Monro дзейнічае ў парушэнне ўласных правілаў, не выплачвае выйгрыш, супрацоўнікі падтрымкі грубяць, адкрыта лгуць і смяюцца падчас дыялогу

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 19 November 2024 ад | 36 Адказаў | 1,060 Праглядаў | 3 Рэакцыі
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
112
Публікацыі
388
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
22.03.2019

Калі тут усё ж прысутнічае прадстаўнік, хацелася б даведацца, калі падобная праца з’яўляецца нармальнай з’явай, то калі вы дасягнулі гэтага ўзроўню дна. Калі ж вам таксама пакажацца нешта “не ў парадку”, то просьба адрэагаваць і прыняць меры

Больш за год з’яўляюся актыўным гульцом на праекце Монро, былі дэпазіты, былі бонусы на дэпазіт, былі вывады і рахунак, канечне, верыфікаваны. У гэты раз мне “пацэліла” атрымаць першы бездеп ад іх, удачна адыграўшы які я сутыкнуўся з праблемай выплаты. Казіно адменяе запыт і патрабуе ўнясення дэпазіту ў памеры балансу гульнявога рахунку з наступным абаротам х3, спасылаючыся на правіла 10.6, якое не прымяняецца да гэтай сітуацыі. А менавіта, цытую: Умова ўнясення дэпазіту на суму гульнявога балансу і яго трохкратнага адыгрышу з’яўляецца абавязковым правілам пры вывадзе сродкаў, у выпадку шматразовага выкарыстання бездепазітных накопительных бонусаў. Яно ўказана ў правілах нашага казіно на сайце і знаходзіцца ў агульным доступе ў раздзеле “Правілы і ўмовы”, пункт 10.6.4.

1. у ходзе дыялогу з аператарам высветлілася, што гэта першы бездеп бонус і ўмова “шматразовага выкарыстання бездепазітных накопительных бонусаў” не прымяняецца да маёй сітуацыі. Таксама аператар указаў дату апошняга дэпазіту і дату апошняга бонуса (не бездеп) актываванага на рахунку, дэпазіт быў 9 верасня, бонус у жніўні. На далейшыя пытанні або аргументы аператар не рэагуе, выплату адменяць. Больш за тое, я ўсё ж зрабіў яшчэ адно папаўненне, але канечне не на суму, што на балансе казіно, абернуў х3 і запытаў вывад, які таксама быў адхілены, цяпер яны нават унесеныя сродкі не хочуць выплаціць.
  2. У ходзе далейшай камунікацыі з падтрымкай пачаліся перакідванні чата ад аператара да аператара, хамскія выказванні, тролінг і ўказанне наўмысна ілжывых дадзеных падчас дыялогу. Прыклад на скрыншотах. Такія праекты павінны ісці Н_a_в топку ўвогуле, гараць

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
390
Публікацыі
2 292
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
25.03.2020

Ды гэтая канчоная сетка казіно ў любы момант можа тыцьнуць цябе ў гэтае правіла,калі ты туды мала баблішка заліў. У Сол было тое ж самае,прыйшлося депаць 10к і адкручваць

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
112
Публікацыі
388
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
22.03.2019
ewgen99, 19 November 2024
Так гэта кончаная сетка казіно ў любы момант можа ткнуць цябе ў гэтае правіла, калі ты мала туды бабла засунеш. У Сол было тое ж самае, давялося дэпнуць 10к і адкручваць

я депнул 2к пасля адыгрышу, зрабіў абарот х3, і цяпер гэтыя 2к завіслі з агульнай сумай, яны любы вывад адкідваюць, і на 22к і на 2к, патрабуючы дэп у 22к зверху яшчэ, гэта нонсенс

шахрайства і вымагальніцтва

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
390
Публікацыі
2 292
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
25.03.2020
mrch1p, 19 November 2024
я депнуў 2к пасля адыгрышу, зрабіў абарот х3, і цяпер гэтыя 2к завіслі з агульнай сумай, яны любы вывад адхіляюць, і на 22к і на 2к, патрабуюць дэп у 22к зверху яшчэ, гэта нонсэнс шахрайства і вымагальніцтва 

Я гуляў на прома 1к ад стримера, пасля адыгрышу на балансе было ~15к, макс кешаўт х10 ад першапачатковай сумы бонуса. Зліў да 10к, дэпнуў 10к пакуль круціў вэйджар – амаль з’ела ўсё, слоты рэзка перасталі гуляць, вывёў толькі 12к, болей ні нагой туды 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

У іх гэтае правіла на ўсе казіно распаўсюджваецца.

