Mr Bit мяне парадаваў
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
27 лістапада 2018 г.
ад
Roull
|
43 Адказу
|
3,565 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А там у правілах напэўна яшчэ ёсць куча сумніўных пунктаў, па якіх будуць блакіраваць плюсавыя акаўнты.
Скажу шчыра гэта чысты кідок у казіно бо маглі б адмяніць яму выснову і ўсё альбо папрасілі грошы вярнуць на рахунак і каб ён іх адкруціў з фрыспінаў калі яны памыліліся і прапусцілі гэта міма вачэй – гэта іх праблемы а не гульца, гулец мог і забыцца і не ведаць, мы ўсе жывыя людзі і маем права забываць і памыляцца і г.д……..
Штосьці апошнім часам казіношкі зліваюцца……..
Не ўсе казіношкі сліваюцца, тыя хто трымае марку, тыя ніколі нагоды не дадуць, а тыя хто як mr.Bit 50 на 50 дай толькі нагоду,таму граюць там на свой страх і рызыку.))
Так сама я рады , што Зигзаг пратрэў іх мяшок з залатам на 136к, магчыма адпомсціў ім за Кадруса))
я таксама з іх паспеў забраць 200 баксаў. гэта не мая праблема а з суседняга форуму. але ўсё ж непрыемна за камрадаў што могуць заблакаваць без прычыны і яшчэ і дэпазіт адабраць. шчас паспрабую напісаць яму на пошту хай скаргу афармляе ў нас тут.
паспрабуй скінуць скрын прэтэнзіі мэнэджару Богдану. скажы што на форуме Латест прэтэнзія.
чал адэкватны, можа чым дапаможа
Асабіста мая думка, што табе павінны вярнуць. як‑то дзіўна спісваць грошы за невыкарыстанне спінаў.
Я нядаўна з вялікімі праблемамі адменяў бонус у казіно Чемпион (проста нагла адмаўляліся адменаць бон)
нафіг гэтыя бонусы патрэбныя ды з вэйджэрамі 40x я колькі разоў з імі зліваўся аж сумна было да 20к падымаў, а вывесці ні фіга не мог бо бонус не быў адмыты – у малінах часта так бывала.
з 3к падымлюся да 20к і потым усё на зліў ішло. Цяпер адменяю гэтыя бонусы і праблем няма і выйгрышоў канкрэтных таксама няма, так сюды-туды,………
усё яму вырашылі ўжо адказаў па пошце зараз
праблему вырашыў Affgambler fорум)) акк разблакавалі на рахунку 24999, грошы здымаю і забіваю на гэта казіно, ўсім хто ў прыват дапамог дзякуй.Вось адказ іх прадстаўніка
![]()
Усім добры дзень.
Рустам, сітуацыя наступная. Тое, што вы вырашылі не выкарыстоўваць фрыспіны да дэпазітаў, – гэта ваша права і вы можаце спакойна выводзіць, не актывуючы і не адыгрываючы іх. Апэратар службы падтрымкі данёс вам няправільную інфармацыю і я прашу прабачэньня за гэта.
Служба падтрымкі заблакавала вас з-за іншага – за адкладзены бонусны раўнд у Reactoonz. Пачатак раўнду быў 2019-01-03 15:11:16, а канец – 2019-01-04 10:05:59. Фармуальна адкладанне бонусаў выклікае падазрэнне ў фроудзе. Разабраўшыся ў сітуацыі, я зразумеў, што намераў чытэрства тут не было.
Блок з акаунта зняты, вы можаце гуляць далей альбо падаваць заяўку на выплату. Я пракантралюю, каб яна прайшла без праблем.
Яшчэ раз прашу прабачэння за сітуацыю, відаць, чалавечы фактар сыграў ролю.
Усяго дабра і поспехаў у Mr Bit
А калі ён вывёў? Паміж пачаткам і канцом бонускі ці пазней?
Мала таго, што нібыта “не за тое заблакавалі”. Так яны што, яшчэ і памыліліся? Ці цяпер можна адкладаць бонуску пры неадыграваным бонусе?
Пакуль усё выглядае, як – злякаліся і ляпляюць якуюсь галіматню. Калі б не паскардзіўся на форуме – кінулі б і ўсё.
Як паказвае практыка, калі супраць спроб кінуць пачалі рэагаваць, то высокая верагоднасць, што для іх гэта стане нормай, нават калі яны пужаюцца форумаў. Колькі такіх ужо было – здавалася б, і праблемы вырашалі, а скарга за скаргай і ЧС.
А яшчэ калі ў саппорце пішаш, што будзеш пісаць на іх скаргу, і яны табе нахабна адказваюць “гэта тваё права” – я лічу гэта вельмі нахабным паводзінамі. Я цяпер адвучаю саппортаў так пісаць: “чым яшчэ магу дапамагчы?” – кажу ім, што так пісаць не карэктна, як бы на адбій; хто сапраўды выбачаецца, а каму пафіг, працягваюць……..
А як карэктна пісаць замест “чым магу дапамагчы”?
калі ёсць яшчэ пытанні то з радасцю вам падкажу-к прыкладу або проста развітацца сказаць удачнага вам вечара…..
А то атрымліваецца пытанне не вырашана канкрэтна,а прасяць іншае пытанне гэта не гуд зусім……
гэта прыкладна гучыць так- што яшчэ спытаеш або што яшчэ скажаш…….
Гэта табе акаўнт заблакавалі?
А я там не гуляў, зарэгістраваўся, пару месяцаў таму. Нядаўна хацеў зайсці бездэп актываваць, на аднаўленне пароля націснуў – мне прыходзіць ліст , што акк лакавалі
не. я ж 12 разоў ужо напісаў вы што ўсе пытаецеся то. на суседнім форуме ўбачыў потым на пашту яму напісаў. ён сёння адказаў што ўсё ўжо вырашылі
я проста не прачытаў ўсю тэму)
Добры дзень,
Ці ствараць тэму – не вырашыў, таму напішу пра mr.Bit казіно тут. Увогуле казіно і мяне парадавала: з дэпазіту ў 18к падняў 250к. Вывелі, таксама не верыў, нервоваў, многа паліў)). Ёсць адзін мінус – забанілі мой любімы раздзел з лайв-дылерамі, матывуючы гэта тым, што маўляў карыстаюся нейкімі выйгрышнымі стратэгіямі. Таму туды хутчэй за ўсё не вернуся, так, падняў амаль усё ў слотах, бо пасля блакіроўкі лайв-дылераў вырашыў, што і выйгрыш не вывяду і круціў на зліў, але слоты давалі як не ў сябе (х300 – гэта занос ніжэй за сярэдні там). Пасля вываду, натуральна, аддача скончылася. Усім удачы!
так калі ў казіно пастаянна выйграваць і натуральна ім гэта не выгадна, яны шукаюць любы прадлог толькі б пазбавіцца ад везунчыка, а аддалі грошы каб не псуваць сабе рэпутацыю і ўсё…….