Можа, я дурны, дапамажыце мне гэта зразумець.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Усім прывітанне, гэта тэма хутчэй за ўсё створаная, каб зразумець прынцып працы пп казіно, бо я зусім не магу яго зразумець.
Сэнс у тым, што ў сакавіку гэтага года ўзяў партнёрку ў казіно champagnepartners ( champagnespins ) гнаў трафік на іх, і ў мяне нядрэнна атрымлівалася, так вось ужо як 10 месяцаў я з’яўляюся партнёрам але бля, першыя тры месяцы ішлі рэгі, не вялікія дэпы ( усё супер было ) але праз гэтыя тры месяцы ў мяне няма ні аднаго дэпа з прыкладна 1400 гульцоў, не дапасці? сумняваюся. так вось пытанне: ці могуць яны як-небудзь кантраляваць гэтыя дэпы і проста не паказваць іх мне? бо я не веру, што з 1400 чалавек за 7 месяцаў не зрабілі ніводнага дэпа. скрыншоты пп прымацую за ўсе 10 месяцаў!
Вось скажыце мне, можа такое быць? але я думаю, што не, і гэта тупа нае…… з іх боку!
жорстка яны цябе шэйвяць, а ты працягваеш на іх траф гнаць, лол!
Не шкадуй трохі еўра, дай сябру грошы і няхай зарэгіструецца па тваёй спасылцы, ды ўнесе мінімальны дэпазіт, і тады праверыш у статыстыцы, з’явяцца ці звесткі пра дэп.
Гэта казіно-сметніца, мяне на сто баксаў кінулі, даверу да іх нуль цэлых, нуль дзесятых, увогуле не здзіўлены тым 😎
Вакол адно ашуканства)
колькасць не азначае, што ўсе пабеглі дэпіць, а сэнс просты – без дэп і аб’юза + мультаў у выніку рэальных чалавек 50-70
Можа і так, але за 7 месяцаў у мяне нават у вулканах больш прыбытку. думаю за 7 месяцаў хоць адзін павінен быў дэпнуць, ну не можа быць такога, што па пачатку дэпалі першыя 3 месяцы, а потым раптам за столькі месяцаў ні разу, я сумняваюся ў такіх супадзеннях!
хай дэпне чысты ак і 100% правярыш