Можа, у якім-небудзь іншым казіку код актываваў або бездэп дзе-небудзь давалі і ты не ўнёс дэпа пасля іх, потым атрымаў у монро і яны прымянілі гэтае правіла.

Я іх не абараняю, правіла грабіжніцкае, спрэчак няма. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 187
Публікацыі
31 718
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Да уж. жлобскія правілы!… Але калі не чытаў іх перад узяццем бездэпа, то значыць проста патрапіў у расклад. Я б на гэтае казіно забіў і свае кроўныя не ўнёс, каб не рызыкаваць. Бо відавочна, што шанцы акупіць деп, у памеры выйгрышу з бездэпа, з вагерам х3 імкнуцца да нуля. (калі я правільна зразумеў сутнасць праблемы)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Монро яна ж ..💩💩💩💩…але!Ужо колькі разоў да гэтага абмяркоўвалі ўсё пра іх………а воз і па-ранейшаму там гляджу…..

Навошта ВЫ лезеце ў рояллы СКАМныя,ну скажыце мне???Вынятак у гэты момант толькі Старда і крыху Рокс і то,хто ў лайв гуляе!!Усё!!!!!!!Пра астатнія Шлак месцы ЗАБЫЦЬ Навечна!!!Дно месца 🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️💩💩💩💩💩💩🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Я адказваю за сказанае!!!!!!!!

Ужо ж усё раней высветлілі,абмозгавалі ,абмеркавалі і вынеслі вердыкт і ўсё роўна народ лезе туды ды яшчэ і фаўрумчане,хто ў тэме!Знойду час,скончу агляд выпушчу,праблема адна,планшет мне ніяк не запускаюць,што-то з працэсарам,там асноўныя дадзеныя,але знойду час створу тэму і ўсё разамакончальна Пахаваем сетку,даўно пара гэта зрабіць,ім не месца ў рунеце!!!!!!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 187
Публікацыі
31 718
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 20 November 2024
Монро яно ж ..💩💩💩💩…але!Ужо колькі разоў да гэтага абмяркоўвалі ўсё па іх………а воз і цяпер там гляджу….. Навошта ВЫ лезеце ў рояллы СКАМныя,ну скажыце мне???Вырамак у дадзены момант толькі Старда і трохі Рокс і то,хто ў лайв гуляе!!Усё!!!!!!!Пра іншыя Сметнік месца ЗАБУДЦЕ Навечна!!!Дно м [...]

Ну так, кожны вольны ў сваім выбары… Відаць большасці ім ляніва чытаць папярэджанні досведных гульцоў, таму і здараецца такое. 😎

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 506
Публікацыі
6 470
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16.07.2018

Монро выкід рокса і фрэша . Чат як звычайна ў “лепшых” традыцыях – то тэхпраблемы, то змена сканчаецца,  чакайце па 10-15 хвілін, далей пераключэнне на новага супрацоўніка. Больш за ўсё гэта бесіць і ўсё роўна ніякай дапамогі .

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 187
Публікацыі
31 718
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
pokerface, 20 November 2024
Монро выкідак рокса і фрэша . Чат як звычайна ў “найлепшых” традыцыях то тэхнічныя праблемы, то зьмена сканчаецца, чакайце па 10-15 хвілін далей пераключэнне на новага супрацоўніка большае за ўсё гэта і раздражняе і ўсё роўна ніякай дапамогі .

