Мільянер арганізуе рэальныя "галодныя гульні"
Пагаворым пра жыццё
|
10 April 2019
ад
AydarKaribullin
|
12 Адказаў
|
985 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ананімны багатун арганізоўвае рэальны квест на выжыванне на прыватным востраве. Пераможца атрымае 100 тысяч фунтаў.
Ананімны мільянер збіраецца правесці сапраўдную бітву на выжыванне ў стылі фільма Голодныя игры.
Гульня пройдзе на прыватным востраве і будзе доўжыцца тры дні. У ёй прымуць удзел 100 чалавек. Яны атрымаюць страйкбольныя аўтаматы і абаронныя жилеты, якія фіксуюць трапленне кулі. Актыўная фаза спаборніцтва будзе доўжыцца па 12 гадзін на дзень, у астатні час удзельнікі змогуць адпачыць у лагеры.
Пераможа той, хто застанецца ў жывых. Ён атрымае ўзнагароду ў памеры 100 000 фунтаў.
Арганізоўвае “голадныя игры” кампанія Hush Hush, якая спецыялізуецца на выязных святах. Калі турнір удзецца, яго будуць праводзіць штогадова.
Крыніца: ign.com
Я згодзен!
Як удзельнічаць у гэтым турніры?)
Ці будзе цікавая анлайн-трансляцыя? Я б паглядзеў гэтае шоу
Не факт. Але нейкія здымкі, думаю, будуць адназначна. А можа, кожнаму па экшн-камеры прыкруцяць да галавы і наперад.
Прамая не прамая трансляцыя, але відавочна хочуць замуціць шоу і зарабіць)
А пасля шоу будзе эпічная п’янка
Яны атрымаюць страйкбольныя аўтаматы і ахоўныя камізэлькі…
Не, не цікава… 😎
Усім прывітанне. Спачатку бэта-тэст, наступная гульня ўжо будзе з нажамі і лутбоксамі з зброяй.. )
Або проста хочуць стварыць шоу для нейкага закрытага клуба. Я цалкам не здзівлюся, што дзе-небудзь у свеце ёсць сапраўдныя “Галодныя гульні” з гульнёй на выжыванне.
У вузкіх колах усё магчыма, публічнага дакладна няма, закон не дазволіць)
Я б табе паказаў рэальную карцінку , там той, што ў цэнтры, ён у шаломе стаіць і на футболцы напісана алеша , ды зноў Маша будзе да мяне дамагaцца за мае карцінкі будзе .
Грамадскасць гэтага не дазволіць, будзе масавы рэзананс з-за ўсяго гэтага!