэма, тады ўшлівыя казіношнікі прыдумаюць нешта новае, каб прыцягнуць даверлівых гульцоў, і яны працягнуць несці ў казіно свае грошы)