Згодзен, тэатр пачынаецца з вешалкі, а анлайн-казіно.., з граматнага- праўдзівага і аператыўнага саппорту. У процілеглым выпадку будзеш мець раздражненне, губляць асабісты час і перагарэеш з гульнёй, а як следства будзе нуль на “балике”. Ну і на… Куй такое казіно? Забей на яго і ФСЕ!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 506
Публікацыі
6 470
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16.07.2018
thee4, 20 November 2024
Згодзен, тэатр пачынаецца з вешалкі, а онлайн-казіно.., з кампетэнтнага-праўдзівага і аператыўнага саппорту. У супрацьным выпадку будзеш мець раздражненне, губляць асабісты час і перагараць з гульнёй, а як след – будзе нуль на “баліку”. Ну і на… Куй такое казіно? Забі на яго і ФСЕ!

Прычым заўважыў, што на дадзены момант гэта адбываецца амаль ва ўсіх казіно паўсюдна, раней думаў, што гэта выключэнне, упершыню з гэтым сутыкнуўся ў 1хслоце – маглі на іззі адыйсці, знікаць на 15-20 хвілін, а то і даўжэй нібыта вырашыць пытанне, далей перападключалі, перадалі дыялог ужо іншаму супрацоўніку чата і такое магло (можа) адбывацца неаднаразова за адно зварот, пасля з рояламі была, і крайняе – з котамі сутыкнуўся, гэтыя на зварот па лутбоксу ўвогуле забывалі ўжо як 2-ю тыдзень, адзін раз нагадаў – і ціха, ну і я на іх у адказ забіў!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Прычым заўважыў, што на гэты момант гэта адбываецца практычна ва ўсіх казіно паўсюдна, раней думаў гэта выключэнне, упершыню з гэтым сутыкнуўся ў 1хслоте – маглі на іззі знікнуць, прапасці на 15-20 хвілін, а то і больш, быццам вырашыць пытанне, далей перападключалі, перадавалі дыялог ужо іншам [...]

Скора ўсё скончыцца тым, што ў гульцоў застанецца пшык, моладзь на гэтую ш.. ягу асабліва не вядзецца зараз, разумее, што электроніку абыграць немагчыма – і тое добра!!! Таму ў наступным годзе ўсе гэтыя месцы 💩🕳️🤮пачнуць гасаць цалкам. Таму яны самі сабе удаўку затягваюць на шыі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 187
Публікацыі
31 718
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Закончится скоро все тем,што игроков останется пшик,маладзёжь на гэтую ш.. ягу асабліва не вядзецца зараз,разумеюць што электроніку абыграць немагчыма і то добра!!!Паэтому ў наступным годзе ўсе гэтыя месцы 💩🕳️🤮пачнуць знікаць цалкам.Паэтому яны самі сабе працуе на шыю.

Вось-вось, хутчэй бы гэтыя жабрацкія сметнікі зачыніліся і засталося б з дзесятак “путных”. У якіх і імя, і якасць, і празрыстасць, і грошы)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
thee4, 20 November 2024
Вось-вось, хутчэй бы гэтыя жабрацкія помыйкі закрыліся і засталося б з дзясятак “прыстойных”. У якіх і імя, і якасць, і празрыстасць, і грошы)

Дааа неее, ты не тое зразумеў. Увогуле б усё гэта канула ў небытак, а менавіта наземныя нармальныя пачалі б дабудоўвацца ў гэтых гульнявых зонах, з упорам менавіта на сумленную гульню. А он лайн гэта💯💯💯%наі…ова і так будзе заўсёды. Гэта не гульня… так….. адна назва… проста мы вымушаныя ў гэтым 💩💩💩капяцца, бо няма менавіта гульнявых устаноў для нас цяпер.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
665
Публікацыі
1 993
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
03.08.2024

Падтрымка ў усіх роялаў гэта проста цырк, але хоць бы адказваюць у той жа дзень. Праўда ўсё па сцэнарыях і дакладную інфармацыю даведацца практычна немагчыма

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
160
Публікацыі
662
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.09.2020

хіба не зразумела , што бездепы гэта замануха , дэп патрэбны будзе і зліў , у топку такія казіно , няхай абанкруцяцца….

