Мне выпала 5 скаттэраў! Вашы скрыны
Заносы ў казіно
|
5 November 2015
ад
Feya_Line
|
672 Адказу
|
96,777 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Крыптабосс
5 скаттэраў у бонусе на топ-сімвале. Думаў, раз так тужыцца, мб і 5 топаў паставіць, але не)
Гісторыя паўтараецца,у большай частцы ўдзельнікаў лянота пісаць што за казіно ,я ўжо не кажу пра астатнюю інфармацыю па скрыншотах ад Вас,гэта сведчыць аб эгаізме і непавазе да іншых ,лічу!!!
Скамавы пгсофт, бонус як звычайна як-небудзь х15)
Ну даа… Пяць скаттэраўФ і яшчэ КУх4 і ўсяго толькі агульны выйгрыш х15, гэта можна сказаць нічога), але прыгожа
Ды ўвогуле дзіўны правайдэр. Колькі не спрабаваў у яго гуляць, усе бонускі пустыя, уключна з куплянымі. Ён мне проста са спінаў больш даваў, чым у бонусках.
аж 6 скатэраў з гульні. На жаль нічога асаблівага, проста х100 выплата за іх. Прычым сам бонус быў скам, агульны выйгрыш 12к. Слоттика
У Unlim аж 7 скаттэраў даў, але як звычайна бонуска пустая)
Згодны. Хаця б 10 скатэраў няхай дасць – усё роўна гэта не гарантуе добрага множання ў бонуснай гульні. Капейкі дасць якія-небудзь
у водке і ў плейфортуне, у адзін дзень выпала па 5 скацёраў. Але, як звычайна, бонускі пустыя.
Гарэлка
джокер ра
х100
honey money
DoA
прыгожа паставіў, бонуска чакаема пустая…
Ну ў ДОА хоць за 5 скаттэраў нармальна дае, у адрозненне ад іншых правайдэраў і слотаў.
Мяне звычайна блакіруюць на Латесте, але я па-ранейшаму ў сядле :)))
Па 10 капеек у 1XSlots. Дзень патраціў спецыяльна на гэты слот!
Думаю што пасля таго, як Эволюшен “прыкупіў” і гэты правайдэр, “лавіць” там больш няма чаго)
Эволюшын выкупіў пгсофт? Адкуль інфа?)
Я не чуў.
А ў ПГ-сафце ці хто-небудзь што прыстойнае лавіў?! Іксы ў іх заявлены прыгожыя, а па факце я ў ім заносаў ні ад каго не бачыў!
Бачыў пару скрінаў, людзі скідвалі па х2к-5к максімалкі ў пг софт)
Слаба верацца, але аказваецца бывае. Сама не верыў у магчымасць у пг софт злавіць максвін.
Я, канешне, у іх гуляю нямнога, працэнтаў 5-8% ад майго ігравога часу, таму прама адназначна не скажу, але х600 з капейкамі лавіў. Канешне, у бонуске. Гульня mafia, здаецца.
Ты, напэўна, Mafia Mayhem меў на ўвазе.
Я таксама часам у яго заходжу, даволі нядрэнны.
Ды ён, х100 выпала ў бонусе, нават больш за х100 з капейкамі…
Мне ён падабаецца тым, што ён і без бонуса можа так стрэльнуць.
Сыгроўкамі наб’е і потым таксама х100 выпадзе. Сам не раз так лавіў.
Па-мойму, напрыканцы 2022 і сума здзелкі 200 млн еўра плюс дадатковае ўзнагароджанне ў памеры да E140КК, Ну і NetEnt, Red Tiger і Big Time Gaming таксама)
Так, я ўжо нават засумняваўся:)) можа я так і поймаў:))
Штосьці мне падказвае, што ты блытаеш пгсофт з нолимит)
Мне пафіг як, галоўнае, што злавіў)
Можа і так, а можа і не. Але вочы мяне пакуль што яшчэ не падводзілі)
Ды і да таго ж знаходжуся ў цвярозым розуме і цвёрдай памяці 😎…