Monro дзейнічае ў парушэнне ўласных правілаў, не выплачвае выйгрыш, супрацоўнікі падтрымкі грубяць, адкрыта лгуць і смяюцца падчас дыялогу
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
19 November 2024
ад
mrch1p
|
36 Адказаў
|
1,060 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Калі тут усё ж прысутнічае прадстаўнік, хацелася б даведацца, калі падобная праца з’яўляецца нармальнай з’явай, то калі вы дасягнулі гэтага ўзроўню дна. Калі ж вам таксама пакажацца нешта “не ў парадку”, то просьба адрэагаваць і прыняць меры
Больш за год з’яўляюся актыўным гульцом на праекце Монро, былі дэпазіты, былі бонусы на дэпазіт, былі вывады і рахунак, канечне, верыфікаваны. У гэты раз мне “пацэліла” атрымаць першы бездеп ад іх, удачна адыграўшы які я сутыкнуўся з праблемай выплаты. Казіно адменяе запыт і патрабуе ўнясення дэпазіту ў памеры балансу гульнявога рахунку з наступным абаротам х3, спасылаючыся на правіла 10.6, якое не прымяняецца да гэтай сітуацыі. А менавіта, цытую: Умова ўнясення дэпазіту на суму гульнявога балансу і яго трохкратнага адыгрышу з’яўляецца абавязковым правілам пры вывадзе сродкаў, у выпадку шматразовага выкарыстання бездепазітных накопительных бонусаў. Яно ўказана ў правілах нашага казіно на сайце і знаходзіцца ў агульным доступе ў раздзеле “Правілы і ўмовы”, пункт 10.6.4.
Ды гэтая канчоная сетка казіно ў любы момант можа тыцьнуць цябе ў гэтае правіла,калі ты туды мала баблішка заліў. У Сол было тое ж самае,прыйшлося депаць 10к і адкручваць
я депнул 2к пасля адыгрышу, зрабіў абарот х3, і цяпер гэтыя 2к завіслі з агульнай сумай, яны любы вывад адкідваюць, і на 22к і на 2к, патрабуючы дэп у 22к зверху яшчэ, гэта нонсенс
шахрайства і вымагальніцтва
Я гуляў на прома 1к ад стримера, пасля адыгрышу на балансе было ~15к, макс кешаўт х10 ад першапачатковай сумы бонуса. Зліў да 10к, дэпнуў 10к пакуль круціў вэйджар – амаль з’ела ўсё, слоты рэзка перасталі гуляць, вывёў толькі 12к, болей ні нагой туды
У іх гэтае правіла на ўсе казіно распаўсюджваецца.
Можа, у якім-небудзь іншым казіку код актываваў або бездэп дзе-небудзь давалі і ты не ўнёс дэпа пасля іх, потым атрымаў у монро і яны прымянілі гэтае правіла.
Я іх не абараняю, правіла грабіжніцкае, спрэчак няма.
Да уж. жлобскія правілы!… Але калі не чытаў іх перад узяццем бездэпа, то значыць проста патрапіў у расклад. Я б на гэтае казіно забіў і свае кроўныя не ўнёс, каб не рызыкаваць. Бо відавочна, што шанцы акупіць деп, у памеры выйгрышу з бездэпа, з вагерам х3 імкнуцца да нуля. (калі я правільна зразумеў сутнасць праблемы)
Монро яна ж ..💩💩💩💩…але!Ужо колькі разоў да гэтага абмяркоўвалі ўсё пра іх………а воз і па-ранейшаму там гляджу…..
Навошта ВЫ лезеце ў рояллы СКАМныя,ну скажыце мне???Вынятак у гэты момант толькі Старда і крыху Рокс і то,хто ў лайв гуляе!!Усё!!!!!!!Пра астатнія Шлак месцы ЗАБЫЦЬ Навечна!!!Дно месца 🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️💩💩💩💩💩💩🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Я адказваю за сказанае!!!!!!!!
Ужо ж усё раней высветлілі,абмозгавалі ,абмеркавалі і вынеслі вердыкт і ўсё роўна народ лезе туды ды яшчэ і фаўрумчане,хто ў тэме!Знойду час,скончу агляд выпушчу,праблема адна,планшет мне ніяк не запускаюць,што-то з працэсарам,там асноўныя дадзеныя,але знойду час створу тэму і ўсё разамакончальна Пахаваем сетку,даўно пара гэта зрабіць,ім не месца ў рунеце!!!!!!
Ну так, кожны вольны ў сваім выбары… Відаць большасці ім ляніва чытаць папярэджанні досведных гульцоў, таму і здараецца такое. 😎
Монро выкід рокса і фрэша . Чат як звычайна ў “лепшых” традыцыях – то тэхпраблемы, то змена сканчаецца, чакайце па 10-15 хвілін, далей пераключэнне на новага супрацоўніка. Больш за ўсё гэта бесіць і ўсё роўна ніякай дапамогі .