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
67
Публікацыі
39
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
09.11.2024

У Монро шмат пафасу, а толку мала! 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
112
Публікацыі
388
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
22.03.2019
Belenkova0305, 20 November 2024
У Монро шмат пафосу, а толку мала!

Пафос увогуле бескарысны, так што😂

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 187
Публікацыі
31 718
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Дааа неееет, ты не тое зразумеў. Увогуле ўсё гэта павінна было кануць у небытце, а менавіта наземныя нармальныя пачалі дабудоўвацца ў гэтых гульнявых зонах, з упорам менавіта на сумленную гульню. А анлайн гэта💯💯💯% наі…ова і так будзе заўсёды. Гэта не гульня… так…..адно назва… проста мы выму [...]

Можа і так, але… Але не ў ўсіх ёсць магчымасць з’ездзіць, скажам, у Крым і адвесці душу за сталом рулеткі. хоць гэта і не далёка) Таму для онлайн-казіно на пляцоўцы БК, трэба таксама было б адвоіць сваю нішу, асабіста мне так здаецца) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
202
Публікацыі
493
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.05.2019

Тут можна сказаць адно, адказваюць шаблонна, у мяне часам  такое ўражанне складаецца , што ў падобных службаў падтрымкі, за кожнае табой ім адпраўленае паведамленне яны к примеру па 50 рублёў атрымліваюць, вось і цягнуць і гатовыя размаўляць бясконца

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 506
Публікацыі
6 470
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16.07.2018
thee4, 20 November 2024
Можа і так, але… Але не ў ўсіх ёсць магчымасць з’ездзіць, скажам, у Крым і аддаць душу за сталом рулеткі. хоць гэта і недалёка) Таму для онлайн-казіно на платформе БК, трэба таксама аддзяліць сваю нішу, асабіста мне так здаецца)

Згодзен, хоць і настальгію па афлайн-казіно, але ўсё ж такі дома за кампам прыемней і камфортней круціць слоты, так сказаць у ўтульнай хатняй абстаноўцы і няма таго чувака з бутэлькай піва ў руках, які заглядае табе праз плячо ў выпадку выйгрышу, дае табе парады, спачувае табе ) 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
146
Публікацыі
805
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.01.2024
sarokin116, 20 November 2024
Тут можна сказаць адно, адказваюць шаблонна, у мяне часам такое ўражанне, што ў падобных службаў падтрымкі за кожнае табою ім адпраўленае паведамленне яны, напрыклад, па 50 рублёў атрымліваюць, вось і цягнуць і гатовыя размаўляць бясконца

Яны размаўляюць па сцэнару і ім нельга завяршыць дыялог з карыстальнікам, пакуль той не скажа, што пытанне вырашана або карыстальнік не адключыцца, бо зарплата капае за час дыялогу+закрыццё тікета+ацэнка. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.03.2022

Ідыёцкае правіла, канешне… З якой нагоды яны глядзяць тваю актыўнасць па ўсіх праектах? Што за хуйня… Ну гэта ў карні няправільна..А вось як паўплываць на гэта, невядома.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
146
Публікацыі
805
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26.01.2024

Рашылася як-небудзь?У мяне такая ж сітуацыя толькі на іншым іх праекце. Дэп быў у той жа дзень, што і заюзаны промік з іх акцыі. 20 гадзін ужо вісіць без руху пры паўторнай заяўцы на вывад.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 187
Публікацыі
31 718
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Згодзен, хоць і настальгую па афлайн-казіно, але ўсё ж дома за кампам прыемней і камфортней круціць слоты, так бы мовіць у ўтульнай хатняй абстаноўцы і няма таго чела з бутэлкай піва ў руках які заглядае табе праз плячо у выпадку выйгрышу дае табе парады, спачувае за цябе )

А ў нас быў завсегдатай, які пасля выпітага і знаходзячыся за стойкай выкрыкваў лікі, якія гулялі. але… Але як толькі сам садзіўся за стол, усё было міма касы)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...