Згодзен, тэатр пачынаецца з вешалкі, а анлайн-казіно.., з граматнага- праўдзівага і аператыўнага саппорту. У процілеглым выпадку будзеш мець раздражненне, губляць асабісты час і перагарэеш з гульнёй, а як следства будзе нуль на “балике”. Ну і на… Куй такое казіно? Забей на яго і ФСЕ!
Прычым заўважыў, што на дадзены момант гэта адбываецца амаль ва ўсіх казіно паўсюдна, раней думаў, што гэта выключэнне, упершыню з гэтым сутыкнуўся ў 1хслоце – маглі на іззі адыйсці, знікаць на 15-20 хвілін, а то і даўжэй нібыта вырашыць пытанне, далей перападключалі, перадалі дыялог ужо іншаму супрацоўніку чата і такое магло (можа) адбывацца неаднаразова за адно зварот, пасля з рояламі была, і крайняе – з котамі сутыкнуўся, гэтыя на зварот па лутбоксу ўвогуле забывалі ўжо як 2-ю тыдзень, адзін раз нагадаў – і ціха, ну і я на іх у адказ забіў!
Скора ўсё скончыцца тым, што ў гульцоў застанецца пшык, моладзь на гэтую ш.. ягу асабліва не вядзецца зараз, разумее, што электроніку абыграць немагчыма – і тое добра!!! Таму ў наступным годзе ўсе гэтыя месцы 💩🕳️🤮пачнуць гасаць цалкам. Таму яны самі сабе удаўку затягваюць на шыі.
Вось-вось, хутчэй бы гэтыя жабрацкія сметнікі зачыніліся і засталося б з дзесятак “путных”. У якіх і імя, і якасць, і празрыстасць, і грошы)
Дааа неее, ты не тое зразумеў. Увогуле б усё гэта канула ў небытак, а менавіта наземныя нармальныя пачалі б дабудоўвацца ў гэтых гульнявых зонах, з упорам менавіта на сумленную гульню. А он лайн гэта💯💯💯%наі…ова і так будзе заўсёды. Гэта не гульня… так….. адна назва… проста мы вымушаныя ў гэтым 💩💩💩капяцца, бо няма менавіта гульнявых устаноў для нас цяпер.
Падтрымка ў усіх роялаў гэта проста цырк, але хоць бы адказваюць у той жа дзень. Праўда ўсё па сцэнарыях і дакладную інфармацыю даведацца практычна немагчыма
хіба не зразумела , што бездепы гэта замануха , дэп патрэбны будзе і зліў , у топку такія казіно , няхай абанкруцяцца….
У Монро шмат пафасу, а толку мала!
Пафос увогуле бескарысны, так што😂
Можа і так, але… Але не ў ўсіх ёсць магчымасць з’ездзіць, скажам, у Крым і адвесці душу за сталом рулеткі. хоць гэта і не далёка) Таму для онлайн-казіно на пляцоўцы БК, трэба таксама было б адвоіць сваю нішу, асабіста мне так здаецца)
Тут можна сказаць адно, адказваюць шаблонна, у мяне часам такое ўражанне складаецца , што ў падобных службаў падтрымкі, за кожнае табой ім адпраўленае паведамленне яны к примеру па 50 рублёў атрымліваюць, вось і цягнуць і гатовыя размаўляць бясконца
Згодзен, хоць і настальгію па афлайн-казіно, але ўсё ж такі дома за кампам прыемней і камфортней круціць слоты, так сказаць у ўтульнай хатняй абстаноўцы і няма таго чувака з бутэлькай піва ў руках, які заглядае табе праз плячо ў выпадку выйгрышу, дае табе парады, спачувае табе )
Яны размаўляюць па сцэнару і ім нельга завяршыць дыялог з карыстальнікам, пакуль той не скажа, што пытанне вырашана або карыстальнік не адключыцца, бо зарплата капае за час дыялогу+закрыццё тікета+ацэнка.
Ідыёцкае правіла, канешне… З якой нагоды яны глядзяць тваю актыўнасць па ўсіх праектах? Што за хуйня… Ну гэта ў карні няправільна..А вось як паўплываць на гэта, невядома.
Рашылася як-небудзь?У мяне такая ж сітуацыя толькі на іншым іх праекце. Дэп быў у той жа дзень, што і заюзаны промік з іх акцыі. 20 гадзін ужо вісіць без руху пры паўторнай заяўцы на вывад.
А ў нас быў завсегдатай, які пасля выпітага і знаходзячыся за стойкай выкрыкваў лікі, якія гулялі. але… Але як толькі сам садзіўся за стол, усё было міма касы)